Suosittu
Tuotekuva

Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit

Scanoffice Premium -paketit sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin huippulaadukkaailla inverttereillä ja uusimmilla half-cut-paneeleilla saadaan aikaiseksi pitkäikäinen sijoitus, joka kestää kesät ja talvet.

Järjestelmän asentamisesta vastaavat Scanoffice Aurinkopartnerit ovat kokeneita alan ammattilaisia.

Scanoffice Premium – Kaikki tarvittava yhdessä paketissa

Scanoffice Premium -aurinkopaneelipaketit kerätään omassa varastossamme Espoossa. Jokainen paketti on räätälöity juuri kyseistä kohdetta varten. Meiltä löydät tarpeisiisi sopivan järjestelmän, oli kyseessä sitten omakotitalo, kesämökki tai vaikka liikerakennus.

Täydellinen aurinkosähköjärjestelmä sisältää:

 • Aurinkopaneelit
 • Invertteri
 • Kattokiinnitysjärjestelmä
 • Turvakytkin
 • Tarvittavat kaapelit ja liittimet

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa puhdasta ja uusiutuvaa energiaa suoraan sinun käyttöösi. Ylimääräinen sähkö, joka ylittää oman kulutuksesi, myydään sähköverkkoon.

Selvitä, montako paneelia tarvitset ja paljonko säästät!

Hyundai – aurinkopaneelit tutulta valmistajalta

Henkilöautoista ja nykyisin erityisesti sähköautoista tunnettu Hyundai on loistava valinta, kun laadukas aurinkopaneeli halutaan mieluiten tutulta valmistajalta. TIER1-luokkaan kuuluva vakavarainen Hyundai valmistaa aurinkopaneelien ja autojen lisäksi mm. laivoja sekä merellä käytettäviä moottoreita enemmän kuin kukaan muu. Aurinkopaneeleitakin rakentuu vuosittain noin 40 kertaa enemmän kuin Suomeen asennetaan. Hyundain upeat paneelit nyt Scanoffice Premium -aurinkosähköpakettiin!

hyundai hie aurinkopaneeli logolla

Canadian Solar – ensiluokkaiset aurinkopaneelit

Canadian Solar on yksi maailman suurimpia aurinkopaneelien valmistajia. Yrityksen liikevaihto on noin kolme miljardia euroa ja yhtiö on valmistanut yli sata miljoonaa aurinkopaneelia. Canadian Solarilla on ostavia asiakkaita 150 maassa ja 20 tehdasta Aasiassa ja Amerikassa. Canadian Solar on yksi alan TIER1-luokiteltu valmistaja, joita on maailmassa vain kourallinen.

ZNShine Solar – kaksoislasi-tekniikan edelläkävijä

Bloomberg on listannut ZNShine Solarin kymmenen maailman luotettavimman paneelivalmistajan joukkoon sekä TIER1-yhtiöksi. Kaksoislasipaneelissa sähköä tuottavat kennot ovat kahden lasilevyn välissä. Perinteisen paneelin taustana käytetään muovikalvoa. Huippulaatu ja kaksoislasipaneelin kestävyys näkyvät muun muassa pitkänä 30 vuoden tuotantotakuuna.

Hanwha Q CELLS – kestävää suorituskykyä

Hanwha Q CELLS on yksi maailman johtavista aurinkokenno- ja paneeliratkaisujen valmistajista. Q CELLS on jättiläismäisen Hanwha-konsernin tytäryhtiö, jonka tasevarallisuus on yli 150 miljardia dollaria. TIER1-ryhmään kuuluva Q CELLS oli ensimmäinen aurinkopaneelien valmistaja, joka läpäisi alan kattavimman laatuohjelman: riippumattoman sertifiointilaitoksen TÜV Rheinlandin ”Quality Controlled PV” -ohjelman.

  Sofar Solar -invertterit

  Aurinkopaneeleiden tuottama aurinkosähkö siirtyy tasavirtajohtojen avulla invertteriin, joka säätelee sähkönsiirtoa kotitalouden elektronisiin laitteisiin. Inverttereitä on saatavilla useissa eri kokoluokissa (3 kWp – 50 kWp) rakennuksen tarpeiden mukaan.

  Sofar Solar -invertteri on suunniteltu toimivaksi Pohjolan markkinoilla. Vakiona invertteristä löytyy suomenkielinen näyttö ja etäseuranta WiFi:n avulla. Näiden lisäksi invertterissä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia:

  • Helppo asentaa ja ottaa käyttöön
  • 10 vuoden tehdastakuu
  • Säänkestävä – toimii jopa -30 °C pakkasessa
  • IP65-luokitus – voidaan sijoittaa rakennuksen ulkopuolelle
  • Kaksi MPPT-liitäntää – mahdollistaa paneelien sijoittamisen kahteen eri ilmansuuntaan
  Sofar Solar

  Suomalainen kattokiinnikejärjestelmä 30 vuoden takuulla

  Scanoffice Premium -aurinkosähköjärjestelmiä suunnitellessamme tavoitteenamme oli kehittää täydellinen paketti, joka soveltuu Suomen markkinoille. Halusimme löytää asiakkaillemme ratkaisun, jonka tiedämme kestävän niin lämpimät kesämme, sateiset ja tuuliset syksymme kuin pistävän kylmät talvemme.

  Ymmärsimme, että kattokiinnitysjärjestelmän on oltava laadukas. Näin saamme varmistettua sen, että aurinkopaneelit pysyvät katolla haastavissakin sääolosuhteissa, eikä vuodon vaaraa ole.

  Meiltä löytyy aurinkosähköjärjestelmät kaikille eri kattotyypeille, kuten:

  • Tiilikuviokatolle – Tiilikuvioiselle peltikatolle
  • Rivikatolle – Konesaumakatolle
  • Profiilipelti- ja huopakatolle
  • Tiilikatolle
  • Tasakatolle

  Aurinkosähköpaketeissa käyttämämme suomalaiset kattokiinnikejärjestelmät on taattu toimivaksi 30 vuoden takuulla. Niissä käytetään pitkäikäistä Magnelis-pinnoitettua terästä. Mangelis-teräs on vähintään kolme kertaa kestävämpää kuin sinkitetty teräs, mikä tekee Mangelis-teräksestä erinomaisen materiaalin Suomen olosuhteisiin.

  Orima Solar Delta EasyRail aurinkopaneelien kattokiinnikkeet

  Lisää tuotteita

  Valikko
  Valikko