Suosittu
Tuotekuva

WDH Kiertoilmakoje

Lämpöpumppu teollisuushallien, varastotilojen ja muiden suurten tilojen lämmittämiseen. Lämpöpumppu WDH-kiertoilmakojeilla sopii myös erinomaisesti myös suurten tilojen viilennykseen.

Neljän millimetrin lamellivälin ansiosta kiertoilmakojeet voidaan asentaa myös pölyiseen ja likaiseen paikkaan.

WDH-kiertoilmakojeet

Teollisuushallien, varastotilojen, ja muiden suurten tilojen lämmittämiseen ei ole koskaan aiemmin ole ollut näin yksinkertaista ja samalla energiatehokasta lämmitysratkaisua, joka lisäksi myös viilentää.

  • Neljän millimetrin (4 mm) lamelliväli minimoi huollon tarpeen
  • Lukuisia tehoratkaisuja 8 – 31,5 kW mitoitustehoille. Kahden teholuokan kiertoilmakojeet (WDH2 & WDH4) ovat yhdistettävissä yhteensä yhteentoista Mitsubishi Electric Standard Inverter-, Power Inverter-, tai Zubadan Inverter -ulkoyksikkövaihtoehtoon.
  • Lämmitys- ja jäähdytystoiminto
  • Ei jäätymisriskiä
  • Korkea hyötysuhde lämmitys-ja jäähdytystoiminnolla
  • Useita yhdistelmiä optimaaliseen ilmanohjaukseen
WDH-kiertoilmakojeen havainnekuva

Suurten tilojen lämmitys ja viilennys

Uusi suurten tilojen ilmalämpöpumppu lämmittää kustannustehokkaasti suuretkin tilat, ja kesällä voit halutessasi myös viilentää samaisella laitteella. Laitteiston käyttöönotto ja asennus on varsin nopeaa ja yksinkertaista. Ulkoyksikkö asennetaan rakennuksen ulkoseinustalle, ja siitä johdetaan kylmäaineputket hallin seinälle asennettavaan sisäyksikköön (kiertoilmakojeelle).

Mitsubishi Electric WDH sisäyksiköt ja yksi ulkoyksikkö

Erilaisiin tiloihin soveltuva kiinteistölämpöpumppu

Yhteen ulkoyksikköön voidaan kytkeä yhdestä kolmeen kiertoilmakojetta, teholuokassa 8-31 kW per ulkoyksikkö

Käyttökohteita ovat muun muassa teollisuushallit, varastot, autopaikoitustilat, urheiluhallit ja marketit. Sisäyksikön IP44-luokituksen ansiosta laitteistoa voidaan käyttää myös kuivaushuoneissa ja autopesuloissa.

WDH kiinteistölämpöpumppu

Kiertoilmakojeen rakenteen edut

Kotelo on valmistettu galvanoidusta valkoiseksi maalatusta teräslevystä. Patterielementti on valmistettu kupariputkesta ja alumiiniseos-lamelleista. Patterielementin lamelliväli on 4 mm, mikä takaa hyvin vähäisen kunnossapitotarpeen myös pölyisissä tiloissa. Alumiinilamellit ovat ominaisuuksiltaan vettä imeviä mahdollisimman hyvän vedenpoiston saavuttamiseksi jäähdytyksessä.

Korkea rakennus alhaalta päin kuvattuna

PAC-IF-EP -ohjausyksikkö

WDH-kiertoilmakojeessa ei ole omaa ohjausautomatiikkaa, joten sitä ohjataan PAC-IF-EP -ohjausyksikön kautta.

Ohjausyksiköllä lämpöpumppua voidaan käyttää suorahyörysteisillä kiertoilmakojeilla erilaisten rakennusten energiaa säästävän lämmitykseen ja jäähdytykseen. Yksi PAC-IF-EP -ohjausyksikkö voi ohjata yhdestä kolmeen kiertoilmakojetta. Järjestelmää säädetään PAR-40MAA -huonesäätimellä tai analogista signaalia käyttäen.

Mitsubishi Electric PAC-IF-EP ohjausyksikkö

Ulko- ja sisäyksikön mitoitus

Ulko- ja sisäyksikköjen valinnassa ja mitoituksessa on tärkeää, että WDH:n patterielementin sisätilavuus vastaa ulkoyksikön valmistajan suosituksia mahdollisimman tehokkaan ja turvallisen toiminnan takaamiseksi. Yhteen ulkoyksikköön voidaan myös liittää enemmän kuin yksi sisäyksikkö. Tämä tehdään noudattaen ulkoyksikön valmistajan ohjeita.

WDH ulkoyksikkö

Lisävarusteet

WDH-kiertoilmakojeeseen on saatavilla lisävarusteena ilmanohjain, jonka alumiiniset suuntaussäleet ohjaavat ilmaa sivulle.

Ruuvimeisseleitä kasassa

Mitsubishi Electric

Scanoffice Oy toimii Mitsubishi Electricin virallisena maahantuojana Suomessa.

Kiinteistölämpöpumppuosastomme raudanlujat asiantuntijat auttavat teitä aina mitoituksesta lähtien tuotteen koko käyttöiän ajan. Kattava ja nopeasti saatavilla oleva varaosavalikoimamme Espoon Juvanmalmin logistiikkakeskuksessamme takaavat ongelmatilanteissa nopean reagointikyvyn ja toimituksen.

Mitsubishi Electric lämmitys-, ja jäähdytysjärjestelmät ovat valmistettu toimimaan Suomessa, ja WDH-kiertoilmakoje on erityisen toimintavarma tuote, jonka huoltaminen ja ylläpitäminen on vaivatonta. Kun valitset Mitsubishi Electricin, voit rauhassa nauttia huippulaadusta ja välttää turhat päänvaivat.

Mitsubishi Electric logo

Lisää tuotteita

Valikko
Valikko