Tuotekuva

Mitsubishi Electric MXZ multi-split -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ -multisplit-ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti monikerroksisiin asuinrakennuksiin, toimistotiloihin ja kohteisiin, joihin ei voida asentaa useampia ulkoyksiköitä. Yhteen ulkoyksikköön kytketään kahdesta viiteen sisäyksikköä.

Yksi ulkoyksikkö – monta sisäyksikköä – yhdistele vapaasti!

Multisplit-malleja on neljä eri kokoa. Ulkoyksikön mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä, ja ulkoyksiköitä on aina vain yksi kappale! Laitteistot soveltuvat toimistojen tai kotien viilentimiksi ja lämpöpumpuiksi. Sisäyksikkömallit voivat olla seinämalleja ja/tai kattokasetteja.

Laitteisto, jossa on yksi ulkoyksikkö, on huomaamattomampi ja soveltuu vaativaan ympäristöön paremmin kuin järjestelmät, joissa tarvitaan useita ulkoyksiköitä.

Tarvitsetko apua ilmalämpöpumpun valintaan? Lämpöpumppu-bottimme auttaa

Multisplit-vaihtoehdot – AP-ilmalämpöpumppu

MSZ-AP ei petä käyttäjäänsä. Kompaktin kokoinen, tilaan sulautuva ja käyttäjäystävällinen ilmalämpöpumppu on oiva valinta laatutietoiselle kuluttajalle.

Mitsubishi Electric AP ilmalämpöpumppu

Multisplit-vaihtoehdot – LN-ilmalämpöpumppu

Uuden ajan MSZ-LN -ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta Sinulle, joka haluat vain parasta. Valittavissa on neljä eri värivaihtoehtoa: rubiininpunainen, onyxinmusta, helmenvalkoinen ja lumenvalkoinen. Tyylikästä Japananilaista muotoilua, jossa mitään ei ole jätetty sattuman varaan.

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu rubiininpunaisena, Onyxinmustana ja helmenvalkoisena

Multisplit-vaihtoehdot – FH-ilmalämpöpumppu

Toimintavarma ja erittäin suosittu Mitsubishi Electric MSZ-FH -ilmalämpöpumppu on ajattoman kaunis ja taattu toimivaksi Suomen kiperissä olosuhteissa jo vuosien ajan. Nappivalinta kuluttajalle, joka haluaa nauttia huomattavista säästöistä sähkölaskussa aina alkusyksystä loppukevääseen asti.

Mitsubishi Electric FH ilmalämpöpumpun sisäyksikkö

Multisplit-vaihtoehdot – SLZ-M kattokasetti -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric M -mallin ilmalämpöpumppu asennetaan kattoon. Se jakaa puhallusilman tasaisesti neljään eri suuntaan. Laite on lähes huomaamaton ja sopii erityisen hyvin suuriin avariin tiloihin koteihin, toimistoihin ja myymälöihin.

Mitsubishi Electric SLZ-KF kattokasetti malllisarjan ilmalämpöpumppu

Hyperheating kaksois-split

Ainutlaatuinen uutuus, jonka teho ei hyydy kovillakaan pakkasilla: Mitsubishi Electric Hyperheating kaksois-split -ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä ja yhdellä ulkoyksiköllä. Uusi supertehokas MXZ-2E53VAHZ -ulkoyksikkö on lähes kaksi kertaa aiempia malleja tehokkaampi (6,4 kW) -15 °C:n ulkolämpötilassa. Taattu toimintalämpötila on -25 °C. Ulkoyksikkö on tehosta huolimatta erittäin hiljainen, vain 45–55 dB(A).

Alla olevan kaavion tietojen perusteella huomaa, että sijoittamalla Mitsubishi Electric MXZ-2E53VAHZ -kaksois-split-malliin (yksi ulkoyksikkö ja kaksi sisäyksikköä) ei tarvitse pelätä tehojen hiipumista. Laitteen lämmitysteho on erinomainen.

Vertailu: kaksi ulkoyksikköä ja kaksi sisäyksikköä vs. uusi kaksois-split yhdellä ulkoyksiköllä

 2x MUZ-FH25VEHZ1x MXZ-2E53VAHZ + 2x MSZ-FH25VE
Nimellisteho kW3.2 x 2 = 6.46.4
kW -15 °C ulkolämpötilassa3.2 x 2 = 6.46.4
min-max kW1.0-6.31.0-7.0
Mitsubishi Electric MXZ-2E53 Hyperheating

Laitteiden ominaisuudet Multisplit-järjestelmässä

Kaikki laitteiden ominaisuudet eivät välttämättä toimi Multisplit-järjestelmässä samalla tavalla, kuin ne toimivat tyypillisessä yhden ulkoyksikön ja yhden sisäyksikön järjestelmässä. Kysy lisää tietoa ominaisuuksien toimivuudesta lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

Yksi ulkoyksikkö – Kahdesta viiteen sisäyksikköä

Mitsubishi Electric MXZ -multisplit-ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö määräytyy tehontarpeen ja sisäyksiköiden lukumäärän perusteella. Ulkoyksikön mallista riippuen järjestelmään voidaan kytkeä 2–5 sisäyksikköä.

Ulkoyksikkömallit

  • MXZ-2D53VAH2, kaksi sisäyksikköä
  • MXZ-2E53VAHZ (Hyper-Heating-malli), kaksi sisäyksikköä
  • MXZ-3E54VA, kolme sisäyksikköä
  • MXZ-4E72VA, neljä sisäyksikköä
  • MXZ-5E102VA, viisi sisäyksikköä

Lisää ilmalämpöpumppuja

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko