Tuotekuva

Mitsubishi Electric SLZ-M -ilmalämpöpumppu, kattokasetti

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti-ilmalämpöpumput jakavat puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton, alas laskettuun kattoon asennettava kattokasetti soveltuu erityisen hyvin avoimiin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.

Hanki nyt kotiin viilennys ennen kesän helteitä

Nyt kannattaa hankkia viilennys kotiin, koska malleja on vielä hyvin saatavilla.  Jälleenmyyjämme ovat saaneet ohjeet siitä, miten ilmastointilaitteet voi asentaa turvallisesti niin, että sinun ei tarvitse pelätä koronan leviämistä. Varaa nyt asennus ennen ruuhkaa!

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasettimallin ilmalämpöpumput on suunniteltu toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Viilennyksen lisäksi laitetta voidaan käyttää myös lämmitykseen, mikä mahdollistaa merkittävät säästöt vuotuisissa lämmityskuluissa.

Kattokasetti on oiva valinta erityisesti toimistohin ja liiketiloihin, joissa on alas laskettu katto. Neljään suuntaan puhaltava sisäyksikkö toimittaa puhallusilman tehokkaasti koko tilaan.

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan laitteita on saatavilla kolmea eri tehoa, 2,5–5,0 kW. Mikäli tehontarve on tätäkin suurempi, tutustu myös Mitsubishi Electric PLA-M -sarjan laitteisiin (tehoa 7–14 kW).

Mitsubishi Electric SLZ-KF kattokasetti istuu upeasti katon pintaan

Tarvitsetko apua ilmalämpöpumpun valintaan? Lämpöpumppu-bottimme auttaa

Uusinta tekniikkaa

Vuonna 2019 uudistunut (SLZ-KF-sarjan laitteet korvannut) SLZ-M -mallisarja tarjoaa entistäkin enemmän.

Kaikki mallit käyttävät nyt hyödykseen ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta, ja laitteet ovat energiatehokkaampia kuin koskaan. Kaikki mallisarjan laitteet yltävät nyt jäähdytystoiminnolla A++ -energialuokkaan.

Maapallo ja nurmikko

Huomaamatonta mukavuutta

Katon sisään upotettava kattokasettimalli puhaltaa ilman tasaisesti ja hiljaisesti neljälle sivulle. Mitsubishi Electric SLZ M -kattokasettimalli on tyylikäs ja huomaamaton vaihtoehto vaativaan ympäristöön.

Laitteen mukana toimitetaan helppokäyttöinen seinälle kiinnitettävä huonesäädin.

Mitsubishi Electric SLZ-KF kattokasettimallisarjan ilmalämpöpumppu

3D i-See-Sensor

Lisävarusteena on saatavana 3 D i-See-Sensor, joka tunnistaa huoneessa olevien ihmisten määrän ja sijainnin ja säätää tehoa sen mukaisesti. Tämä mahdollistaa myös automaattisen energiansäästöasetuksen tiloissa, joissa oleskelevien ihmisten lukumäärä vaihtelee jatkuvasti. Sensori pyörähtää 360 astetta 3 minuutin intervalleissa ja tunnistaa myös lattian lämpötilan.

Mitsubishi Electric SLZ-KF ilmalämpöpumpun i-see Sensori

Alhainen äänitaso

Neljään suuntaan puhaltavat kattokasetit ovat hiljaisuudessaan omaa luokkaansa, ja vuoden 2019 mallien äänitasot ovat entistäkin matalampia.

Esimerkiksi SLZ-M25FA-mallin äänitaso (SPL) on puhallustehon valinnasta riippuen 24, 26 tai 28 dB(A). Muiden mallien tiedot löydät esitteestä.

Nukkuva lapsi

Kompaktin kokoinen

Mitsubishi Electric SLZ-M on varsin kompaktin kokoinen, 245 mm korkea. Siksi se sopii hyvin myös mataliin välikattorakenteisiin. Sileä, tasainen alapinta ja uusi puhallusilman ohjausjärjestelmä eliminoivat epämiellyttävän vedon tunteen. Ne puhaltavat viileää ilmaa vaakatasossa kattopinnan suuntaisena ja laskevat sen alas seinäpintaa pitkin. Tämä on ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi toimistoihin ja ravintoloihin.

Mitsubishi Electric SLZ-KF kattokasetti asennettuna liiketilan kokoushuoneen kattoon

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric logo

On olemassa vain yksi Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric valmistaa muun muassa lämpöpumppuja ja ilmastointilaitteita tuotantolaitoksissaan Japanissa, Thaimaassa ja Skotlannissa. Tällä alalla se on yksi maailman suurimmista valmistajista, ja se pitää kunnia-asianaan valmistaa itse kaikki tuotemerkkinsä alla myytävät tuotteet.

Mitsubishi Heavy Industries Inc. on kilpaileva japanilainen yhtiö, jonka valmistamat lämpöpumput ja ilmastointilaitteet ovat “Mitsubishi”-etuliitteestä huolimatta täysin eri valmistajan tuotteita.

Varmista, että saat nimenomaan aidon Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun tai -ilma-vesilämpöpumpun!

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko