Tuotekuva

Mitsubishi Electric PCA-M -kattomallit

Katon alapintaan asennettavat, yhdeltä sivulta puhaltavat ilmanjäähdyttimet. Nimellistehoalue on 7,1–13,4 kW.

Mitsubishi Electric PCA-M -ilmanjäähdytin

Tehokasta jäähdytystä suuriin tiloihin. Mitsubishi Electric PCA-M -sarjan sivulta puhaltavat kattomallit ovat suurten liiketilojen, toimistotilojen, ravintoloiden ja kokoustilojen ilmastointilaitteita.

Mitsubishi Electric PCA-M -sarjan kattomallit soveltuvat erityisen hyvin tiloihin, joissa ei ole alas laskettua kattoa. Laite asennetaan katon alapintaan.

Huomaamatonta mukavuutta

Katon alapintaan asennettava laite puhaltaa ilman tasaisesti ja hiljaisesti yhdeltä sivulta. Mitsubishi Electric -kattomallit ovat tyylikäs vaihtoehto vaativaan ympäristöön. Sisäyksikkö on varustettu imuroitavalla ja pestävällä ilmansuodattimella.

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko