Asennustarvikkeet ja muut tuotteet

Täältä löydät kaikki valikoimistamme löytyvät asennustarvikkeet ja muut tuotteet: etäohjaimet WiFi:llä tai SIM-kortilla varustettuna, ilmankostuttimet, kosteudenpoistimet sekä Jet Towel -käsikuivaimet.

Pääset tämän lisäksi tutustumaan valikoimissamme oleviin lämpöpumpun lisävarusteisiin, jotta asennuksesta tulee mahdollisimman tyylikäs ja käytännöllinen.

Sulatusvedenohjaimet ohjaavat lämpöpumpun ulkoyksiköstä tippuvan sulatusveden turvallisesti kauemmaksi rakennuksen kivijalasta.

Suojakotelot ja -katokset suojaavat lämpöpumpun ulkoyksikköä tuulelta, lumelta ja jäätymiseltä. Ne voidaan valita sopivan värisinä, jotta ulkoyksikkö ei erotu liikaa talon yleisilmeestä.

Sisäyksiköiden suodattimet ja kennonpesuneste ovat tärkeitä lisävarusteita ilmalämpöpumpun sisäyksikön hoitoon ja ylläpitoon. Suodattimien vaihtoväli riippuu yksilöllisesti lämpöpumpun asennuspaikasta ja sen altistumisesta pölylle, mikrobeille ja lialle. Kysy lisää jälleenmyyjältämme!

Suojakotelot ja katokset sekä sulatusveden ohjaimet

Asennustelineet ja sulatusvesikaukalot

Sisäyksiköiden suodattimet ja kennonpesuneste

Kosteudenpoistimet

Käsikuivaimet

Asennuskotelot

Kylmäaineputket, sähköistystarvikkeet, kondenssivesipumput

Asennustarvikkeet

Etäohjain ilmalämpöpumpulle

Etäohjain ilmalämpöpumpulle tuo lisämukavuutta kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Tietyissä ilmalämpöpumppumalleissa on WiFi varustus vakiona, kuten MSZ-LN ja MSZ-AP ilmalämpöpumpuissa.

Tietyissä malleissa ei WiFiä ole vaihtoehtona, tai halutaan etäohjausmahdollisuus sim-kortin avulla. WiFi etäohjaus on mahdollista myymissämme Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpuissa MELCloud WiFi -ohjauksen avulla. Sim-kortilla toimiva vaihtoehto on taas AirPatrol Nordic.

Näiden laitteiden avulla pystyt esimerkiksi asettamaan asunnon lämpötilan talvella pienemmälle kun et ole paikalla, ja voit kännykän tai internet selaimen avulla asettaa lämpöpumpun nostamaan huonelämpötilan ylöspäin kun olet matkalla kotiin.

Vapaa-ajan asunnon voi viilentää kesähelteillä miellyttäväksi myös matkalla kohteeseen, jotta perille saapuessa hiostava ja kuuma ilma on vain kultainen muisto menneisyydestä.

Ilmankosteutin ja kosteudenpoistaja

Kosteudenpoistajat huolehtivat asetetun ilmankosteustason ylläpidosta automaattisesti, ja käynnistyy vain tarvittaessa. Kuivausrummun käyttö kuluttaa vaatteita, tuhlaten vain energiaa.

Kosteudenpoistajat poistavat kosteaa tunkkaista ilmaa ja luo tilalle kuivaa sekä lämmintä ilmaa, samalla huoneilmaa puhdistaen! Laitteet ovat hiljaisia, pieniä ja kevyitä – sopivat kaikkiin tiloihin.

Ilmankostuttimet ovat käyttötaloudellisia, omaavat alhaisen äänitason ja sähkönkulutuksen. Valikoimassamme olevat Brune -ilmankostuttimet sopivat erinomaisesti suuriin tiloihin. Laitteissa on automaattinen kosteustasonsäätö, jonka ansiosta käyttö on helppoa ja huoletonta.

Lisätietoa käsikuivaimista

Mitsubishi Electric Jet Towel käsikuivain on aina edullisempi ratkaisu kuin perinteiset käsikuivaimet tai paperi- ja kangaspyyhkeet. Laitteet sopivat erinomaisesti hotellien, ravintoloiden, ostoskeskusten ja muiden laitosten saniteettitiloihin. Kädet kuivaavat muutamassa sekunnissa, ja poistaa samalla veden käsien molemmilta puolilta voimakkaalla puhallusvoimalla. Laitetta ei tarvitse koskettaa, eikä vesiroiskeet päädy käsiä kuivaavan henkilön päälle. Laitteen pinta on käsitelty antibakteerisella aineella.

Lisätietoa sulatusvedenohjaimista, suojakoteloista ja -katoksista

Sulatusvedenohjain on äärimmäisen kätevä lisävaruste lämpöpumppujen ulkoyksiköiden sulatusveden ohjaamiseen. Sulatusvedenohjain siirtää ulkoyksiköstä tippuvan sulatusveden pois rakennuksen kivijalasta, välttäen vesilammikon syntymistä kivijalkaan.

Suojakoteloita löytyy moneen ympäristöön, ja puuvalmiit suojakotelot voidaan lakata tai maalata miettien talon yleisilmettä. Suojakotelot suojaavat lämpöpumpun ulkoyksikköä tuulelta, sateelta ja lumelta.

Lisätietoa asennuskoteloista ja ulkoyksiköiden telineistä

Asennuskotelot ja ulkoyksiköiden telineet valitaan yleensä kohteeseen sopivaksi laajasta valikoimasta. Asennuskotelot valitaan aina tarpeen mukaan, valkoisen tai ruskean värisenä, jotta ne sointuvat asunnon sijoitukseen mahdollisimman hyvin.

Ulkoyksiköiden telineet valitaan ilmalämpöpumpun koon mukaan, sekä mietittäessä, että asennetaanko lämpöpumpun ulkoyksikkö esimerkiksi talon seinään seinäkiinnitystelineellä, maatukitelineellä maahan taikka parvekkeelle parvekejalustalle.

Lisätietoa sisäyksiköiden suodattimista ja kennonpesunesteestä

Karkeasti sanottuna, sisäyksiköiden suodattimet olisi hyvä vaihtaa 1-2 vuoden välein. Kuitenkin sisäyksiköiden suodattiminen vaihto on aina tapauskohtainen, joten on syytä miettiä kuinka suuri on ilmalämpöpumpun sisäyksikön altistuminen lialle, pölyille ja mikrobeille. Suodattimet tulee pitää puhtaana, jotta asunnon sisäilma pysyy raikkaana.

Kennonpesuneste on desinfioiva puhdistusaine ilmalämpöpumppujen kennojen ja puhallinsiiven puhdistamiseen. Kennonpesuneste poistaa laitteesta epäpuhtauksia ja hajun aiheuttajia.

Valikko
Valikko