Aurinkopaneelit – puhdasta energiaa omalta katolta

Haluaisitko olla omavarainen ja tuottaa osan tarvitsemastasi sähköstä ekologisesti aurinkopaneelien avulla? Omalta katolta tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa siirtokustannuksia tai veroja. Säästät sähkölaskussa, ja myös kiinteistösi arvo kohoaa.

Säästä luontoa ja kukkaroa

Aurinkopaneelien avulla voit tuottaa puhdasta, päästötöntä energiaa. Aurinkoenergia on ehtymätön luonnonvara. Säästät paitsi luontoa, myös kukkaroa. Aurinkopaneeleja ei tarvitse juurikaan huoltaa, koska sadevesi puhdistaa paneelien päälle kertyvät roskat.

Suomen ilmasto sopii hyvin aurinkosähkön tuotantoon. Paneelit tuottavat sähköä sitä paremmin, mitä viileämpi ilma on. Pitkinä, valoisina kesäpäivinä aurinkoenergiaa syntyy, vaikka aurinko ei paistaisikaan. Noin puolet aurinkopaneelien tuotannosta muodostuu hajasäteilystä, esimerkiksi pilvisellä säällä.

Suunnitteletko aurinkopaneelien asennusta omakotitaloon tai kesämökkiin? Meiltä Scanofficelta saat kaikki aurinkovoimalan rakentamiseen tarvittavat komponentit kokonaistoimituksena. Katso tästä tarkemmin, minkäkokoinen voimala sopisi sinun tarpeisiisi ja miten aurinkopaneelit kannattaisi suunnata.

Selvitä, montako paneelia tarvitset ja paljonko säästät!

Mitä aurinkopaneelit maksavat?

Aurinkopaneelien hinnat ovat laskeneet viime vuosina, ja aurinkosähkö on uusien teknologioiden myötä muuttunut yhä edullisemmaksi ja puhtaammaksi vaihtoehdoksi tuottaa sähköä – niin kotiin, mökille kuin yrityksillekin.

Alla olevalla aurinkopaneelilaskurilla voit laskea, paljonko säästät sähkölaskussa vuodessa. Samalla näet, paljonko hiilijalanjälkesi vähenee ja kiinteistösi arvo kasvaa.

Laske aurinkopaneelien määrä ja hyödyt

Jätä yhteydenottopyyntö

Hyviä kokemuksia aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelien käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä erityisesti lämmityskulujen pienenemiseen. Esimerkiksi Nissisen perhe tuotti 15 prosenttia kuukauden sähkönkulutuksesta kolmessa viikossa. Myös ekologiset arvot ovat perheelle tärkeitä.

Paneelit Pohjolan vaativiin oloihin

Käytämme Scanoffice Premium -aurinkopaneelijärjestelmissämme yhden maailman suurimman paneelivalmistajan, CanadianSolarin, uusimpia High Efficiency Poly Module -paneeleita. Korkean laadun puolesta puhuvat valmistajan teettämät 359 laatutestiä. Lisäksi olemme teettäneet puolueettomat testit, jotta voit luottaa siihen, että paneelisi toimivat moitteettomasti Pohjolan vaativissa olosuhteissa.

Miten aurinkopaneeli tuottaa sähköä?

Perinteinen aurinkopaneeli tuottaa aurinkosähköä siten, että jokainen sen monista aurinkokennoista on ikään kuin voileipä, jonka molemmat siivut ovat piitä. Pii on puolijohtava materiaali, joka pystyy imemään itseensä auringonvaloa ja muuttamaan sen aurinkosähköksi. Valon vuorovaikutus piin kanssa laittaa elektronit liikkeelle, minkä seurauksena syntyy sähkövirta.

Toimiakseen jokainen aurinkokenno tarvitsee lisäksi oman sähkökentän. Tämän sähkökentän avulla valohiukkasen vapauttamat elektronit siirtyvät muille aurinkokennon osille, jotka muuttavat nämä elektronit käytettävään muotoon.

Invertterin avulla sähköä kodin laitteisiin

Invertterit eli vaihtosuuntaajat muuntavat aurinkopaneelien tuottaman tasavirran (DC) tavalliseen sähköverkkoon ja kodin sähkölaitteiden käyttöön soveltuvaksi vaihtovirraksi (AC). Invertteri huolehtii siitä, että sähkö on normien mukaista, ja samalle se tarkkailee myös sähköverkkoa.

Jos aurinkosähköä tulee yli oman tarpeen, ylimääräisen sähkön voi myydä sähköyhtiölle. Sähkön käyttö omaan tarpeeseen on kuitenkin kannattavampaa kuin sen syöttö jakeluverkkoon.

Mallistostamme löydät sopivan laitteen jokaiseen rakennukseen: teholuokkia löytyy pienemmistä 3 kW:n inverttereistä aina suurempiin 125 kW:n inverttereihin. Invertterin teho määräytyy aurinkosähköjärjestelmän tehon mukaisesti.

Inverttereissämme on etäseuranta, ja ne on testattu Suomen oloihin sopiviksi.

Mistä aurinkopaneeli koostuu?

Aurinkopaneeli muodostuu monista pienemmistä osista, joita kutsutaan aurinkokennoiksi. Aurinkokenno muuttaa auringonvalon sähköksi. Ketjutettuna kennot muodostavat itse aurinkopaneelin.

Asennus onnistuu hyvin myös talvella

Aurinkopaneelit voi asentaa mihin vuodenaikaan tahansa. Talvi on usein vuoden paras aika aurinkovoimalan rakentamiselle. Aurinkopaneelien asennus kannattaa kuitenkin jättää ammattilaisen huoleksi.

Tiesitkö, että voit hakea kotitalousvähennystä kotiin, vapaa-ajan asuntoon tai vanhempien asuntoon tehtävästä aurinkosähköjärjestelmän asennustyön osuudesta!

Uusinta teknologiaa

Canadian Solar KuPower -aurinkopaneelit käyttävät uusia half-cut-kennoja. Ne ovat erityisen laserteknologian avulla puoliksi leikattuja aurinkokennoja, jotka tuottavat tavallista aurinkokennoa vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä. Pienen kokonsa ansiosta ne ovat myös vahvoja ja kestävämpiä kuin tavalliset kennot.

Mikä on paras aurinkopaneeli sinun tarpeisiisi? Löydät sen asiantuntijoidemme avulla. Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme valinnassa!

Tutustu tuotteisiimme ja pyydä tarjous!

Scanoffice Premium Sofar -paketit

Scanoffice Premium Sofar -paketit

Suosittu

Scanoffice Premium aurinkosähköpaketit sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin h...

Canadian Solar täysin musta HiDM-Black -aurinkopaneeli

Canadian Solar täysin musta HiDM-Black -aurinkopaneeli

Suosittu

Täysin mustat HiDM-Black paneelit ovat näyttävät ja sopivat vaativimpaankin makuun.

Canadian Solar KuPower -aurinkopaneelit

Canadian Solar KuPower -aurinkopaneelit

Uutuus

Canadian Solarin aurinkopaneelit saapuivat Suomeen. Alan viimeisintä teknologiaa edustavat KuPower-paneelit hyödyntävät nyt uutta half-cut-t...

ZNShine Solar ZXM6 -aurinkopaneelit

ZNShine Solar ZXM6 -aurinkopaneelit

Uutuus

ZNShine Solarin lippulaivatuote, musta lasi-lasipaneeli, nyt saatavilla!

ZNShine Solar ZXP6 -aurinkopaneelit

ZNShine Solar ZXP6 -aurinkopaneelit

Uutuus

Kestävät ja laadukkaat ZNShine Solarin tuplalasi-aurinkopaneelit 30 vuoden tuotantotakuulla!

Orima Solar – aurinkopaneelien kattokiinnikkeet

Orima Solar – aurinkopaneelien kattokiinnikkeet

Orima Solar on suomalainen aurinkopaneelien kattokiinnitysjärjestelmä 30 vuoden takuulla. Mekaanisesti kestävä ja vesiturvallinen kiinnitysj...

Orima Alfa Heavy Snow Load – Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä tasakatolle

Orima Alfa Heavy Snow Load – Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä tasakatolle

Uutuus

Orima Alfa Heavy Snow Load -aurinkopaneelien tasakattoteline on erityisesti Pohjolan oloihin suunniteltu paneelien kiinnitysjärjestelmä. Mar...

Sofar Solar -invertterit

Sofar Solar -invertterit

Aurinkosähköjärjestelmiin kuuluvien inverttereiden aatelistoa, Sofar Solar invertteri toimii luotettavana apurina aurinkopaneeleiden tuottam...

Fronius -invertterit

Fronius -invertterit

Laadukkaat Fronius Symo aurinkosähköinvertterit.

KACO blueplanet -invertterit

KACO blueplanet -invertterit

Erityisesti yritysten käyttöön soveltuvat kolmivaiheiset KACO blueplanet -invertterit ovat nyt saatavilla, aina 125 kW:n kokoluokkaan asti....

Miksi valita Scanofficen aurinkopaneelit?

Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Aurinkopaneelimme ovat testattuja ja todistetusti toimivat Pohjolan vaativissa olosuhteissa. Ne pysyvät ehjinä ja tuottavat sähköä vuosikausia ilman merkittävää tuotannon heikkenemistä.

Saat nyt myös kaiken muun aurinkovoimalan rakentamiseen tarvittavan saman katon alta. Oletko jo tutustunut aurinkosähköjärjestelmiimme?

Turvallisen ja luotettavan aurinkovoimalan toimittajan tunnistat tästä Scanoffice Aurinkopartneri -merkistä. Ammattitaito ja laadukkaat komponentit sekä taattu jälkimarkkinointi, kuten varaosat sekä takuu- ja huoltopalvelu, ovat tärkeitä, koska aurinkovoimaloiden elinkaari on jopa kymmeniä vuosia. Scanoffice Aurinkopartnereihin voit luottaa!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Scanoffice on 1984 perustettu perheyhtiö, joka kuuluu Scanoffice Group -yhtiöihin. Yhtiöryhmän liikevaihto ylittää 55 miljoonaa euroa. Toimimme 60 alan ammattilaisen voimin Suomen lisäksi myös Ruotsin markkinoilla.

Valikko
Valikko