Tuotekuva

Mitsubishi Electric MSZ-EF -ilmalämpöpumppu

Zen. Lämpöpumppu. Mitsubishi Electric EF-mallin ilmalämpöpumput ovat tyylikkäitä designtuotteita, muotoilun lisäksi EF-mallin ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät kotisi tehokkaasti tarpeen mukaan.

Design MSZ-EF-mallin ilmalämpöpumpun valmistus on päättynyt. Tuote loppu maahantuojan varastosta. Tutustu uuteen MSZ-LN desing ilmalämpöpumppuun alla olevasta linkistä.

Hanki nyt kotiin viilennys ennen kesän helteitä

Nyt kannattaa hankkia viilennys kotiin, koska malleja on vielä hyvin saatavilla.  Jälleenmyyjämme ovat saaneet ohjeet siitä, miten ilmastointilaitteet voi asentaa turvallisesti niin, että sinun ei tarvitse pelätä koronan leviämistä. Varaa nyt asennus ennen ruuhkaa!

Tyylikästä japanilaista muotoilua

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen -ilmalämpöpumpulla alennat lämmityskustannuksiasi ja saat miellyttävän sisäilman kotiisi.

Ulkoilma sisältää paljon energiaa – energiaa, jonka Kirigamine Zen käyttää kotisi lämmittämiseen. Kirigamine Zen tuo merkittävän säästön sinun lämmityskustannuksiisi, ja se on suunniteltu vastaamaan tulevia lämmitystalouden vaatimuksia. Lisäksi pienempi energiankulutus on ympäristöteko ja palvelus luonnolle.

Mitsubishi Electric EF ilmalämpöpumppu avoimessa tilassa

Tarvitsetko apua ilmalämpöpumpun valintaan? Lämpöpumppu-bottimme auttaa

Laatua pienintäkin yksityiskohtaa myöten

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen -ilmalämpöpumpun ohut, ylellinen ja virtaviivainen muotoilu sulautuu huomaamattomasti kotiisi. Sekä käyntitilassa että sammutettuna se istuu hienosti ympäristöönsä.

Yhdistettynä erittäin alhaiseen äänitasoon siitä tulee melkein huomaamaton osa kotisi sisustusta. Jopa tuulessa havisevat puiden lehdet voivat helposti ylittää Kirigamine Zen -ilmalämpöpumpun äänitason.

Mitsubishi Electric EF -ilmalämpöpumppu on hiljaisempi kuin havisevat lehdet

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen tuo mieleen modernin kuvataiteen teoksen – kokonaisuus, joka herättää huomiota ja ihailua. Voiko ilmalämpöpumpun sisäyksikkö todella näyttää tällaiselta? Älä hämmästy, jos Kirigamine Zenistä tulee yksi asuntosi kauneimmista sisustusyksityiskohdista.

Kirigamine Zen on kehitetty Mitsubishi Electricin omissa tuotekehityslaboratorioissa Japanissa, mikä takaa korkean laadun pienintä yksityiskohtaa myöten. Mitään ei ole jätetty sattuman varaan.

Tämän lisäksi myös Kirigamine Zenin käyttöpaneeli ja kaukosäädin on varustettu parhaalla japanilaisella tekniikalla. Voit säätää sopivan sisäilman nousematta sohvaltasi.

Kirigamine Zen -ilmalämpöpumppuja on saatavilla kaksi värivaihtoehtona: valkoisena ja mustana.

Mitsubishi Electric EF ilmalämpöpumput vierekkäin

Viikkoajastin

Viikkoajastin on energiaystävällinen toiminto, jonka avulla säästät lisää lämmityskustannuksissasi. Voit säätää huonelämpötilan alhaisemmaksi niille vuorokauden tunneille, kun kotona ei oleskella. Voit säätää ilmalämpöpumpun toiminnan koko viikon ajaksi etukäteen.

Mitsubishi Electric EF ilmalämpöpumpun viikkoajastintoiminto

Lisävarusteena MELCloud WiFi -ohjaus

MELCloud on ilmalämpöpumpun lisävaruste, jonka avulla voit ohjata ja säätää ilmalämpöpumppuasi tai ilmastointilaitettasi reaaliajassa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Saatavilla myös AirPatrol -etäohjain

MELCloud applikaatio Wi-Fille Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppuun

Mitsubishi Electric EF -ilmalämpöpumppu ei muuta muotoaan

Et pety laitteen ulkonäköön, kun käynnistät sen. Mitsubishi Electric Kirigamine Zen -mallisarjan lämpöpumput pitävät muotonsa myös käyntitilassa.

Sama tyylikäs, lähes huomaamaton design toimintatilasta riippumatta – ei aukeavia ja irvisteleviä paneeleita.

Mitsubishi Electric EF ilmalämpöpumppu käynnissä ja sammutettuna

Lisää ilmalämpöpumppuja

Imported By Scanoffice logo

Hankintaturva

Hankintaturvatuote on Scanoffice Oy:n, Mitsubishi Electricin virallisen maahantuojan rekisteröimä tuotemerkki, jolla Scanoffice Oy:n maahantuomat laitteet erottuvat rinnakkaismaahantuoduista laitteista.

Hankintaturvatuotteille myönnetyt takuut ovat 1984 toimineen Scanoffice Oy:n takuulupauksia. Yleisestä käsityksestä poiketen, alan valmistajat harvoin myöntävät itse takuita tuotteilleen, vaan takuulupaukset ovat lähes aina maahantuojan antamia. Tavaroiden vapaa kulku EU:n alueella mahdollistaa tunnettujenkin valmistajien tavaraerien kulkeutumisen maasta toiseen, mutta näiden tuotteiden soveltuvuus Suomen ilmastoon ja niiden jälkimarkkinointi eivät ole Scanoffice Oy:n vastuulla.

Hankintaturvatuote logo

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko