Aurinkopaneelin hinta – selvitä säästösi aurinkopaneelilaskurilla

Aurinkopaneelien hinnat ovat laskeneet viime vuosina uusien teknologioiden myötä. Laske alla olevalla aurinkopaneelilaskurilla, paljonko säästät sähkölaskussasi vuodessa. Samalla näet, paljonko hiilijalanjälkesi vähenee ja kiinteistösi arvo kasvaa. Jätä puhdas ympäristö myös jälkipolville!

Laske aurinkopaneelien määrä ja hyödyt

  Pyydä ratkaisuehdotus jälleen­myyjiltämme

  Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat aurinkosähköjärjestelmän hankinnassa ja antavat mielellään lisätietoja. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi alla olevalla lomakkeella.

  Aurinkopaneelien käyttö pienensi sähkölaskua

  Aurinkopaneelien käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä erityisesti sähkölaskun pienenemiseen. Nissisen perhe tuotti 15 prosenttia kuukauden sähkönkulutuksesta kolmessa viikossa. Myös ekologiset arvot ovat perheelle tärkeitä.

  Katso alla olevalta videolta, miten Nissiset päätyivät hankkimaan omakotitalonsa katolle Scanofficen maahantuomat Canadian Solar -aurinkopaneelit.

  Investoi korkeaan laatuun

  Aurinkopaneelin hinta tulee aikaa myöten edulliseksi, kun valitset korkealaatuisen ja kestävän tuotteen. Käytämme Scanoffice Premium -aurinkosähköjärjestelmissämme Canadian Solarin uusimpia, korkeimpaan Tier 1 -luokkaan kuuluvia High Efficiency Poly Moduleaurinkopaneeleja.

  Korkean laadun puolesta puhuvat valmistajan teettämät 359 laatutestiä. Lisäksi olemme teettäneet puolueettomat testit, jotta voit luottaa siihen, että paneelisi toimivat moitteettomasti Pohjolan vaativissa olosuhteissa.

  Meiltä löydät myös pitkäikäiset ZNShine Solarin lasi-lasi-paneelit. Tuplalasipaneelissa kenno on kahden lasilevyn välissä, minkä ansiosta paneelille annetaan erityisen pitkä 30 vuoden tuotantotakuu. Mitä pitempään aurinkopaneelit toimivat moitteetta, sitä edullisemmaksi aurinkosähkön hinta muodostuu.

  Aurinkopaneelien vertailu kannattaa tehdä huolella

  Aurinkopaneelien markkinoilla esiintyy Tekniikka&Talous-lehden mukaan ongelmia ja jopa vilppiä. Kun vertailet eri valmistajien aurinkopaneeleja, tarkista, että ne on huolellisesti testattu ja niille annetaan riittävän pitkä takuu.

  Selvitä, montako paneelia tarvitset ja paljonko säästät!

  Aurinkopaneelien osto-opas

  Katso alla olevasta listasta, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon, kun hankit aurinkopaneeleja. Näin saat investoinnistasi parhaan mahdollisen hyödyn.

  Scanoffice hybridilämmitys icon

   1. Mieti, mihin käytät aurinkosähköä

  Aurinkopaneelijärjestelmä on hyvä rakentaa niin, että voit käyttää sen tuottaman sähkön pääasiassa itse. Näin saat järjestelmästä parhaan mahdollisen hyödyn.

  Scanoffice säästöjä icon

   2. Laske tarvittavien aurinkopaneelien määrä

  Selvitä yllä olevan laskurin avulla, paljonko aurinkopaneeleja tarvitset – ja paljonko säästät.

   3. Jätä asennus ammattilaisen huoleksi

  Suunnitteletko aurinkopaneelien asennusta omakotitaloon tai kesämökkiin? Aurinkojärjestelmiemme asentamisesta vastaavat Scanoffice Aurinkopartnerit ovat kokeneita alan ammattilaisia.

  Scanoffice asennus ja käyttönotto

   4. Valitse luotettava aurinkopaneelien toimittaja

  Turvallisen ja luotettavan aurinkovoimalan toimittajan tunnistat Scanoffice Aurinkopartneri -merkistä. Ammattitaito ja laadukkaat komponentit sekä taattu jälkimarkkinointi, kuten varaosat sekä takuu- ja huoltopalvelu, ovat tärkeitä, koska aurinkovoimaloiden elinkaari on jopa kymmeniä vuosia. Scanoffice Aurinkopartnereihin voit luottaa!

  5. Varmista, että saat kunnon takuun

  Scanofficen toimittamilla aurinkosähköjärjestelmillä on markkinoiden johtavat tehdastakuut: paneeleilla 25–30 vuotta ja Suomessa valmistetuilla paneeleiden kiinnikkeillä 30 vuotta. Vakavaraisen yhtiön myöntämä pitkä takuu yhdistettynä ammattitaitoiseen asennukseen takaa parhaan lopputuloksen.

  Tutustu tuotteisiimme ja pyydä tarjous!

  ZNShine Solar ZXM7 -aurinkopaneelit

  ZNShine Solar ZXM7 -aurinkopaneelit

  Uutuus

  ZNShine Solarin lippulaivatuote, musta kaksipuolinen lasi-lasipaneeli, nyt saatavilla!

  ZNShine Solar ZXM8 -kaksipuolinen aurinkopaneeli

  ZNShine Solar ZXM8 -kaksipuolinen aurinkopaneeli

  Uutuus

  ZNShine Solarin 500 Wp on paras valinta, kun aurinkopaneelilta halutaan suuri teho, tuotantoa myös paneelin takapuolelta sekä ylivoimainen k...

  Hanwha Q.PEAK DUO ML-G9 -aurinkopaneelit

  Hanwha Q.PEAK DUO ML-G9 -aurinkopaneelit

  Uutuus

  Kestävää suorituskykyä huokuvat Hanwha Q CELLS -aurinkopaneelit nyt Scanofficelta!

  Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit

  Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit

  Suosittu

  Scanoffice Premium -paketit sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin huippulaaduk...

  Canadian Solar täysin musta HiDM-Black -aurinkopaneeli

  Canadian Solar täysin musta HiDM-Black -aurinkopaneeli

  Suosittu

  Täysin mustat HiDM-Black paneelit ovat näyttävät ja sopivat vaativimpaankin makuun.

  Canadian Solar HiKu -aurinkopaneelit

  Canadian Solar HiKu -aurinkopaneelit

  Uutuus

  Canadian Solarin aurinkopaneelit saapuivat Suomeen. Alan viimeisintä teknologiaa edustavat HiKu-paneelit hyödyntävät nyt uutta half-cut-tekn...

  Orima Solar – aurinkopaneelien kattokiinnikkeet

  Orima Solar – aurinkopaneelien kattokiinnikkeet

  Orima Solar on suomalainen aurinkopaneelien kattokiinnitysjärjestelmä 30 vuoden takuulla. Mekaanisesti kestävä ja vesiturvallinen kiinnitysj...

  Orima Alfa Heavy Snow Load – Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä tasakatolle

  Orima Alfa Heavy Snow Load – Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä tasakatolle

  Uutuus

  Orima Alfa Heavy Snow Load -aurinkopaneelien tasakattoteline on erityisesti Pohjolan oloihin suunniteltu paneelien kiinnitysjärjestelmä. Mar...

  Sofar Solar -invertterit

  Sofar Solar -invertterit

  Aurinkosähköjärjestelmiin kuuluvien inverttereiden aatelistoa, Sofar Solar invertteri toimii luotettavana apurina aurinkopaneeleiden tuottam...

  Fronius -invertterit

  Fronius -invertterit

  Laadukkaat Fronius Symo aurinkosähköinvertterit.

  KACO blueplanet -invertterit

  KACO blueplanet -invertterit

  Erityisesti yritysten käyttöön soveltuvat kolmivaiheiset KACO blueplanet -invertterit ovat nyt saatavilla, aina 125 kW:n kokoluokkaan asti....

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

   Scanoffice on 1984 perustettu perheyhtiö, joka kuuluu Scanoffice Group -yhtiöihin. Yhtiöryhmän liikevaihto ylittää 55 miljoonaa euroa. Toimimme 60 alan ammattilaisen voimin Suomen lisäksi myös Ruotsin markkinoilla.

   Valikko
   Valikko