Tuotekuva

Palomieskytkin Santon

Santonin palomieskytkin tarjoaa ratkaisun. Se katkaisee tasavirran aurinkopaneelien läheltä ja luo turvallisemmat olosuhteen pelastushenkilöstölle.

Santon-palomieskytkin aurinkovoimalaan

Palomieskytkin katkaisee aurinkopaneelien tasasähkön (DC), kun kiinteistön sähköt katkaistaan. Näin pelastushenkilöstön on turvallista liikkua kiinteistön sisällä poikkeustilanteissa ilman, että katolla tarvitsee käydä. Santonin palomieskytkin myös palauttaa virran aurinkopaneeleihin, kun kiinteistön sähköt palautetaan.

Palomieskytkin tarjoaa turvaa pelastushenkilöstölle

Useimmissa aurinkovoimaloissa tasavirtakytkin on asennettu invertterin läheisyyteen. Vaikka tasavirta on kytketty pois aurinkopaneeleilta tulevat tasavirtakaapelit ovat edelleen jännitteisiä. Tulipalon sattuessa nämä jännitteiset kaapelit saattavat aiheuttaa pelastushenkilöstölle vaaratilanteita.

Santonin palomieskytkin tarjoaa ratkaisun: Se katkaisee tasavirran aurinkopaneelien läheltä ja luo turvallisemmat olosuhteen pelastushenkilöstölle.

Maailman suosituin DC-kytkin

Santonin palomieskytkin on varustettu Santon X-tyyppisellä katkaisijalla, joka on suosituin DC-kytkin aurinkosähkösovelluksissa. Santonin “snap-action” -jousimekanismi, jonka vasteaika on vain 3 millisekuntia, vähentää valokaaren muodostumista. Yhdessä itsepuhdistuvien koskettimien kanssa tämä lisää kestävyyttä ja turvallisuutta. Siksi monet invertterivalmistajat ovat valinneet Santon X-tyypin kytkimen tuotteisiinsa.

Helppo asennus

Yksi palomieskytkin katkaisee sähkön kahdesta paneeliketjusta. Kytkimen asennus on helppoa, koska kaapeleille on valmiit läpiviennit. Palomieskytkimeen voi tuoda vaihtosähkösyötön (AC) mistä tahansa kiinteistön sähköverkon kohdasta. Kun AC-syöttö katkeaa yli viiden sekunnin ajaksi, DC-kytkin avautuu.

Palomieskytkimelle voi myös asentaa oman katkaisijan esimerkiksi pelastuslaitoksen sammutusreitille. Tällöin tästä katkaisijasta tuodaan AC-syöttö palomieskytkimelle.

Maailman johtava DC-kytkinten valmistaja

Santonilla on yli 100 vuoden kokemus tasavirtakytkinlaitteiden kehittämisestä monille eri yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Santon-palomieskytkimessä yhdistyvät tieto ja kokemus, jotta voit pitää kotisi tai kaupallisen rakennuksesi turvassa. Valitse paras palomieskytkin – Santon.

Valikko
Valikko