Suosittu
Tuotekuva

Mitsubishi Electric mini-ilmanvaihtolaitteet Lossnay VL-50 ja VL-100

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmöntalteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät saastunutta ilmaa huoneesta ulos. Hyvin toimiva ilmanvaihtolaite taistelee hajuja, hometta, siitepölyä sekä radonia vastaan ja parantaa huoneilmanlaatua huomattavasti.

Tutustu Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteeseen!

Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteen asennus

Tehokas ilmanvaihto läpi vuoden

Riittämätön ilmanvaihto muodostuu usein ongelmaksi etenkin saneerauksissa, kun rakennuksen energiataloutta ja tiiveyttä kohennetaan alkuperäisestä. Tiiviissä, huonosti tuulettuvassa rakennuksessa myös hajut ja ilman epäpuhtaudet aiheuttavat epäviihtyvyyttä ja pahimmillaan terveysriskin esim. radonkaasun myötä. Älä turhaan tuuleta ikkunoiden kautta, Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat energiaa säästävä ja edullinen tapa tehostaa ilmanvaihtoa vanhassa rakennuksessa.

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmön talteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät saastunutta ilmaa huoneesta ulos. Lossnay laitetoimitus sisältää tarvittavat asennusosat ja laite on pistotulppaliitännäinen, joten sähkökytkentöjä ei tarvitse tehdä. Lossnay VL-50 on tarkoitettu asennettavaksi makuuhuoneisiin tai pieniin huonetiloihin ja Lossnay VL-100 olohuoneeseen tai aulatiloihin. Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet toimitetaan pestävällä tuloilmansuodattimella. Lisävarusteena tarjolla on tehosuodattimet esimerkiksi allergikkoja varten. Lossnay VL-50 asennetaan vain yhdellä läpivientikanavalla, joten asennus on verrattavissa korvausilmaventtiilin asennukseen seinän läpiviennin osalta. Lossnay VL-100 tarvitsee oman kanavansa sekä poisto- että tuloilmalle.

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaite soveltuu kotiin, toimistoon, autotalliin, kellaritiloihin ja työmaaparakkeihin – sinne missä raikasta ilmaa tarvitaan.

Mini-ilmanvaihtolaitteet tuovat ilman raikkautta sinnne missä sitä tarvitaan

Mini-ilmanvaihtolaite parantaa tilan ilmanvaihtoa luotettavasti ja turvallisesti

Haju, home, siitepöly, radon – tämä kaikki vaikuttaa sekä viihtyvyyteen että tilassa oleskelevien terveyteen. Ikkunoiden sisäpuolelle kondensoituva kosteus lienee tunnistettavin huonon ilmanvaihdon oire. Tilassa oleskelevat sopeutuvat usein ilmanlaadun pilaajan ominaishajuun, joten hajuaistiin ei kannata oman kodin sisäilmanlaadun aistinvaraisessa määrittelyssä luottaa. Mini-ilmanvaihtolaite parantaa jokaisen tilan ilmanvaihtoa luotettavasti ja turvallisesti. Mini-ilmanvaihtolaitteen lämmön talteenottokenno palauttaa parhaimmillaan jopa 85 % poistoilman lämpöenergiasta takaisin huoneeseen.

Makuuhuoneen ikkunan väliin ei kondensoidu vettä Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteen ansiosta

Ajaton ja hillitty muotoilu

Mini-ilmanvaihtolaitteiden ajattoman ja hillityn muotoilun ansiosta laitteet on helppo integroida muuhun sisustukseen. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös laitteen käyntiäänen laatuun ja määrään. Mitsubishi Electric mini-ilmanvaihtolaitteet ovat mahdollisimman huomaamaton osa nykyaikaista talotekniikkaa.

