Suosittu
Tuotekuva

Scanoffice Premium Sofar -paketit

Scanoffice Premium aurinkosähköpaketit sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin huippulaadukkaailla inverttereillä ja Canadian Solarin uusimmilla half-cut-paneeleilla saadaan aikaiseksi pitkäikäinen sijoitus, joka kestää kesät ja talvet.

Järjestelmän asentamisesta vastaavat Scanoffice Aurinkopartnerit ovat kokeneita alan ammattilaisia.

Scanoffice Premium – Kaikki tarvittava yhdessä paketissa

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät ovat valmiita paketteja, joihin sisältyy kaikki aurinkovoimalan rakentamiseen tarvittavat komponentit, aina kattokiinnikkeitä myöten. Yli 70 kokoonpanon valikoimistamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan järjestelmän, oli kyseessä sitten omakotitalo, kesämökki, tai vaikka liikerakennus.

Täydellinen aurinkosähköjärjestelmä sisältää:

 • Aurinkopaneelit
 • Invertteri
 • Kattokiinnitysjärjestelmä
 • Turvakytkin
 • Tarvittavat kaapelit ja liittimet

Aurinkosähköjärjestelmä toimii 3-vaiheisesti, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki aurinkovoimalan tuottama sähkö voidaan hyödyntää kiinteistön sähkönkulutuksessa. Ylimääräinen sähkö, jota ei tarvita kiinteistön sähkönkulutukseen, myydään suoraan sähköverkkoon.

Aurinkopaneeli ja kukka

Selvitä, montako paneelia tarvitset ja paljonko säästät!

Canadian Solar aurinkopaneelit

Scanoffice Premium aurinkosähköpaketeissa käytetään Canadian Solarin aurinkopaneeleita. Canadian Solarin ylpeys, KuPower-aurinkopaneeli perustuu uusimman sukupolven LIC-paneelilitekniikkaan (Low Internal Current). Tällä aurinkopaneelilla on monta loppuun asti mietittyä ominaisuutta, kuten korkeampi teho kuin vastaavan kokoisilla aurinkopaneeleilla, pieni tehohäviö kennojen välillä sekä parempi suorituskyky varjossa.

Canadian Solarin käyttämä half-cut-kenno eli puolitettu aurinkokenno on oiva esimerkki entistä energiatehokkaammasta vaihtoehdosta perinteisiin paneeleihin verrattuna. Lyhykäisyydessään aurinkopaneeleiden aurinkokennojen piisiivut puolitetaan laserleikkurilla, minkä ansiosta aurinkokennot tuottavat enemmän virtaa rakennukseen.

Canadian Solar on yksi maailman suurimmista aurinkopaneeleiden valmistajista, joka on ollut aurinkopaneeliteknologian edelläkävijä jo vuosien ajan. Canadian Solar työllistää yli 12 000 ihmistä yli 20 maassa, ja kuuluu alan harvoihin TIER1-valmistajiin.

 • 12 vuoden tuotetakuu
 • 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu
Canadian Solar

Sofar Solar invertterit

Aurinkopaneeleiden tuottama aurinkosähkö siirtyy liitinjohtojen avulla invertteriin, joka säätelee sähkönsiirtoa kotitalouden elektronisiin laitteisiin. Inverttereitä on saatavilla useissa eri kokoluokissa (3 kWp – 12 kWp) rakennuksen tarpeiden mukaan.

Sofar Solar invertteri on suunniteltu toimivaksi Pohjolan markkinoilla, ja vakiona invertteristä löytyy suomenkielinen näyttö ja etäseuranta WiFi:n avulla. Näiden lisäksi invertterissä on monia muita ominaisuuksia:

 • Helppo asentaa ja ottaa käyttöön
 • 10 vuoden tehdastakuu
 • Säänkestävä – toimii jopa -30 °C pakkasessa
 • IP65-luokitus – voidaan sijoittaa rakennuksen ulkopuolelle
 • Kaksi MPPT-liitäntää – mahdollistaa paneelien sijoittamisen kahteen eri ilmansuuntaan
Sofar Solar invertteri
Sofar Solar

Suomalainen kattokiinnikejärjestelmä 30 vuoden takuulla

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmiä miettiessämme tavoitteenamme oli kehittää täydellinen paketti, joka soveltuu Suomen markkinoille. Halusimme löytää asiakkaillemme ratkaisun, jonka tiedämme kestävän niin lämpimät kesämme, sateiset ja tuuliset syksymme kuin pistävän kylmät talvemme.

Se tarkoittaa myös sitä, että kattokiinnitysjärjestelmän on oltava laadukas. Näin saamme varmistettua sen, että aurinkopaneelit pysyvät katolla välillä haastavissakin sääolosuhteissa, eikä minkäänlaisia vuodon vaaroja ole.

Meiltä löytyy aurinkosähköjärjestelmät kaikille eri kattotyypeille, kuten:

 • Tiilikuviokatolle – Tiilikuvioiselle peltikatolle
 • Rivikatolle – Konesaumakatolle
 • Profiili- ja huopakatolle
 • Tiilikatolle
 • Tasakatolle

Aurinkosähköpaketeissa käyttämämme suomalainen kattokiinnikejärjestelmä on taattu toimivaksi 30 vuoden takuulla, ja siinä käytetään pitkäikäistä Magnelis-pinnoitettua terästä. Mangelis teräs on vähintään kolme kertaa kestävämpää kuin sinkitetty teräs, mikä tekee Mangelis teräksestä erinomaisen materiaalin Suomen olosuhteisiin.

Orima EasyRail aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä
Orima logo

Lisää tuotteita

Valikko
Valikko