Uutuus
Tuotekuva

Mitsubishi Electric MSY-TP ilmanjäähdytin

Seinälle asennettava ilmanjäähdytin palvelinhuoneisiin ja teknisiin tiloihin. Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Suojaa tärkeät tiedostot

Korkeat lämpötilat palvelinhuoneessa tai lämpöä tuottavissa teknisissä tiloissa sisältävät suuren riskin tärkeille laitteille joissa on tärkeitä toimintoja sekä tiedostoja – Tiedostoja joiden menettäminen voi olla tuhoisaa yhtiön toiminnan kannalta.

MSY-TP ilmanjäähdytin palvelinhuoneeseen, serverihuoneeseen ja tekniseen tilaan

Energiatehokas jäähdytys -25°C ulkolämpötilaan asti.

Mitsubishi Electric MSY-TP malli toimii jäähdyttimenä aina -25°C ulkolämpötilaan asti.

Jäähdytystä pukkaa, vaikka pakkasella

Tekniset tiedot

  • Saatavilla kaksi eri mallia, mitoitustehoilla 3,5 kW / 5,0 kW (MSY-TP35VF / MUY-TP35VF ja MSY-TP50VF / MUY-TP50VF).
  • Toimitetaan langallisen kaukosäätimen (PAR-40MAA), ja kaukosäätimen sovitinyksikön (MAC-334IF-E) kanssa. Langallinen säädin soveltuu erityisen hyvin teknisiin tiloihin, sillä langallinen säädin ei huku, eikä siinä ole pattereita jotka tyhjenesivät. Huoltotilanteissa etuna on lisäksi se, että langallisen säätimen näytöltä voidaan lukea suoraan laitteesta tietoja, kuten mahdollinen vikakoodi.
  • Lisävarusteena saatavilla vaihdettava ilmansuodatin (MAC-2370FT).
  • Lakisääteiset tiedot luettavissa esitteestä (alta).

Uusi, entistä ympäristöystävällisempi kylmäaine R32

Uuden kylmäaineen GWP (Global warming potential) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP arvoista. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla.

Mitsubishi Electric logo

On olemassa vain yksi Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric valmistaa mm. lämpöpumppuja ja ilmastointilaitteita tuotantolaitoksissaan Japanissa, Thaimaassa ja Skotlannissa. Tällä alalla se on yksi maailman suurimmista valmistajista ja se pitää kunnia-asianaan valmistaa itse kaikki tuotemerkkinsä alla myytävät tuotteet.

Mitsubishi Heavy Industries Inc. on kilpaileva japanilainen yhtiö, jonka valmistamat lämpöpumput ja ilmastointilaitteet ovat “Mitsubishi”-etuliitteestä huolimatta täysin eri valmistajan tuotteita.

Varmista, että saat nimenomaan aidon Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun!

Mitsubishi Electric logo

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko