Aurinkosähköjärjestelmä – kannattavaa ja vastuullista energiantuotantoa

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä suoraan luonnosta – ilmaiseksi. Voit lämmittää sillä käyttöveden ja asuintilat miellyttäviksi, valaista kotisi ja ladata sähköautosi. Uusi lakimuutos mahdollistaa myös taloyhtiössä tuotetun aurinkosähkön hyödyntämisen nykyistä helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja.

Aurinkosähköjärjestelmä on turvallinen sijoitus

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi, koska se tuottaa kymmeniä vuosia, vuoden aikana jopa 5–15 prosenttia järjestelmään investoidusta summasta. Sähkölaskusi pienenee ja aurinkovoimalasi kannattavuus paranee, kun sähkön hinta nousee.

Aurinkovoimala muuttui kannattavammaksi myös taloyhtiöissä, kun Työ- ja elinkeinoministeriössä valmisteltu lainsäädännön muutos tuli voimaan vuoden 2021 alussa. Taloyhtiön asukkaat voivat hyödyntää kiinteistössä tuotettua ja kulutettua aurinkosähköä aiempaa helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja. Lainsäädäntömuutoksen myötä myös aurinkovoimaloihin sijoitetun pääoman saa aikaisempaa nopeammin takaisin.

Mietitkö, paljonko aurinkopaneelit maksavat? Lue lisää aurinkopaneelien hinnoista.

Selvitä, paljonko säästät aurinkopaneelien avulla!

Aurinkosähköjärjestelmä avaimet käteen -periaatteella Scanoffice Aurinkopartneriltasi

Seinäjokelaisen yrittäjä Juha Nurmenrinnan perhe valitsi aurinkosähköjärjestelmänsä toimittajaksi Scanofficen, koska sen 36-vuotinen historia energiansäästöön erikoistuneena maahantuojana vakuutti. Paikalliselta Aurinkoparnerilta he saavat palvelua tarvittaessa myös asennuksen jälkeen.

Katso videolta, miten aurinkosähköjärjestelmän asennus sujui.

Orima kiinnikkeet takuu 30 vuotta

Aurinkosähköjärjestelmät maailman parhailta valmistajilta

Olemme kotimainen perheyhtiö. Voit luottaa siihen, että aurinkosähköjärjestelmämme kestävät: takaamme niiden korkean laadun tuomalla maahan vain maailman parhaaseen Tier 1 -luokkaan hyväksyttyjen aurinkopaneelien valmistajien tuotteita.

Markkinoiden pisimpiin kuuluvat takuut

Säilyttävätkö aurinkopaneelimme tehonsa tuulessa ja tuiskussa? Kyllä, todistetusti. Olemme testanneet ne Suomen oloihin sopiviksi ja valinneet aurinkosähköjärjestelmiemme komponentit ilman kompromisseja alan parhailta toimijoilta. Todisteena tuotteidemme toimivuudesta ovat markkinoiden pisimpiin kuuluvat takuut.

Aurinkojärjestelmämme asentavat luotettavat Scanoffice Aurinkopartnerit.

Yli 2700 kiloa vähemmän hiilidioksidipäästöjä vuodessa

Aurinkosähkö on luonnon omaa, uusiutuvaa energiaa. Vastuullinen energiantuotto vähentää päästöjä. Esimerkiksi tamperelaisen rintamamiestalon hiilidioksidipäästöt putosivat vuodessa yli 2700 kiloa.

Parhaan hyödyn aurinkosähköjärjestelmästä saat, kun liität sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Invertteriohjattu ilma-vesilämpöpumppu tai ilmalämpöpumppu hyödyntää aurinkosähkön niin, että kotisi lämpötila pysyy miellyttävänä myös auringonpaahteessa.

Huippulaadukkaat Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumput säilyttävät suuren lämpötehon myös kovilla pakkasilla.

Aurinkosähköjärjestelmä, aurinkosähköjärjestelmät, maahantuoja Scanoffice Oy

Selvitä ensin oma sähkönkulutus ja aurinkosähköjärjestelmän mitoitus

Ennen aurinkosähkön hankintaa kannattaa selvittää, miten se soveltuu omaan käyttöön. Aurinkosähköjärjestelmä on kustannustehokkain silloin, kun se on oikein mitoitettu ja tuotetun aurinkosähkön voi käyttää pääasiassa omiin tarpeisiin. Sitä varten on hyvä laskea oma sähkönkulutus päivä-, viikko- ja kuukausitasolla.

Alla olevasta laskurista voit katsoa, miten monta aurinkopaneelia tarvitsisit ja paljonko voisit säästää sähkölaskussa. Aurinkopaneelimme kestävät ja tuottavat sähköä useita vuosia.

Laske aurinkopaneelien määrä ja hyödyt

  Pyydä ratkaisuehdotus jälleen­myyjiltämme

  Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat aurinkosähköjärjestelmän hankinnassa ja antavat mielellään lisätietoja. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi alla olevalla lomakkeella.

  Scanofficen aurinkosähköjärjestelmät

  Scanoffice hybridilämmitys icon

  Todistetusti kestävät, Suomen oloihin sopiviksi testatut aurinkopaneelit

  Olemme testanneet aurinkopaneelimme Suomen oloihin sopiviksi ja valinneet aurinkosähköjärjestelmien komponentit ilman kompromisseja alan parhailta toimijoilta.

  Markkinoiden pisimpiin kuuluvat takuut

  Osoituksena tuotteiden korkealaatuisuudesta ja kestävyydestä maahantuomiemme aurinkosähköjärjestelmien valmistajat antavat tuotteilleen jopa 30 vuoden lineaarisen tuottotakuun ja 25 vuoden tuotetakuun.

  Koko aurinkosähköjärjestelmä vaivattomasti yhdestä paikasta

  Meiltä Scanofficelta saat kaikki, mitä tarvitset aurinkosähkön tuottamiseen ja aurinkopaneelijärjestelmän perustamiseen, ruuveja ja muttereita myöten. Järjestelmän asentamisesta vastaavat Scanoffice Aurinkopartnerit ovat kokeneita alan ammattilaisia.

  Orima kiinnikkeet takuu 30 vuotta

  Kotimaiset kestävät Orima-kattokiinnikkeet 30 vuoden takuulla

  Aurinkosähköjärjestelmän pitää kestää tuulet ja tuiskut. Siksi käytämme aurinkosähköpaketeissa suomalaista Orima-kattokiinnikejärjestelmää, jonka valmistajaa takaa toimivaksi 30 vuoden takuulla. Siinä käytetty Magnelis-pinnoitettu teräs on vähintään kolme kertaa kestävämpää kuin sinkitetty teräs. Orima on tuonut markkinoille ainoana Suomessa myös aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmän tasakatolle. Se kestää todistetusti lumikuormat kaikkialla kotimaassa.

  Aurinkosähköjärjestelmä, aurinkosähköjärjestelmät, Invertterit Sofar Solar, maahantuoja Scanoffice Oy

  Jopa -30 asteen pakkasessa toimivat Sofar Solar -invertterit

  Invertteri muuntaa aurinkosähkön kodin laitteisiin sopivaksi sähköksi. Sofar Solar -invertteri on suunniteltu toimivaksi myös Pohjolan paukkupakkasilla. Korkean laadun takaamiseksi valmistaja on myöntänyt invertterille 10 vuoden tehdastakuun.

  Scanoffice asennus ja käyttönotto

  Elinikäinen palvelu

  Olemme turvanasi koko aurinkosähköjärjestelmän elinkaaren ajan. Jälleenmyyjämme varmistavat, että järjestelmäsi toimii ja saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn. Saat myös huoltopalvelut tarvittaessa.

  Tutustu korkealaatuisiin tuotteisiimme!

  Hyundai HiE -aurinkopaneelit

  Hyundai HiE -aurinkopaneelit

  Uutuus

  Hyundai HiE -aurinkopaneeli – Täysin musta uutuus nyt Scanoffice Solarilta!

  ZNShine Solar ZXM7 -aurinkopaneelit

  ZNShine Solar ZXM7 -aurinkopaneelit

  Uutuus

  ZNShine Solarin lippulaivatuote, musta kaksipuolinen lasi-lasipaneeli, nyt saatavilla!

  Canadian Solar HiKu -aurinkopaneelit

  Canadian Solar HiKu -aurinkopaneelit

  Uutuus

  Canadian Solarin aurinkopaneelit saapuivat Suomeen. Alan viimeisintä teknologiaa edustavat HiKu-paneelit hyödyntävät nyt uutta half-cut-tekn...

  Hanwha Q.PEAK DUO ML-G11 -aurinkopaneelit

  Hanwha Q.PEAK DUO ML-G11 -aurinkopaneelit

  Kestävää suorituskykyä huokuvat Hanwha Q CELLS -aurinkopaneelit nyt Scanofficelta!

  ZNShine Solar -kaksipuolinen aurinkopaneeli

  ZNShine Solar -kaksipuolinen aurinkopaneeli

  Uutuus

  ZNShine Solarin 545 Wp on paras valinta, kun aurinkopaneelilta halutaan suuri teho, tuotantoa myös paneelin takapuolelta sekä ylivoimainen k...

  Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit

  Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit

  Suosittu

  Scanoffice Premium -paketit sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin huippulaaduk...

  Nordic Sun – aurinkopaneelin kiinnikkeet

  Nordic Sun – aurinkopaneelin kiinnikkeet

  Uutuus

  Nordic Sun® aurinkopaneelien kattokiinnitysjärjestelmät ovat turvallinen valinta suomalaisille katoille. Ne kestävät kovat tuulet ja pakkase...

  Orima Solar – aurinkopaneelien kattokiinnikkeet

  Orima Solar – aurinkopaneelien kattokiinnikkeet

  Orima Solar on suomalainen aurinkopaneelien kattokiinnitysjärjestelmä 30 vuoden takuulla. Mekaanisesti kestävä ja vesiturvallinen kiinnitysj...

  Esdec FlatFix Wave® Plus – Aurinkopaneelin kiinnikkeet tasakatoille

  Esdec FlatFix Wave® Plus – Aurinkopaneelin kiinnikkeet tasakatoille

  Uutuus

  Odotettu uutuus: Pohjolan lumikuormat kestävät aurinkopaneelin kiinnikkeet erityisesti isoille tasakatoille, myös yli 2 metriä pitkille auri...

  Orima Alfa Heavy Snow Load – Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä tasakatolle

  Orima Alfa Heavy Snow Load – Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä tasakatolle

  Orima Alfa Heavy Snow Load -aurinkopaneelien tasakattoteline on erityisesti Pohjolan oloihin suunniteltu paneelien kiinnitysjärjestelmä. Mar...

  Sofar Solar -invertterit

  Sofar Solar -invertterit

  Aurinkosähköjärjestelmiin kuuluvien inverttereiden aatelistoa, Sofar Solar invertteri toimii luotettavana apurina aurinkopaneeleiden tuottam...

  Aurinkopaneelin akku Sofar Solar – sähkövarasto ja hybridi-invertteri

  Aurinkopaneelin akku Sofar Solar – sähkövarasto ja hybridi-invertteri

  Aurinkopaneelin akku lisää energiaomavaraisuutta. Sähkövaraston avulla voit varastoida päiväsaikaan tuottamasi aurinkosähkön vuorokauden pim...

  Fronius -invertterit

  Fronius -invertterit

  Laadukkaat Fronius Symo aurinkosähköinvertterit.

  KACO blueplanet -invertterit

  KACO blueplanet -invertterit

  Erityisesti yritysten käyttöön soveltuvat kolmivaiheiset KACO blueplanet -invertterit ovat nyt saatavilla, aina 125 kW:n kokoluokkaan asti....

  Palomieskytkin Santon

  Palomieskytkin Santon

  Santonin palomieskytkin tarjoaa ratkaisun. Se katkaisee tasavirran aurinkopaneelien läheltä ja luo turvallisemmat olosuhteen pelastushenkilö...

  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

  Scanofficen aurinkosähköjärjestelmät kestävät kymmeniä vuosia. Olemme vuonna 1984 perustettu vakavarainen perheyhtiö ja turvanasi koko aurinkovoimalan elinkaaren ajan. Haluaisitko kysyä lisätietoa? Täytä alla oleva lomake ja lähetä viesti. Jälleenmyyjämme vastaavat mielellään ja auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan järjestelmän.

   Referenssejämme

   Mikä on aurinkosähköjärjestelmä?

   Aurinkosähköjärjestelmällä tarkoitetaan aurinkovoimalaa, johon kuuluvat

   • aurinkopaneelit ja niiden kiinnitystelineet
   • sähkökaapelit
   • turvakytkin
   • invertterit.

   Invertterit muuntavat aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi.

   Käytämme aurinkosähköjärjestelmissämme kotimaisia kattokiinnikkeitä. Markkinoiden parhaasta laadusta on merkkinä 30 vuoden takuu.

   Voit varastoida sähköä verkkoakkuun

   Mikäli aurinkoenergiaa tuotetaan enemmän kuin käytetään, ylimääräisen sähkön voi varastoida kannattavasti Scanofficen Aurinkopartnereilla käytössä olevaan verkkoakkuun. Voit olla yhteydessä jälleenmyyjiimme ja selvittää verkkoakun toimintaperiaatteen sekä hinnan. Ilman verkkoakkuakin ylimääräisen sähkön voi myydä sähköyhtiölle. Huomaathan, että tällöin hintaan eivät sisälly sähkönsiirto eivätkä verot.

   Ylimääräisen sähkön voi varastoida myös paikalliseen sähkövarastoon, jolloin aurinkosähkö on myöhemmin rakennuksen omassa käytössä sähköverkosta riippumatta. Akkujärjestelmien hinnat ovat tippuneet ja niiden varastointikapasiteetti kasvanut – aivan kuten kiinnostus uusiutuvaan energiaan.

   Valikko
   Valikko