Tuotekuva

Mitsubishi Electric PEAD-M kiinteistöilmalämpöpumput

Suurten tilojen invertteri-kiinteistöilmalämpöpumput (kotelomallit) Mitsubishi Electriciltä. Mitsubishi Electric PEAD-M-sarjan laitteet soveltuvat erinomaisesti suurten tilojen lämmittimiksi ja jäähdyttimiksi. Käyttökohteita ovat esimerkiksi teollisuushallit, varastotilat, autohallit ym. muut suuret yhtenäiset tilat. Laitteiston sisäyksikkö voidaan asentaa vapaasti sellaisenaan, tai puhallusilma voidaan kanavoida.

Mitsubishi Electric PEAD-M-sarjan kiinteistöilmalämpöpumput

Mitsubishi Electricin mallisto tarjoaa toimivat ja luotettavat kiinteistöilmalämpöpumput myös suurten tilojen lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen. PEAD-M-sarjan kolmesta teholuokasta irtoaakin Power Inverter -ulkoyksiköiden turvin jopa 11,2 – 16 kW nimellistehot lämmitykseen. Laitteet tuottavat vielä -15 asteen pakkasella 60 % laitteen nimellislämmitystehosta.

PEAD sisäyksikkö

Soveltuu vaativaampaankin ympäristöön

Laitteisto on valmistettu metallikoteloon ja se soveltuu esimerkiksi autokorjaamoiden, varastojen ja teollisuushallien lämmittämiseen. Ilmansuodatin on vakiovarusteena. Langallinen kaukosäädin kuuluu toimitukseen. Puhallusilma voidaan tarvittaessa kanavoida.

Tyhjä hallitila

Huolettomuutta

Asiantuntijamme Kiinteistölämmitysjärjestelmät-osastolla auttavat teitä mitoituksen kanssa, ja varmistavat että saatte asennuksen hoidettua alusta loppuun asti ilman ongelmia. Scanoffice Oy on perustettu Suomessa 1984 ja toimii lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuojana sekä tukkuliikkeenä. Tämä on tae siitä, että apua löytyy pitkään vielä vuosien kuluttua.

Lepäävä nainen

Mitsubishi Electric – Taattua laatua

Mitsubishi Electricin suuri vahvuus syntyy siitä, että kaikki tutkimus ja tuotekehitys tapahtuu sen omissa laboratorioissa, sekä siitä, että kaikki tärkeät komponentit valmistetaan sen omissa tehtaissa. Tästä johtuen Mitsubishi Electric voi taata laadun ja suorituskyvyn kaikille tuotteilleen, joita se valmistaa tuotemerkillään Mitsubishi Electric.

Mitsubishi Electric logo

Tekniset tiedot

Mitsubishi Electric PEAD-M100 kotelomalli

Lämmitys: 11,2 kW (4,5 – 14,0 kW), A+
Jäähdytys: 9,4 kW (4,9 – 11,4 kW), A++
Kylmäaine: R-32 (GWP 675), 4,0 kg
Sisäyksikkö: PEAD-M100JAL
Ulkoyksikkö: PUZ-ZM100YKA
(Korvaa mallin PEAD-RP100JALQ)

Mitsubishi Electric PEAD-M125 kotelomalli

Lämmitys: 14,0 kW (5,0 – 16,0 kW), A+
Jäähdytys: 12,5 kW (5,5 – 14,0 kW), A+
Kylmäaine: R-32 (GWP 675), 4,0 kg
Sisäyksikkö: PEAD-M125JAL
Ulkoyksikkö: PUZ-ZM125YKA
(Korvaa mallin PEAD-RP125JALQ)

Mitsubishi Electric PEAD-M140 kotelomalli

Lämmitys: 16,0 kW (5,7 – 18,0 kW), A+
Jäähdytys: 13,4 kW (6,2-15,3 kW), A+
Kylmäaine: R-32 (GWP 675), 4,0 kg
Sisäyksikkö: PEAD-M140JAL
Ulkoyksikkö: PUZ-ZM140YKA
(Korvaa mallin PEAD-RP140JALQ)

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko