Tuotekuva

Mitsubishi Electric SLZ-M ilmalämpöpumppu, kattokasetti

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti-ilmalämpöpumput jakavat puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton, alaslaskettuun kattoon asennettava kattokasetti soveltuu erityisen hyvin avoimiin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasettimallin ilmalämpöpumput on suunniteltu toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Viilennyksen lisäksi laitetta voidaan käyttää myös lämmitykseen, joka mahdollistaa merkittävätkin säästöt vuotuisissa lämmityskuluissa.

Kattokasetti on oiva valinta erityisesti toimistohin ja liiketiloihin, joissa on alaslaskettu katto. Neljään suuntaan puhaltava sisäyksikkö toimittaa puhallusilman tehokkaasti koko tilaan.

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan laitteita on saatavilla kolmessa eri teholuokassa, 2,5 – 5,0 kW:n väliltä. Mikäli tehontarve on tätäkin suurempi, tutustu myös Mitsubishi Electric PLA-M -sarjan laitteisiin (7 – 14 kW).

Mitsubishi Electric SLZ-KF kattokasetti istuu upeasti katon pintaan

Uusinta tekniikkaa

Vuonna 2019 uudistunut (SLZ-KF-sarjan laitteet korvannut) SLZ-M -mallisarja tarjoaa entistäkin enemmän.

Kaikki mallit käyttävät nyt hyödykseen ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta, ja laitteiden energiatehokkuus on parempaa kuin koskaan. Kaikki mallisarjan laitteet yltävät nyt jäähdytystoiminnolla A++ -energialuokkaan.

Maapallo ja nurmikko

Huomaamatonta mukavuutta

Katon sisään upotettava kattokasettimalli puhaltaa ilman tasaisesti ja hiljaisesti neljälle sivulle. Mitsubishi Electric SLZ M -kattokasettimalli on tyylikäs ja huomaamaton vaihtoehto vaativaan ympäristöön.

Laitteen mukana toimitetaan helppokäyttöinen seinälle kiinnitettävä huonesäädin.

Mitsubishi Electric SLZ-KF kattokasettimallisarjan ilmalämpöpumppu

3D i-See-Sensor

Lisävarusteena saatavana 3 D i-See-Sensor, joka tunnistaa huoneessa olevien ihmisten määrän ja sijainnin sekä säätää tehoa sen mukaisesti. Tämä mahdollistaa myös automaattisen energiansäästöasetuksen tiloissa, joissa oleskelevien ihmisten lukumäärä vaihtelee jatkuvasti. Sensori pyörähtää 360 astetta 3 minuutin intervalleissa ja tunnistaa ihmisten lisäksi lattian lämpötilan.

Mitsubishi Electric SLZ-KF ilmalämpöpumpun i-see Sensori

Alhainen äänitaso

Neljään suuntaan puhaltavat kattokasetit ovat hiljaisuudessaan omaa luokkaansa, ja vuoden 2019 mallien äänitasot ovat entistäkin matalempia.

Esimerkiksi SLZ-M25FA-mallin äänitaso (SPL) on puhallustehon valinnasta riippuen 24, 26 tai 28 dB(A). Muiden mallien tiedot löydät esitteestä.

Nukkuva lapsi

Kompaktin kokoinen

Mitsubishi Electric SLZ-M on 245 mm korkeana varsin kompaktin kokoinen, ja sopii siksi hyvin myös mataliin välikattorakenteisiin. Sileä tasainen alapinta ja uusi puhallusilman ohjausjärjestelmä eliminoivat epämiellyttävän vedon tunteen, levittäen viilennyspuhalluksen vaakatasossa kattopinnan suuntaisena, laskien viileän ilman alas vasta seinäpintaa pitkin. Ihanteellinen esimerkiksi toimistojen ja ravintoloiden ratkaisuksi.

Mitsubishi Electric SLZ-KF kattokasetti asennettuna liiketilan kokoushuoneen kattoon

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric logo

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko