Tuotekuva

Mitsubishi Electric PCA-M kattomallit

Katon alapintaan asennettavat yhdeltä sivulta puhaltavat ilmanjäähdyttimet. Nimellistehoalue 7,1-13,4 kW.

Mitsubishi Electric PCA-M ilmanjäähdytin

Tehokasta jäähdytystä suuriin tiloihin. Mitsubishi Electric PCA-M-sarjan sivulta puhaltavat kattomallit ovat suurten liiketilojen, toimistotilojen, ravintoloiden ja kokoustilojen ilmastointilaitteita.

Mitsubishi Electric PCA-M-sarjan kattomallit soveltuvat erityisen hyvin tiloihin joissa ei ole alaslaskettua kattoa. Laite asennetaan katon alapintaan.

Huomaamatonta mukavuutta

Katon alapintaan asennettava laite puhaltaa ilman tasaisesti ja hiljaisesti yhdeltä sivulta. Mitsubishi Electric -kattomallit ovat tyylikäs vaihtoehto vaativaan ympäristöön. Sisäyksikkö on varustettu imuroitavalla ja pestävällä ilmansuodattimella.

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric logo

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko