Uutuus
Tuotekuva

ZNShine Solar ZXM7 -aurinkopaneelit

ZNShine Solarin lippulaivatuote, musta kaksipuolinen lasi-lasipaneeli, nyt saatavilla!

Musta aurinkopaneeli – ZNShine Solar ZXM7-SHLDD108

Valmistettu tarkoin valikoiduista materiaaleista ja komponenteista, mikä takaa laadun, keston ja tehokkuuden. ZNSHINE SOLAR ZXM7-SHLDD108 kaksipuoliset lasi-lasi-paneelit yhdistävät tyylikkään ulkonäön ja loistavan suorituskyvyn jopa varjostettunakin. Ne sopivat niin perinteisiin kattoasennuksiin kuin myös rakenteisiin integroituihin asennuksiin. Paneeleiden avulla voit tuottaa puhdasta energiaa ja samalla pienentää energialaskuasi.

ZNSHINE SOLAR ZXM7-SHLDD108 lasi-lasi-aurinkopaneeli on testattu ja hyväksytty Suomessa sekä kansainvälisissä tunnustetuissa laboratorioissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme luotettavan ja hinta-laatusuhteeltaan optimoidun tuotteen.

  • 30 vuoden tuottotakuu
  • 15 vuoden tuotetakuu kattoasennuksissa
  • 12 vuoden tuotetakuu maa-asennuksissa
Aurinkopaneeli testit vertailu

Selvitä, montako paneelia tarvitset ja paljonko säästät!

Ominaisuudet

Enemmän tehoa

Uusi kaksipuolinen half-cut-teknologia takaa huomattavasti aikaisempaa paremman tuoton myös lumisissa olosuhteissa.

Korkea hyötysuhde

Paneelin hyötysuhde on jopa 20 %. Kennojen pinnalla on kymmenen erillistä johdinta (bus bar), minkä ansiosta kennot ovat entistäkin tehokkaampia. Ainutlaatuinen grafiinipinnoite tehostaa valon läpäisykykyä, ja nostaa paneelin tehontuottoa jopa 2 W. Likaa hylkivä grafiinipinnoite myös tehostaa aurinkopaneelin puhdistumista sateessa.

ZNShine Solar

ZNShine Solar vuonna 1988 perustettu yritys, joka on kasvanut yhdeksi maailman johtavista aurinkopaneelivalmistajista. ZNShine Solar on yksi alan TIER1 valmistajista, joita on vain kourallinen. Bloomberg on listannut ZNShine Solarin kymmenen maailman luotettavimman paneelivalmistajan joukkoon.

ZNShine Solarin vuotuinen aurinkopaneeleiden valmistuskapasiteetti on jopa 5000 megawattia, ja vuonna 2018 ZNShine Solar otti haltuunsa suurimman toimittajan paikan Intian nopeasti kasvavilla markkinoilla.

Valikko
Valikko