Tuotekuva

Mobair 2020 -korvausilmalaite

Tuloilmapuhaltimella varustettu Mobair 2020-korvausilmalaite soveltuu hyvin vanhoihin rakennuksiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen ilmanpoisto.

Mobair 2020 -korvausilmalaitteen tuotanto on lopetettu. Korvaava malli on Mobair 2015 -korvausilmalaite. Tutustu Mobair 2015 -malliin linkistä.

Mobair 2020 -korvausilmalaite tehostaa talon ilmanvaihtoa, olipa kyseessä koneellinen ilmanpoisto tai painovoimainen ilmanvaihto

Talon ilmanvaihto tehostuu, kun Mobair 2020 -korvausilmalaite suodattaa ja lämmittää huoneeseen laitteen läpi ulkoa virtaavan korvausilman. Laitteen avulla talon ilmanvaihto paranee kohteesta riippumatta, sillä Mobair 2020 voidaan asentaa niin omakoti-, rivi- tai kerrostaloasuntoihin. Laitteen avulla suoritettava talon ilmanvaihto ei myöskään esty tai häiriinny tulisijan käytön aikana. Koska Mobairin toiminta ei ole riippuvainen tulisijasta, voidaan Mobair 2020 asentaa niin tulisijalla varusteltuihin kuin tulisijattomiin koteihin.

Mobair 2020 -korvausilmalaite on muutoin samantyyppinen korvausilmalaite kuin Mobair 2010, mutta siinä on myös puhallin. Siksi 2020 ei vaadi alipainetta ilman sisään virtaamiseksi, ja se soveltuu lähes kaikentyyppisiin rakennuksiin. Laitteen avulla talon ilmanvaihto voidaan suorittaa varsin energiatehokkaasti, sillä lämmitintä voidaan pitää päällä vain tarpeen vaatiessa.

Paranna talon ilmanvaihtoa Mobair 2020:lla, onpa asunnossa sitten painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen ilmanpoisto.

Mobair 2020 asennettuna seinälle

Helppo asentaa ja huoltaa

Mobair 2020 -korvausilmalaite on myös helppo asentaa ja huoltaa. Laitteen mukana saat asennuskehyksen ja kiinnitysruuvit. Huolettoman huollon kulmakivi on kerran vuodessa vaihdettava hienosuodatin, näin toimimalla talon ilmanvaihto toimii ongelmitta ja halutulla tavalla; olipa asunnossa sitten painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen ilmanpoisto. Ulkosäleikkö ja ulkoilmaputki kuuluvat toimitukseen.

Mobairin asentaminen on helppoa

Laitteen tekniset tiedot:

  • Ilmavirta 6-12 dm³/s
  • Lämmitysteho 20–600 W
  • Tuloilmasuodatin M5
  • Runko valkoiseksi maalattua MDF-levyä
  • Sähkökytkentä 4,0 A / 230 V
  • 5 m verkkojohto, maadoittamaton pistotulppa
Mobair 2020 mittakuva

Lisää tuotteita

Valikko
Valikko