Tuotekuva

Mitsubishi Electric MSZ-FH -ilmalämpöpumppu

Anna luotettavan Mitsubishi Electric MSZ-FH -ilmalämpöpumpun lämmittää kotiasi edullisesti! Se toimii todistetusti kaikissa Suomen ulkolämpötiloissa. Voit säästää suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa yli 50 prosentttia.

Mitsubishi Electric MSZ-FH -ilmalämpöpumppu tuottaa talvella lämpöä ja kesällä viileyttä ilman vetoa. Se suodattaa ilman tehokkaasti niin, että siitä tulee puhdasta ja raikasta.

Mikä parasta, laite toimii niin hiljaa, että tuskin edes huomaat sitä. Ei ihme, että se on niin suosittu!

Tutustu nyt ja tilaa omasi!

Suositun MSZ-FH valmistus on päättynyt. Tuote loppu maahantuojan varastosta. Tutustu uuteen MSZ-FT ilmalämpöpumppuun alla olevasta linkistä.

Mitsubishi Electric Inverter -ilmalämpöpumput

Anna luotettavan Mitsubishi Electric MSZ-FH -ilmalämpöpumpun lämmittää kotiasi edullisesti.

Mitsubishi Electric MSZ-FH -ilmalämpöpumput on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Laite toimii kaikissa ulkolämpötiloissa, ja se on luotettava lämmönlähde pohjoisen koteihin vuosiksi eteenpäin. Ja mikä parasta, voit säästää suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55 %.

Mitsubishi Electric FH ilmalämpöpumppu olohuoneessa

Mitsubishi Electric FH -ilmalämpöpumpun edut

Säästö lämmityskuluissa alkaa välittömästi, kun Mitsubishi Electric MSZ-FH -ilmalämpöpumppu on otettu käyttöön. Samalla nousee myös asuntosi arvo. Energiahintojen noustessa kasvaa säästösi samassa suhteessa.

Myös perheesi ja asuntosi voi paremmin! Laite puhdistaa sisäilmaa, ja kesäkuumalla se viilentää miellyttävästi. Samalla laite vähentää kosteutta ja asuntosi homehtumisriskiä.

Mitsubishi Electric MSZ-FH -ilmalämpöpumppu on myös ekologisesti hyvä valinta. Pienenevä energiankulutus pienentää energiantuoton kuormitusta luonnolle.

Skandinaavinen sisustus pohjoismaisessa olohuoneessa

Tarvitsetko apua ilmalämpöpumpun valintaan? Lämpöpumppu-bottimme auttaa

Näitä ominaisuuksia tulet arvostamaan FH-ilmalämpöpumpussasi

 • Erinomainen lämmitysteho ja korkea lämpökerroin (SCOP).
 • Talviautomatiikka, ympärivuotiseen lämmittämiseen, myös kovilla pakkasilla.
 • Tehokas ilmansuodatus, puhtaampi sisäilma.
 • Tehokas lämmönohjaus kaksoissiivekkeillä, suuntaa lämmön tehokkaammin.
 • Suora/epäsuora ilmanohjaus, ei vedontunnetta.
 • Poissa-tila, energian lisäsäästötoiminto, laskee lämpötilaa poissaollessasi.
 • Viikkoajastin, lisää energiasäästöä. Alhaisempi lämpötila poissaollessasi.
 •  +10 °C ylläpitopitolämmitystoiminto.
 • Pelkkä puhallustoiminto siirtää esimerkiksi takan tuottamaa lämpöä (takkatoiminto).
 • Kuiskaavan hiljainen.
 • Laatua pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Mitsubishi Electric FH -ilmalämpöpumpun toimintaperiaate

Ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta yksiköstä: sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä. Kompressori tuottaa tarvittavan paineen kierrättämällä yksiköiden välillä kiertävää kylmäainetta. Ulkoyksikössä kylmäaine höyrystetään, ja höyrystyessään kylmäaine sitoo tehokkaasti lämpöenergiaa itseensä. Tämän jälkeen kylmäaine siirretään sisäyksikölle, jossa kylmäaine nesteytetään, ja tässä yhteydessä lämpö luovutetaan kylmäaineesta. Hyöty saavutetaan siitä, että tämän koko prosessin pyörittämiseen kuluu ulkolämpötilasta riippuen jopa vain noin viidesosa sähköenergiaa verrattuna siihen, minkä laite tuottaa takaisin lämpöenergiana.

Skandinaavinen vaalea sisustus olohuoneessa

Kuiskaava hiljaisuus Pohjolan koteihin!

Miksi juuri pohjoismaalaisille hiljaisuus on niin tärkeää? Me olemme tottuneet elämään luonnon kanssa sopusoinnussa, ja meillä on aina ollut riittävästi tilaa ympärillämme. Luonto ja sen rauha ovat osa jokaista meitä suomalaista. Asetamme korkeat äänitasovaatimukset niin kodin laitteille kuin rakennusten tekniikallekin.

Mitsubishi Electric FH -lämpöpumppujen äänitaso on vain 20 dB(A). Laitteen uusi suurennettu lämmönvaihdin* vähentää ilman painevastusta mahdollistaen näin entistä hiljaisemman ilman läpivirtauksen ja samalla valtavan lämmitystehon lisäyksen. Puhallinsiiven suuri halkaisija tarkoittaa myös alentunutta puhalluksen äänitasoa. Laite toimii tehokkaasti, mutta kuitenkin niin hiljaa, että tuskin edes huomaat sitä.
* Mahdollistaa suuren lämmitystehon ja lämpökertoimen.

Äiti ja tytär nauttii ilmalämpöpumpun hiljaisuudesta

i-See Sensor -toiminto
Tuottaa lämpöä tai viileyttä vedottomasti

Mitsubishi Electric FH ilmalämpöpumpussa on i-see-Sensor toiminto joka tunnistaa ihmiset huonetilassa

i-See-Sensor-ihmistunnistimen avulla ilmavirta voidaan kohdistaa ihmiseen tai ohi ihmisestä. Sensori ei reagoi lemmikkeihin.

Lisävarusteena MELCloud Wi-Fi -ohjaus

MELCloud on ilmalämpöpumpun lisävaruste, jonka avulla voit ohjata ja säätää ilmalämpöpumppuasi tai ilmastointilaitettasi reaaliajassa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Saatavilla myös AirPatrol -etäohjain.

MELCloud applikaatio Wi-Fille Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppuun

Automaattinen lämpötilanmuutos säästää energiaa

Poissaolon huomiointi: Poistuessasi huoneesta asetuslämpötila nousee jäähdytyksellä ja laskee lämmityksellä. Palatessasi takaisin lämpötila palautuu alkuperäiseen asetukseen.

Mitsubishi Electric FH ilmalämpöpumppu kohdistaa lämmöntarpeen sinne missä ihmiset oleskelevat
Mitsubishi Electric FH ilmalämpöpumpun ihmistunnistin havaitsee ihmisten poissaolon

Uusi säädin toimii kaksoisasetuksella. Lämpötila muuttuu ensin 1–2 °C, ja jos poissaoloaika on pitempi, lämpötilan muutos suurenee. Näin säästyy yhä enemmän energiaa.  Jo 2 °C-asteen muutos voi saada aikaan 10 prosentin energiansäästön lämmitystoiminnolla!

MSZ-FH -mallin ainutlaatuiset kaksoisohjaussiivekkeet

Kaksoissiivekeohjauksen avulla ilmavirran suuntaa voidaan jakaa eri suuntiin, esimerkiksi asunnon eri kerroksiin.

Mitsubishi Electric FH ilmalämpöpumpun kaksoissiiveketoiminto

Säilyttää muotonsa

Mitsubishi Electric FH -ilmalämpöpumput säilyttävät muotonsa myös käynnissä-asennossa. Ainoa ero, jonka havaitset, on puhallussiivekkeiden avautuminen käyntitilassa.

Mitsubishi Electric FH ilmalämpöpumppu käynnissä ja suljettuna

Viikkoajastin

Viikkoajastin on uusi energiaystävällinen toiminto, jonka avulla säästät lisää lämmityskustannuksissasi. Voit säätää huonelämpötilan alhaisemmaksi niille vuorokauden tunneille, kun kotona ei oleskella. Viikkoajastin on vakiovarusteena mukana toimitettavassa kaukosäätimessä.

Viikkoajastin on uusi toiminto, jonka avulla voit säätää FH-mallin ilmalämpöpumpun koko viikon ajaksi. Näin pienennät energiakustannuksia entisestään ja kasvatat käyttömukavuutta.

Tuuletinkäyttö on uusi toiminto, jonka avulla voit kierrättää sisäilmaa ilman, että ilmalämpöpumppu osallistuu huoneen lämmitykseen tai jäähdytykseen. Tämä on hyödyllinen toiminto esimerkiksi silloin, kun takkaa on lämmitetty ja sen aikaansaama lämpö halutaan levittää laajemmin asuntoon.

10 asteen ylläpitolämpötila on toiminto, jonka voit aktivoida, kun et oleskele rakennuksessa pitkään aikaan. Tämä toiminto on hyödyllinen etenkin kesäasunnossa.

Mitsubishi Electric FH-ilmalämpöpumpun viikkoajastin

Lisää ilmalämpöpumppuja

Imported By Scanoffice logo

Hankintaturva

Hankintaturvatuote on Scanoffice Oy:n, Mitsubishi Electricin virallisen maahantuojan rekisteröimä tuotemerkki, jolla Scanoffice Oy:n maahantuomat laitteet erottuvat rinnakkaismaahantuoduista laitteista.

Hankintaturvatuotteille myönnetyt takuut ovat 1984 toimineen Scanoffice Oy:n takuulupauksia. Yleisestä käsityksestä poiketen, alan valmistajat harvoin myöntävät itse takuita tuotteilleen, vaan takuulupaukset ovat lähes aina maahantuojan antamia. Tavaroiden vapaa kulku EU:n alueella mahdollistaa tunnettujenkin valmistajien tavaraerien kulkeutumisen maasta toiseen, mutta näiden tuotteiden soveltuvuus Suomen ilmastoon ja niiden jälkimarkkinointi eivät ole Scanoffice Oy:n vastuulla.

Hankintaturvatuote logo

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko