Suosittu
Tuotekuva

Mitsubishi Electric -mini-ilmanvaihtolaitteet Lossnay VL-50 ja VL-100

Mitsubishi Electric Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmön talteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita. Ne tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät saastunutta ilmaa huoneesta ulos.

Hyvin toimiva ilmanvaihtolaite taistelee hajuja, hometta, siitepölyä sekä radonia vastaan ja parantaa huomattavasti huoneilman laatua.

Tutustu Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteeseen!

Energiatehokas ilmanvaihto läpi vuoden

Riittämätön ilmanvaihto muodostuu usein ongelmaksi etenkin saneerauksissa, kun rakennuksen energiataloutta ja tiiviyttä kohennetaan alkuperäisestä.

Älä turhaan tuuleta ikkunoiden kautta! Mitsubishi Electric Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet ovat energiaa säästävä ja edullinen tapa tehostaa ilmanvaihtoa vanhassa rakennuksessa.

Sisäilma puhtaaksi ja raikkaaksi kaikissa huoneissa

Mitsubishi Electric Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmön talteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät saastunutta ilmaa huoneesta ulos.

Lossnay-laitetoimitus sisältää tarvittavat asennusosat. Laite on pistotulppaliitännäinen, joten sähkökytkentöjä ei tarvitse tehdä.

Lossnay VL-50 on tarkoitettu asennettavaksi makuuhuoneisiin tai pieniin huonetiloihin ja Lossnay VL-100 olohuoneeseen tai aulatiloihin.

Ilmanpuhdistin tuo helpotusta myös allergiaoireisiin

Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet toimitetaan pestävällä tuloilmansuodattimella. Lisävarusteena tarjolla on tehosuodattimet esimerkiksi allergikkoja varten.

Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteen asennus

Pieni (VL-50S2-E) – hiljainen ja helppo asentaa

Makuuhuoneen ilmanvaihtoa tehostamaan suunniteltu VL-50S2-E on markkinoiden hiljaisimpia ilmanvaihtolaitteita. Laite on myös mahdollisimman helppo asentaa, koska se vaatii vain yhden läpivientikanavan.

Yhdestä läpivientikanavasta huolimatta laitteessa on jatkuva sisään- ja ulosvirtaus jaetun ilmanvaihtoputken ansiosta. VL-50S2-E voidaan asentaa vaaka- tai pystyasentoon.

PINTA-ALASUOSITUS

  • Pienempi tehoasetus – noin 12 m²
  • Suurempi tehoasetus – noin 40 m²

Pinta-alasuositukset perustuvat normaaliin huonekorkeuteen. Mitoituksessa on huomioitava myös henkilömäärä.

Lossnay VL-50 mini-ilmanvaihtolaitteen voi asentaa pysty- tai vaakasuuntaisesti

Iso (VL-100U5-E) – oikea valinta olohuoneeseen

Suuremmille ilmamäärille suunniteltu VL-100U5-E palvelee jopa 80 m²:n pinta-alaa. Laite tarvitsee oman läpivientikanavansa sekä tulo- että poistoputkelle.

VL-100U5-E malli on oikea valinta esimerkiksi olohuoneen tai muun isomman tilan ilmanvaihtoon. VL-100U5-E asennetaan aina vaaka-asentoon.

PINTA-ALASUOSITUS

  • Pienempi tehoasetus – noin 45 m²
  • Suurempi tehoasetus – noin 80 m²

Pinta-alasuositukset perustuvat normaaliin huonekorkeuteen. Mitoituksessa huomioitava myös henkilömäärä.

Mitsubishi Electric Lossnay VL-100 vaaka-asennettuna

Lisää tuotteita

Valikko
Valikko