Uutuus
Tuotekuva

ZNShine Solar -kaksipuolinen aurinkopaneeli

ZNShine Solarin 545 Wp on paras valinta, kun aurinkopaneelilta halutaan suuri teho, tuotantoa myös paneelin takapuolelta sekä ylivoimainen kaksoislasirakenne!

Kaksipuolinen aurinkopaneeli

Kaksipuolinen (bifacial) aurinkopaneeli tuottaa sähköä myös paneelin kääntöpuolelta. Ominaisuus on erityisen hyödyllinen maa-asennuksissa, sillä maa ja varsinkin lumi heijastavat valoa myös paneelin takapuolelle. Parhaimmillaan paneelin kääntöpuolelta saadaan jopa 25 prosenttia lisää aurinkosähköä.

Kaksoislasirakenne

ZNShine Solarin aurinkopaneeleissa on pitkäikäinen kaksoislasirakenne. Tämä tarkoittaa sitä, että aurinkokennot on laminoitu kahden lasilevyn väliin. Normaalisti aurinkopaneelin takapuolella käytetään eräänlaista muovikalvoa. Kaksoislasirakenteen kestävyys näkyy muun muassa pitkänä 30 vuoden tuotantotakuuna.

Suuri teho ja korkea hyötysuhde

ZNShine Solar ZXM7-SHLDD144 -kaksipuolinen aurinkopaneeli tuottaa huiman 545 Wp:n tehon jo pelkästään paneelin etupuolelta. Suuri teho on saavutettu korkealaatuisilla yksikiteisestä piistä valmistetuilla kennoilla, joilla aurinkopaneeliin saadaan yli 20 prosentin hyötysuhde. Näin aurinkopaneeleille varattu pinta-ala saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti.

ZNShine Solar

ZNShine Solar vuonna 1988 perustettu yritys, joka on kasvanut yhdeksi maailman johtavista aurinkopaneelivalmistajista. ZNShine Solar on yksi alan TIER1 -valmistajista, joita on vain kourallinen. Bloomberg on listannut ZNShine Solarin kymmenen maailman luotettavimman paneelinvalmistajan joukkoon.

ZNShine Solarin vuotuinen aurinkopaneeleiden valmistuskapasiteetti on jopa 5000 megawattia. Vuonna 2018 ZNShine Solar otti haltuunsa suurimman toimittajan paikan Intian nopeasti kasvavilla markkinoilla.

ZNShine Solar logo
Valikko
Valikko