Tuotekuva

Mitsubishi Electric PCA-M-sarjan kattomallit

Katon alapintaan asennettavat, yhdeltä sivulta puhaltavat ilmalämpöpumput ja ilmanjäähdyttimet.

Mitsubishi Electric PCA-M

PCA-M-sarjan kattomallit ovat suurten liiketilojen, toimistotilojen, ravintoloiden, kokoustilojen ja pankkien ym. lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen tarkoitettuja laitteita

Mitsubishi Electric PCA-M-sarjan kattomallit soveltuvat erityisen hyvin tiloihin, joissa ei ole alaslaskettua kattoa. Laite asennetaan katon alapintaan.

Huomaamatonta mukavuutta

Katon alapintaan asennettava laite puhaltaa ilman tasaisesti ja hiljaisesti yhdeltä sivulta. Mitsubishi Electric -kattomallit ovat tyylikäs vaihtoehto vaativaan ympäristöön. Sisäyksikkö on varustettu imuroitavalla ja pestävällä ilmansuodattimella.

Monipuoliset sovellusmahdollisuudet

Kaikille sisäyksiköille on valittavissa ulkoyksikkö, joka on suunnattu jäähdytyskäyttöön ja ulkoyksikkö, jolla onnistuu niin lämmitys kuin jäähdytyskin. Laitteisto on mahdollista toteuttaa myös niin kutsuttuna twin tai triple kokoonpanona, jossa yhden isomman ulkoyksikön teho jaetaan tasaisesti kahteen tai kolmeen pienempään sisäyksikköön.

PCA-M-sarjan kattomallit toimitetaan langallisella kaukosäätimellä varustettuna. Usean laitteiston ohjaukset voi tarvittaessa yhdistää, jolloin ison tilan lämmityksen ja jäähdytyksen ohjaaminen on helppoa.

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko