Tuotekuva

Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ-F -sarjan multisplit-ilmalämpöpumput soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä.

Uusi ja entistä ympäristöystävällisempi Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ-F -sarjan ilmalämpöpumput on varustettu ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella. Uuden R32-kylmäaineen CO2-kuormitus ympäristölle on alle kolmannes verrattuna edelliseen R410A-kylmäaineeseen.

Puunlehdet taustakuva

Tarvitsetko apua ilmalämpöpumpun valintaan? Lämpöpumppu-bottimme auttaa

Yksi ulkoyksikkö – monta sisäyksikköä!

MXZ-F-sarjan multisplit-mallit soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella tai neljällä sisäyksiköllä. Sisäyksikkömallit voivat vaihdella ollen seinämalleja tai kattokasetteja.

Järjestelmä, jossa on yksi ulkoyksikkö, on huomaamattomampi ja soveltuu vaativaan ympäristöön paremmin kuin järjestelmät, joissa tarvitaan useita ulkoyksiköitä.

Multisplit-vaihtoehdot – AP-sisäyksikkö

MSZ-AP ei petä käyttäjäänsä. Kompaktin kokoinen, tilaan sulautuva ja käyttäjäystävällinen sisäyksikkö on oiva valinta laatutietoiselle kuluttajalle.

Multisplit-vaihtoehdot – LN-sisäyksikkö

Uuden ajan MSZ-LN-sisäyksikkö on erinomainen valinta Sinulle, joka haluat vain parasta. Valittavissa on neljä eri värivaihtoehtoa: rubiininpunainen, onyxinmusta, helmenvalkoinen ja lumenvalkoinen. Tyylikästä japananilaista muotoilua, jossa mitään ei ole jätetty sattuman varaan.

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu onyxinmustana, rubiininpunaisena ja helmenvalkoisena

Multisplit-vaihtoehdot – SLZ-M-kattokasettimallin sisäyksikkö

Mitsubishi Electric SLZ-M -mallin sisäyksikkö asennetaan kattoon. Se jakaa puhallusilman tasaisesti neljään eri suuntaan. Laite on lähes huomaamaton ja sopii erityisen hyvin suuriin avariin tiloihin kodeissa, toimistoissa ja myymälöissä.

Mitsubishi Electric SLZ-KF ilmalämpöpumpun kattokasetti

Multisplit-vaihtoehdot – MFZ-KT-lattiamallin sisäyksikkö

Usean sisäyksikön multisplit-järjestelmiin on myös saatavilla lattiamallin sisäyksikkö. Uusimmalla R32-kylmäaineella toimivaan laitteistoon soveltuu MFZ-KT-mallisarjan sisäyksikkö.

Laitteiden ominaisuudet Multisplit-järjestelmässä

Kaikki laitteiden ominaisuudet eivät välttämättä toimi Multisplit-järjestelmässä samalla tavalla, kuin ne toimivat tyypillisessä yhden ulkoyksikön ja yhden sisäyksikön järjestelmässä. Kysy lisää tietoa ominaisuuksien toimivuudesta lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

Yksi ulkoyksikkö – Kahdesta neljään sisäyksikköä

Mitsubishi Electric MXZ -multisplitmallin ulkoyksikkö määräytyy tehontarpeen ja sisäyksiköiden lukumäärän perusteella. Ulkoyksikön mallista riippuen järjestelmään voidaan kytkeä 2–5 sisäyksikköä.

Ulkoyksikkömallit

  • MXZ-2F53VFH3, kaksi sisäyksikköä
  • MXZ-2F53VFHZ (Hyper Heating malli), kaksi sisäyksikköä
  • MXZ-3F54VF3, kolme sisäyksikköä
  • MXZ-4F72VF3, neljä sisäyksikköä
  • MXZ-5F102VF, viisi sisäyksikköä

Uusi, entistä ympäristöystävällisempi kylmäaine R32

Uuden kylmäaineen GWP (Global warming potential) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP-arvoista. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla.

Mitsubishi Electric logo

On olemassa vain yksi Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric valmistaa muun muassa lämpöpumppuja ja ilmastointilaitteita tuotantolaitoksissaan Japanissa, Thaimaassa ja Skotlannissa. Tällä alalla se on yksi maailman suurimmista valmistajista, ja se pitää kunnia-asianaan valmistaa itse kaikki tuotemerkkinsä alla myytävät tuotteet.

Mitsubishi Heavy Industries Inc. on kilpaileva japanilainen yhtiö, jonka valmistamat lämpöpumput ja ilmastointilaitteet ovat “Mitsubishi”-etuliitteestä huolimatta täysin eri valmistajan tuotteita.

Varmista, että saat nimenomaan aidon Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun tai -ilma-vesilämpöpumpun!

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko