Suosittu
Tuotekuva

Mobair 2030S -korvausilmalaite kiertoilmalämmityksellä

Kiertoilmalalla lämmittävä Mobair 2030S -korvausilmalaite rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Laite suodattaa ja lämmittää huoneeseen ulkoa virtaavan korvausilman. Sopii erityisesti asuintiloihin omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa.

Mobair 2030S on täysin uudentyyppinen korvausilmalaite

Mobair 2030S, kiertoilmalla lämmittävä korvausilmalaite, on erityinen siksi, että ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1.0 W-tehoinen puhallin saa aikaan huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on erittäin alhainen. Patentoitu rakenne takaa vedottoman lopputuloksen.

Laitteessa kiertoilma- ja tuloilmamäärä ovat säädettävissä. Laitteen avulla ulkoa saatava korvausilma suodatetaan laitteessa olevan suodattimen läpi, ennen kuin korvausilma päästetään huoneistoon. Suodatin on pussimallinen. Siinä on runsaasti pinta-alaa, mikä takaa pitkän käyttöiän: vaihto 1–2 kertaa vuodessa. Valmistettu Suomessa.

Mobair 2030S asennettuna katon rajaan

Mobair 2030S on myös helppo asentaa ja huoltaa

Korvausilmalaite toimitetaan pakkauksessa, joka sisältää asennuskehyksen, kiinnitysruuvit, vaihdettavan hienosuodattimen, ulkoilmasäleikön sekä ulkoilmaputken. Pakkauksessa olevan asennuskehyksen ansiosta laitteen voi asentaa jo olemassa olevaan ilmanvaihtoreikään.

Mobair 2030S toimii 8.5 V:n jännitteellä, joten sähköasennus on aina turvallinen. Laitetta ei kiinnitetä ulkoilmaputkeen kiinteästi, mikä myös helpottaa asennusta. Sähköjohdon voi asentaa piiloon rakenteen sisään, jolloin johto ei jää näkyviin.

Laite sijoitetaan aina huoneen yläosaan, jotta ilmavirta suuntautuu kattopintaan. Laite on erittäin hiljainen, alle 27 dBA, joten se soveltuu hyvin myös makuuhuoneeseen.

Tekniset tiedot

  • Kokonaisilmavirta 20 dm³/s, josta ulkoilmaa 6–12 dm³/s
  • Äänitaso min. 27 dBA
  • M5 -pussisuodatin ulkoilmaputkessa (saatavana myös pestävä suodatin)
  • Sähköliitäntä 1,0 W, 8.5 V DC; toimitukseen kuuluu pistotulppamuuntaja ja 8 m:n verkkojohto.
Mobair 2030S mittakuva

Lisää tuotteita

Valikko
Valikko