Uutuus
Tuotekuva

Sähköauton lataus aurinkosähköllä – BENY-latauslaite omakotitaloon

Älykäs sähköauton latausasema BENY säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat.

BENY sopii yhteen kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa.

BENY suojaa myös kodin pääsulakkeet, oli kodissa aurinkopaneelit tai ei.


Hyödynnä tuottamasi aurinkoenergia

BENY-latauspiste sisältää tarvittavat lisälaitteet kuormanhallintaan (DLB, Dynamic Load Balance): Latauslaite voidaan asettaa säätämään auton lataustehoa aurinkopaneelien tuottaman energian mukaisesti. Näin saat autosi akun täyteen puhdasta, itse tuottamaasi aurinkoenergiaa!

Latauslaite saa tarvittavan tiedon aurinkopaneelijärjestelmän syöttökaapelin ympärille naksautettavista virtamuuntajista. Näin ollen hankalasti ohjelmoitavia tiedonsiirtorajapintoja ei tarvitse käyttää.

BENY suojaa kodin pääsulakkeet

Toiset helposti asennettavat virtamuuntajat tulevat kiinteistön syöttökaapelin ympärille, jolloin latauslaite tietää, paljonko sähköä kuluu kodin muihin laitteisiin. Tämän tiedon perusteella BENY osaa säätää latausta myös siten, ettei kodin pääsulake pala.

Tyylikästä tehoa sähköauton lataukseen

Kaikki BENY-latausasemat yltävät 22 kW:n lataustehoon. Tämä tarkoittaa sitä, että saat parhaimmillaan autosi akkuun noin 100 ajokilometriä tunnissa.

Todelliseen lataustehoon vaikuttaa latausaseman lisäksi autosi oman laturin maksimiteho, joka määrittää, paljonko autosi voi ottaa tehoa vastaan.

BENY:n ulkoasu on ajattoman tyylikäs. Sen täyteläinen väri sopii hienosti useimpiin ympäristöihin.

Voit ohjata latausta helposti puhelimellasi

Voit seurata ja ohjata BENY-latauslaitteen toimintaa helppokäyttöisen puhelinsovelluksen avulla. Voit vaihtaa lataustapaa esimerkiksi silloin, kun haluat auton akun mahdollisimman nopeasti täyteen.

Sovelluksella sähköauton latauksen voi lisäksi ajastaa. Näet myös lataustapahtumien historiatiedot.

Puhelinsovellus ei kuitenkaan ole välttämätön. Latauslaite toimii loistavasti ilmankin.

BENY-latauslaitteiden korkean laadun takaa yli 30 vuoden kokemus

BENY Electric on sähköauton latauslaitteiden ja aurinkosähkötuotteiden valmistaja, jolla on kokemusta yli 30 vuoden ajalta ympäri maailmaa.

Korkea laatu on jokaisen BENY:n tehtaan ensisijainen tavoite. Sitoutuminen laatuun näkyy muun muassa siinä, että BENY:n tehtaat ja tuotteet ovat UL-, SAA-, CB-, CE-, TUV-, ISO- ja RoHS-standardien mukaisia.

Luotettava ja turvallinen asennus

BENY-latausasemat tuo maahan Scanoffice Solar. Ammattitaitoiset, koulutetut asentajamme huolehtivat, että latausasema asennetaan oikein ja sen käyttö on turvallista. Kysy lisää sinua lähellä olevalta jälleenmyyjältämme!

Valikko
Valikko