Aurinkosähköjärjestelmällä puhtaampi planeetta jälkipolville

Aurinkosähkö on uusiutuvaa, luonnon tuottamaa energiaa. Voit ottaa sen talteen aurinkosähköjärjestelmän avulla ja käyttää kotona ja mökillä käyttöveden ja asuintilojen lämmitykseen, valaistukseen ja vaikkapa sähköauton lataukseen. Tiesitkö, että ylimääräisen sähkön voit varastoida verkkoakkuun tai myydä sähköyhtiölle?

Koko aurinkovoimala yhdestä paikasta

Harkitsetko aurinkosähkön hankintaa? Helpointa ja vaivattominta järjestelmän perustaminen on silloin, kun voit hankkia kaiken siihen kuuluvan samalta toimittajalta. Eri toimittajien  aurinkosähköjärjestelmiä vertaillessa on hyvä varmistaa, että tuotteet ovat laadukkaita ja asianmukaisesti testattuja ja niillä on pitkä takuu.

Meiltä Scanofficelta saat kaikki, mitä tarvitset aurinkosähkön tuottamiseen ja aurinkopaneelijärjestelmän perustamiseen, ruuveja ja muttereita myöten. Järjestelmän asentamisesta vastaavat Scanoffice Aurinkopartnerit ovat kokeneita alan ammattilaisia.

Olemme testanneet aurinkopaneelimme Suomen oloihin sopiviksi ja valinneet aurinkosähköjärjestelmien komponentit ilman kompromisseja alan parhailta toimijoilta. Tutustu mallistoomme ja pyydä tarjous!

Selvitä, montako paneelia tarvitset ja paljonko säästät!

Säästä selvää rahaa

Aurinkosähköjärjestelmään kannattaa sijoittaa, koska se tuottaa kymmeniä vuosia, vuoden aikana jopa 5–10 prosenttia investoinnista. Sähkölaskusi pienenee ja aurinkovoimalasi kannattavuus paranee, kun sähkön hinta nousee. Katso, paljonko esimerkiksi Nissisen perhe säästi sähkölaskussa kolmessa viikossa.

Selvitä ensin oma sähkönkulutus

Ennen aurinkosähkön hankintaa kannattaa selvittää, miten se soveltuu omaan käyttöön. Aurinkosähköjärjestelmä on kustannustehokkain silloin, kun se on oikein mitoitettu ja tuotetun aurinkosähkön voi käyttää pääasiassa omiin tarpeisiin. Sitä varten on hyvä laskea oma sähkönkulutus päivä-, viikko- ja kuukausitasolla.

Alla olevasta laskurista voit katsoa, miten monta aurinkopaneelia tarvitsisit ja paljonko voisit säästää sähkölaskussa. Aurinkopaneelimme kestävät ja tuottavat sähköä useita vuosia.

Laske aurinkopaneelien määrä ja hyödyt

Jätä yhteydenottopyyntö

Mitä aurinkosähköjärjestelmään kuuluu?

Aurinkosähköjärjestelmällä tarkoitetaan aurinkovoimalaa, johon kuuluvat

  • aurinkopaneelit ja niiden kiinnitystelineet
  • sähkökaapelit
  • turvakytkin
  • invertterit.

Tutustu aurinkosähköpaketteihimme!

Invertterit muuntavat aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi.

Käytämme aurinkosähköjärjestelmissämme kotimaisia kattokiinnikkeitä, joiden materiaali on pitkäikäistä Magnelis-pinnoitettua terästä. Se on vähintään kolme kertaa kestävämpää kuin sinkitty teräs. Markkinoiden parhaasta laadusta on merkkinä 30 vuoden takuu.

Kuinka pitkään järjestelmä kestää?

Scanofficen aurinkosähköjärjestelmät kestävät kymmeniä vuosia. Olemme vuonna 1984 perustettu vakavarainen perheyhtiö ja turvanasi koko aurinkovoimalan elinkaaren ajan. Tutustu mallistoomme ja pyydä tarjous!

Tutustu korkealaatuisiin tuotteisiimme!

Scanoffice Premium Sofar -paketit

Scanoffice Premium Sofar -paketit

Suosittu

Scanoffice Premium aurinkosähköpaketit sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin h...

Canadian Solar täysin musta HiDM-Black -aurinkopaneeli

Canadian Solar täysin musta HiDM-Black -aurinkopaneeli

Suosittu

Täysin mustat HiDM-Black paneelit ovat näyttävät ja sopivat vaativimpaankin makuun.

Canadian Solar KuPower -aurinkopaneelit

Canadian Solar KuPower -aurinkopaneelit

Uutuus

Canadian Solarin aurinkopaneelit saapuivat Suomeen. Alan viimeisintä teknologiaa edustavat KuPower-paneelit hyödyntävät nyt uutta half-cut-t...

ZNShine Solar ZXM6 -aurinkopaneelit

ZNShine Solar ZXM6 -aurinkopaneelit

Uutuus

ZNShine Solarin lippulaivatuote, musta lasi-lasipaneeli, nyt saatavilla!

ZNShine Solar ZXP6 -aurinkopaneelit

ZNShine Solar ZXP6 -aurinkopaneelit

Uutuus

Kestävät ja laadukkaat ZNShine Solarin tuplalasi-aurinkopaneelit 30 vuoden tuotantotakuulla!

Orima Solar – aurinkopaneelien kattokiinnikkeet

Orima Solar – aurinkopaneelien kattokiinnikkeet

Orima Solar on suomalainen aurinkopaneelien kattokiinnitysjärjestelmä 30 vuoden takuulla. Mekaanisesti kestävä ja vesiturvallinen kiinnitysj...

Orima Alfa Heavy Snow Load – Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä tasakatolle

Orima Alfa Heavy Snow Load – Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä tasakatolle

Uutuus

Orima Alfa Heavy Snow Load -aurinkopaneelien tasakattoteline on erityisesti Pohjolan oloihin suunniteltu paneelien kiinnitysjärjestelmä. Mar...

Sofar Solar -invertterit

Sofar Solar -invertterit

Aurinkosähköjärjestelmiin kuuluvien inverttereiden aatelistoa, Sofar Solar invertteri toimii luotettavana apurina aurinkopaneeleiden tuottam...

Fronius -invertterit

Fronius -invertterit

Laadukkaat Fronius Symo aurinkosähköinvertterit.

KACO blueplanet -invertterit

KACO blueplanet -invertterit

Erityisesti yritysten käyttöön soveltuvat kolmivaiheiset KACO blueplanet -invertterit ovat nyt saatavilla, aina 125 kW:n kokoluokkaan asti....

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Scanoffice on 1984 perustettu perheyhtiö, joka kuuluu Scanoffice Group -yhtiöihin. Yhtiöryhmän liikevaihto ylittää 55 miljoonaa euroa. Toimimme 60 alan ammattilaisen voimin Suomen lisäksi myös Ruotsin markkinoilla.

Valikko
Valikko