Mitsubishi Electric Lossnay V-50 ja VL-100 mini-ilmanvaihtolaitteet

Mini-ilmanvaihto

Mini-ilmanvaihtolaitteita valmistetaan kahdessa kokoluokassa, joten jokaiseen tilaan löytyy sopivan kokoinen laite. Tarvittaessa laitteita voidaan asentaa useampi yksikkö tilantarpeen mukaan. Asennus on hyvin yksinkertainen, vain 1 läpivienti (VL-50S2-E) tai kaksi (VL-100U5-E) seinään. Mitsubishi Electric mini-ilmanvaihtolaitteet on varustettu pistotulppaliitännällä, joten erillistä sähkökytkentää ei tarvita, selvää säästöä jo asennusvaiheessa.

Mini-ilmanvaihtolaite on erittäin helppokäyttöinen.

  1. nykäisy vetokytkimestä – ilmanvaihdon perusasento
  2. nykäisyä vetokytkimestä – ilmanvaihdon tehostusasento
  3. nykäisyä vetokytkimestä – sammutus
Lossnayn toimintaperiaate

Pieni (VL-50S2-E)

Vain 15 dB:n äänitason myötä VL-50S2-E on markkinoiden hiljaisimpia ilmanvaihtolaitteita. Laite on myös mahdollisimman helppo asentaa, koska se vaatii vain yhden läpivientikanavan. Yhdestä läpivientiputkesta huolimatta laitteessa on jatkuva sisään/ulosvirtaus kahteen toisistaan suljettuun osaan jaetun ilman- vaihtoputken ansiosta, laite ei ylipaineista huonetta. VL- 50S2-E:n lämmöntalteenoton hyötysuhde on korkeimmillaan jopa 85%. Vain 4 W tehontarpeella laite on myös uskomattoman edullinen käyttää. VL-50S2-E:n asennusta helpottaa myös valinnainen asennussuunta vaaka- tai pystyasentoon

PINTA-ALASUOSITUS

  • Pienempi tehoasetus – noin 12m2
  • Suurempi tehoasetus – noin 40m2

(Pinta-alasuositukset perustuvat normaaliin huonekorkeuteen. Mitoituksessa huomioitava myös henkilömäärä.)

Lossnay VL-50 mini-ilmanvaihtolaitteen voi asentaa pysty- tai vaakasuuntaisesti

Iso (VL-100U5-E)

Suuremmille ilmamäärille suunniteltu VL-100U5-E palvelee jopa 80m2 pinta-alaa. Laite tarvitsee oman läpivientikanavansa sekä tulo- että poistoputkelle. VL-100 U5-E malli on oikea valinta esim. autotallin tai muun isomman huonetilan ilmanvaihtoon. Laite voidaan asentaa myös makuuhuonekohtaisten VL-50S2-E laitteiden rinnalle palvelemaan olohuone- tai aulatilan suurempaa ilmanvaihtoa. VL-100 asennetaan aina vaaka-asentoon.

PINTA-ALASUOSITUS

  • Pienempi tehoasetus – noin 45m2
  • Suurempi tehoasetus – noin 80m2

(Pinta-alasuositukset perustuvat normaaliin huonekorkeuteen. Mitoituksessa huomioitava myös henkilömäärä.)

Mitsubishi Electric Lossnay VL-100 vaaka-asennettuna

Raikasta sisäilmaa energiaa tuhlaamatta

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet on tehty kestämään. Huippulaatu, pitkä käyttöikä ja ylivoimainen energiatehokkuus yhdessä tuovat säästöä matalina investointi- ja käyttökustannuksina.

Mitsubishi Electric vastaa laadustaan. Laitteet valmistetaan omissa tehtaissamme tiukan laadunvalvonnan alla. Asiakkaanamme voitte luottaa tuotteen laatuun ja jälkimarkkinoinnin toimivuuteen.

Lossnay mini-ilmanvaihto asennettuna omakotitaloon
Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteeseen liittyviä ominaisuuksia

Lisää tuotteita

Valikko
Valikko