Tuotekuva

Mitsubishi Electric MXZ multi-split ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ multisplit-ilmalämpöpumpuissa yhteen ulkoyksikköön kytketään kahdesta viiteen sisäyksikköä. Multisplit ilmalämpöpumppuja käytetään monikerroksisissa asuinrakennuksissa, toimistotiloissa ja kohteissa joihin ei jostain syystä voida asentaa useampia ulkoyksiköitä.

Yksi ulkoyksikkö – monta sisäyksikköä – yhdistele vapaasti!

Multisplit-malleja löytyy neljässä eri kokoluokassa. Ulkoyksikön mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä jaa ulkoyksiköitä on aina vain yksi kappale! Laitteistot soveltuvat toimistojen tai kotien viilentimiksi ja lämpöpumpuiksi. Sisäyksikkömallit voivat vaihdella ollen seinämalleja tai kattokasetteja.

Laitteisto, jossa on yksi ulkoyksikkö on huomaamattomampi ja soveltuu vaativaan ympäristöön paremmin kuin järjestelmät, joissa taritaan useita ulkoyksiköitä.

Multisplit vaihtoehdot – AP ilmalämpöpumppu

Mallistomme uusin ilmalämpöpumppu, MSZ-AP ei petä käyttäjäänsä. Kompaktin kokoinen, tilaan sulautuva ja käyttäjäystävällinen lämpöpumppu on oiva valinta laatutietoiselle kuluttajalle.

Mitsubishi Electric AP ilmalämpöpumppu

Multisplit vaihtoehdot – LN ilmalämpöpumppu

Uuden ajan MSZ-LN ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta Sinulle, joka haluat vain parasta. Valittavissa on neljä eri värivaihtoehtoa: Rubiininpunainen, Onyxinmusta, Helmenvalkoinen ja Lumenvalkoinen. Tyylikästä Japananilaista muotoilua, jossa mitään ei ole jätetty sattuman varaan.

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu rubiininpunaisena, Onyxinmustana ja helmenvalkoisena

Multisplit vaihtoehdot – FH ilmalämpöpumppu

Toimintavarma ja erittäin suosittu Mitsubishi Electric MSZ-FH ilmalämpöpumppu on ajattoman kaunis ja taattu toimivaksi Suomen kiperissä olosuhteissa jo vuosien ajan. Nappivalinta kuluttajalle, joka haluaa nauttia huomattavaista säästöistä sähkölaskussa aina alkusyksystä loppukevääseen asti.

Mitsubishi Electric FH ilmalämpöpumpun sisäyksikkö

Multisplit vaihtoehdot – SLZ-M kattokasetti ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric M-mallin ilmalämpöpumppu asennetaan kattoon ja jakaa puhallusilman tasaisesti neljään eri suuntaan. Laite on käyttäjälle lähes huomaamaton, ja sopii erityisen hyvin suuriin avariin tiloihin koteihin, toimistoihin ja myymäliin.

Mitsubishi Electric SLZ-KF kattokasetti malllisarjan ilmalämpöpumppu

Hyperheating kaksois-split

Ainutlaatuinen uutuus, Mitsubishi Electric Hyperheating kaksois-split, jonka teho ei hyydy kovillakaan pakkasilla. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä ja yhdellä ulkoyksiköllä. Uuden supertehokkaan MXZ-2E53VAHZ ulkoyksikön teho on 6,4 kW -15 °C ulkolämpötilassa. Uusi ulkoyksikkö on siis näissä pakkaslukemissa lähes kaksi kertaa aiempia malleja tehokkaampi. Taattu toiminta lämpötila on -25°C. Tehosta huolimatta erittäin hiljainen ulkoyksikkö, vain 45-55 dB(A).

Alla olevan kaavion tietojen perusteella huomaa, että sijoittamalla Mitsubishi Electric MXZ-2E53VAHZ kaksois-split malliin (yksi ulkoyksikkö ja kaksi sisäyksikköä) ei tarvitse pelätä tehojen hiipumista. Laitteen lämmitysteho on erinomainen

Vertailu: kaksi ulkoyksikköä ja kaksi sisäyksikköä vs. uusi kaksois-split yhdellä ulkoyksiköllä

 2x MUZ-FH25VEHZ1x MXZ-2E53VAHZ + 2x MSZ-FH25VE
Nimellisteho kW3.2 x 2 = 6.46.4
kW -15 °C ulkolämpötilassa3.2 x 2 = 6.46.4
min-max kW1.0-6.31.0-7.0
Mitsubishi Electric MXZ-2E53 Hyperheating

Laitteiden ominaisuudet Multisplit – järjestelmässä

Kaikki laitteiden ominaisuudet eivät välttämättä toimi Multisplit järjestelmässä, kuten ne toimivat tyypillisessä yhden ulkoyksikön ja yhden sisäyksikön järjestelmässä. Kysy lisää tietoa ominaisuuksien toimivuudesta lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

Yksi ulkoyksikkö – Kahdesta viiteen sisäyksikköä

Mitsubishi Electric MXZ multisplit-ilmalämpöpumppun ulkoyksikkö määräytyy tehontarpeen ja sisäyksikköjen lukumäärän perusteella. Ulkoyksikön mallista riippuen, järjestelmään voidaan kytkeä 2-5 kappaletta sisäyksikköjä.

Ulkoyksikkömallit

  • MXZ-2D53VAH2, kaksi sisäyksikköä
  • MXZ-2E53VAHZ (Hyper-Heating malli), kaksi sisäyksikköä
  • MXZ-3E54VA, kolme sisäyksikköä
  • MXZ-4E72VA, neljä sisäyksikköä
  • MXZ-5E102VA, viisi sisäyksikköä

Lisää ilmalämpöpumppuja

Mitsubishi Electric logo

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko