Tuotekuva

Mitsubishi Electric PCA-M71HA2 -ilmanjäähdytin, suurkeittiömalli

Kattoon asennettava, ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja edestä puhaltava ilmanjäähdytin Mitsubishi Electric PCA-M71HA2 on suurkeittiömalli, jonka nimellinen jäähdytysteho on 7,1 kW.

Tehokasta jäähdytystä keittiöihin

Mitsubishi Electricin PCA-sarjan kattomalli PCA-M71HA2 on ravintola- ja laitoskeittiöiden ilmastointilaite. Laite asennetaan katon alapintaan. Malli on saatavilla nimellisteholuokassa 7,1 kW.

Helppo pitää puhtaana

Laite on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä (SUS430), joka hylkii rasvaa, joten vaikeakin lika on helposti puhdistettavissa laitteen pinnasta. Myös laitteen sisärakenteissa on kiinnitetty erityistä huomiota puhdistamisen helppouteen.

Suurkeittiö

Tehokas rasvahöyrysuodatin

PCA-sarjan rasvahöyrysuodatin tarjoaa 1,5-kertaisen tehon tavalliseen suodattimeen verrattuna. Helposti vaihdettava rasvasuodatin estää näin tehokkaasti rasvan pääsemistä laitteen sisälle.

Suurkeittiöön sopiva kattokasetti

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko