Tuotekuva

Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ-F -sarjan multisplit-mallit soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä. Mallien saatavuus vaihtelee siirrosaikana.

Uusi ja entistä ympäristöystävällisempi Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ-F sarjan ilmalämpöpumput on varustettu ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella. Uuden R32 kylmäaineen CO2-kuormitus ympäristölle on alle kolmannes verrattuna edelliseen R410A-kylmäaineeseen.

Puunlehdet taustakuva

Yksi ulkoyksikkö – monta sisäyksikköä!

MXZ-F -sarjan multisplit-mallit soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella tai neljällä sisäyksiköllä. Sisäyksikkömallit voivat vaihdella ollen seinämalleja tai kattokasetteja.

Järjestelmä, jossa on yksi ulkoyksikkö on huomaamattomampi ja soveltuu vaativaan ympäristöön paremmin kuin järjestelmät, joissa tarvitaan useita ulkoyksiköitä.

Multisplit-vaihtoehdot – AP-ilmalämpöpumppu

MSZ-AP ei petä käyttäjäänsä. Kompaktin kokoinen, tilaan sulautuva ja käyttäjäystävällinen ilmalämpöpumppu on oiva valinta laatutietoiselle kuluttajalle.

Multisplit-vaihtoehdot – LN-ilmalämpöpumppu

Uuden ajan MSZ-LN -ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta Sinulle, joka haluat vain parasta. Valittavissa on neljä eri värivaihtoehtoa: rubiininpunainen, onyxinmusta, helmenvalkoinen ja lumenvalkoinen. Tyylikästä Japananilaista muotoilua, jossa mitään ei ole jätetty sattuman varaan.

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu onyxinmustana, rubiininpunaisena ja helmenvalkoisena

Multisplit-vaihtoehdot – SLZ-M kattokasetti -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric SLZ-M -mallin ilmalämpöpumppu asennetaan kattoon. Se jakaa puhallusilman tasaisesti neljään eri suuntaan. Laite on lähes huomaamaton ja sopii erityisen hyvin suuriin avariin tiloihin koteihin, toimistoihin ja myymälöihin.

Mitsubishi Electric SLZ-KF ilmalämpöpumpun kattokasetti

Laitteiden ominaisuudet Multisplit-järjestelmässä

Kaikki laitteiden ominaisuudet eivät välttämättä toimi Multisplit-järjestelmässä samalla tavalla, kuin ne toimivat tyypillisessä yhden ulkoyksikön ja yhden sisäyksikön järjestelmässä. Kysy lisää tietoa ominaisuuksien toimivuudesta lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

Yksi ulkoyksikkö – Kahdesta neljään sisäyksikköä

Mitsubishi Electric MXZ -multisplit-ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö määräytyy tehontarpeen ja sisäyksiköiden lukumäärän perusteella. Ulkoyksikön mallista riippuen järjestelmään voidaan kytkeä 2–5 sisäyksikköä.

Ulkoyksikkömallit

  • MXZ-2F53VFH3, kaksi sisäyksikköä
  • MXZ-2F53VFHZ (Hyper Heating malli), kaksi sisäyksikköä
  • MXZ-3F54VF3, kolme sisäyksikköä
  • MXZ-4F72VF3, neljä sisäyksikköä
  • MXZ-5F102VF, viisi sisäyksikköä

Uusi, entistä ympäristöystävällisempi kylmäaine R32

Uuden kylmäaineen GWP (Global warming potential) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP arvoista. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla.

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko