Tuotekuva

Mitsubishi Electric MFZ-KW lattiamallin ilmalämpöpumppu

Energiatehokas ja tyylikäs lattimallin ilmalämpöpumppu MFZ-KW sopii hyvin vaativiin tiloihin, kuten huoneistoihin, joissa on suuret ikkunapinnat ja vain vähän vapaata seinätilaa.

Uusi ympäristöystävällinen R32-kylmäaine ja Hyper Heating -ulkoyksikkö takaavat tehokkaan toiminnan vielä kovillakin pakkasilla.

Lattiamallin ilmalämpöpumppu on helppo puhdistaa

Mitsubishi Electric KW lattiamallin ilmalämpöpumppu asennetaan seinälle alas lähelle lattiapintaa, kuten perinteiset lämmityspatterit. Ne sopivat tiloihin, joihin seinä- tai kattomallin ilmalämpöpumppujen asentaminen on vaikeaa.

KW-mallin ilmalämpöpumppu on helppo ja turvallinen puhdistaa, koska ei tarvitse nousta tuolille tai tikkaille puhdistusta varten.

Mitsubishi Electric KJ lattiamallin ilmalämpöpumppu asennettuna lattiatasoon

Tyylikäs ja kompakti sisäyksikkö sopii skandinaaviseen sisustukseen

Tyylikäs KW-lattiamallin lämpöpumppu on huomaamaton. Lattiamallin sisäyksikkö sopii hyvin muun muassa tiloihin, joissa on suuret ikkunapinnat ja vähän vapaata seinätilaa.

Mitsubishi Electric MFZ-KW35 -sisäyksikkö painaa 15 kg. Sen mitat k x l x s ovat 600 x 750 x 215 mm.

Mitsubishi Electric MFS-KJ ilmalämpöpumppu sivusta päin kuvattuna

Tarvitsetko apua ilmalämpöpumpun valintaan? Lämpöpumppu-bottimme auttaa

Luokkansa hiljaisin

Hiljaisuudella on merkitystä. Sisäyksikön äänenpaineen taso alkaa 18 dB(A):sta, jota korva tuskin enää kuulee.

Nukkuva lapsi

Viikkoajastin tuo säästöä lämmityskustannuksiin

Viikkoajastin on energiaystävällinen toiminto, jonka avulla säästät lisää lämmityskustannuksissasi.

Voit säätää huonelämpötilan alhaisemmaiksi niille vuorokauden tunneille, kun kotona ei oleskella. Jokaisella viikonpäivällä on oma ajastusohjelma, jonka avulla lämmitys voidaan esimerkiksi ohjata tapahtuvaksi viikonloppuna eri tavalla kuin arkena.

Mitsubishi Electric MFZ-KJ ilmalämpöpumppu havainnollistettuna olohuoneessa

Ylläpitolämpötila pitää petivaatteet kuivina mökillä

KW-sarjan ilmalämpöpumpun lämpötilan voit säätää 10 °C:n ylläpitolämpötilalle. Se on kätevää esimerkiksi kesäasunnossa, jossa petivaatteet pysyvät kuivina +10°C:n lämpötilassa.

Taattu toiminta-alue aina -25°C:een ulkolämpötilaan asti.

Mitsubishi Electric KJ lattiamallin ilmalämpöpumppu havainnollistettuna makuuhuoneessa

Takkatulitoiminto levittää ilman tasaisesti koko huoneistoon

Mitsubishi Electric KW lattiamallin ilmalämpöpumppu ei ainoastaan puhalla lämmintä ilmaa talvella ja viileää ilmaa kesällä, vaan mahdollistaa myös jo olemassa oleman ilman levittämistä asuintiloissa takkatulitoiminnon avulla.

Tämän toiminnon avulla saat levitettyä lämmintä ympäri asuntoa esimerkiksi takasta.

Takkatuli olohuoneessa

Nopea lämmitys

Mitsubishi Electric KW lattiamallin ilmalämpöpumppu käynnistyy automaattisesti uudelleen esimerkiksi sähkökatkoksen jälkeen.

KW-mallin Ilmalämpöpumpussa on yksi puhallin usealla ilmanpuhallussuunnalla sekä tehostettu lämmitys, jonka tavoitelämpötila saavutetaan jo 4 minuutissa.

Mitsubishi Electric KJ lattiamallin ilmalämpöpumpun jäähdytys ja lämmitystoiminto
Mitsubishi Electric KJ ilmalämpöpumpun havainnekuva

MELCloud Wi-Fi-sovitin

Lisävarusteena sisäyksikköön on saatavilla MELCloud Wi-Fi-sovitin. Sovittimen avulla sisäyksikön saa yhdistettyä talon langattomaan verkkoon, ja voit ohjata ilmalämpöpumppuasi internetin välityksellä mistä ja milloin tahansa. Näet myös mitatun sisälämpötilan ja mahdolliset virheilmoitukset.

Multisplit-järjestelmä

Usean sisäyksikön multisplit-järjestelmiin on myös saatavilla lattiamallin sisäyksikkö. Uusimmalla R32-kylmäaineella toimivaan laitteistoon soveltuu MFZ-KT -mallisarjan sisäyksikkö.

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric logo

On olemassa vain yksi Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric valmistaa muun muassa lämpöpumppuja ja ilmastointilaitteita tuotantolaitoksissaan Japanissa, Thaimaassa ja Skotlannissa. Tällä alalla se on yksi maailman suurimmista valmistajista, ja se pitää kunnia-asianaan valmistaa itse kaikki tuotemerkkinsä alla myytävät tuotteet.

Mitsubishi Heavy Industries Inc. on kilpaileva japanilainen yhtiö, jonka valmistamat lämpöpumput ja ilmastointilaitteet ovat “Mitsubishi”-etuliitteestä huolimatta täysin eri valmistajan tuotteita.

Varmista, että saat nimenomaan aidon Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun tai -ilma-vesilämpöpumpun!

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko