Tuotekuva

Suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle

Uudistimme Scanoffice-suojakotelot vastaamaan paremmin markkinoiden tarvetta. Koteloiden ulkomitat ovat muuttuneet hieman leveämmäksi ja kotelon kokoamisnopeutta on kehitetty valmiilla kulmaraudoilla. Uusien mittojen ansiosta myös esimerkiksi Panasonic ilmalämpöpumput sopivat kotelon mittoihin.

Scanoffice-suojakotelo lämpöpumpun ulkoyksikölle

Scanoffice-suojakotelo suojaa lämpöpumpun ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Puuvalmis kotelo voidaan maalata toivotun väriseksi.

Suojakotelo kiinnitetään rakennuksen ulkoseinään. Kotelon kalteva peltikate estää lumen kasautumista ulkoyksikön päälle.

Scanoffice-suojakotelo on saatavilla neljällä eri värisellä peltikatteella.

Tekniset tiedot

  • Kotelon mitat: Leveys 1040 mm, syvyys 520 mm, korkeus 670 mm
  • Peltikaton mitat: leveys 1210 mm, syvyys 600 mm, korkeus 25 mm
  • Peltikatteen värivaihtoehdot (tuotekoodi): Musta (fi221black), harmaa (fi222grey), ruskea (fi223brown), valkoinen (fi224white)
  • Puuosat toimitetaan maalaamattomana.
  • Yhteensopivuus: Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput 35-kokoluokkaan asti (esim. MUZ-LN35VGHZ, MUZ-AP35VGH). Useat muut markkinoilla olevat ilmalämpöpumppumallit, esim. Panasonic.

Helppo ja nopea asennus

Kotelon kasaus on todella helppoa ja nopeaa. Etusäleikköön on valmiiksi kiinnitetty neljä kulmarautaa ja sivusäleiköt kiinnitetään näihin neljällä ruuvilla. Säleikön päälle tulee neljällä ruuvilla kiinnitettävät kaksi listaa, joiden päälle kattopelti ohjautuu suoraan ja on näin kätevästi paikallaan. Kotelo asennetaan seinään kiinni kulmaraudalla, joka on helppo ruuvata säleikön sivulistoihin.

Valmistettu Suomessa

Scanoffice-suojakotelot valmistetaan Suomessa, suomalaisella työllä ja suomalaisesta puusta. Tuotteelle on myönnetty avainlippumerkki.

Avainlippu tuote
Scanoffice suojakotelo fi221black musta kate ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle

Lisää tuotteita

Valikko
Valikko