Tuotekuva

Scanoffice-Energypac -energiansäästäjä

Scanoffice-Energypac on täydellinen, energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloon. Säästät jopa puolet vuosittaisista lämmityskuluistasi ja saat energiasäästäjään investoimasi rahat takaisin säästyneinä energialaskuina jo viidessä vuodessa.

Scanoffice-Energypac -lämmitysjärjestelmä on saatavilla lämmitysteholuokkiin 10,5 kW–17 kW.

Scanoffice-Energypac on energiatehokas lämmitysjärjestelmä

Scanoffice-Energypac on täydellinen, energiatehokas lämmitysjärjestelmä sellaisen suuren omakotitalon tarpeisiin, jossa on vesikiertoinen lämmönjako. Se säästää energiaa, rahaa ja ympäristöä. Olipa kiinteistösi lämmitysmuoto mikä tahansa, kannattaa tutustua energiansäästäjään.

Laitteistokokonaisuus on kiinteistön päälämmönlähde. Se kattaa noin 80 prosenttia rakennuksen lämmöntarpeesta. Vain kovimmilla pakkasilla otetaan lisälämpöä olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä.

Omakotitalo sateen jälkeen auringonlaskussa

Nerokkaan yksinkertainen laitteisto

Scanoffice-Energypac -lämmitysjärjestelmä on helppo asentaa saneerauskohteessa, ja se vie varsin vähän tilaa. Laitteiston lämpöä tuottava ulkoyksikkö sijoitetaan rakennuksen ulkopuolelle seinustalle.

Lämmitysjärjestelmä koostuu ilma-vesilämpöpumpusta, laitteiston ohjausyksiköstä, läpivirtauslämmittimestä, levylämmönvaihtimesta sekä käyttövesivaraajasta.

Laite siirtää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa rakennuksen sisällä olevaan lämmönvaihtimeen mallista riippuen aina -28 asteen ulkolämpötilaan asti. Lämmönvaihtimesta lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoverkkoon.

Havainnekuva Scanoffice-Energypac paketista ja sen implementoinnista talon lämmitysjärjestelmään

Asennus vaivatta Avaimet käteen -periaatteella

Sinun ei tarvitse huolehtia laitteiston asennuksesta. Ammattitaitoinen Scanoffice-jälleenmyyjäsi asentaa järjestelmän puolestasi Avaimet käteen -periaatteella.

Scanoffice-Energypac -lämmitysjärjestelmä on helppo asentaa saneerauskohteessa, ja se vie varsin vähän tilaa. Laitteiston lämpöä tuottava ulkoyksikkö sijoitetaan rakennuksen ulkopuolelle seinustalle.

Scanoffice-Energypac on pitkäaikainen investointi. Säästät merkittävän määrän rahaa. Myös ilmasto kiittää, kun päästöt pienevät.

Scanoffice Oy takaa varaosien ja huoltopalvelujen saatavuuden laitteesi koko elinkaaren ajan.

Avaimet käteen asentajalta

Periaatekytkentä

PAC kytkentäkuva kv-varaajan ja virtauslämmittimen välillä
Valikko
Valikko