Ilma-vesilämpöpumput suuriin kiinteistöihin

Toimitamme varmatoimiset Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumput suomalaisiin kiinteistöihin vuosien kokemuksella. Sadat tyytyväiset kiinteistönomistajat ovat jo asiakkainamme. Tehot 3 – 63 kW ja sarjakytkennällä useisiin satoihin kilowatteihin asti.

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa kylmäprosessin avulla kiinteistön vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Tehokas lämmön siirtäminen perustuu kylmäaineen pakotettuihin olomuodon muutoksiin. Ulkoyksikössä höyrystetty kylmäaine luovuttaa ulkoilmasta saadun suuren lämpöenergiamäärän lämmityskierron veteen nesteytyessään kiinteistön sisällä sijaitsevassa levylämmönsiirtimessä. Joissakin malleissa levylämmönsiirrin voi sijaita myöskin ulkoyksikössä sisällä. Nerokkaan yksinkertainen rakenne helpottaa laitteiston asentamista lähes mihin tahansa rakennukseen.

Ilma-vesilämpöpumppujen asennukset kiinteistöihin ovat kasvaneet voimakkaasti viime vuosina. Ilma-vesilämpöpumpun investointi on usein vain murto-osa maalämpöinvestointiin verrattuna ja investointi ilma-vesilämpöpumppuun maksaa itsensä takasin useimmissa kohteissa jo muutamassa vuodessa. Laitteet ovat erittäin toimintavarmoja jopa Pohjolan pakkasissa.

Energiansäästäjä – nykyisen lämmönlähteen rinnalle, kiinteistöt

Energiansäästäjä – nykyisen lämmönlähteen rinnalle, kiinteistöt

Mitsubishi Electric on kehittänyt kustannustehokkaan energiansäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Se vä...

Large Hydrobox – Mitsubishi Electric

Large Hydrobox – Mitsubishi Electric

Large Hydrobox - Ilma-vesilämpöpumppu. Mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen kiinteistöihin....

Mitsubishi Electric CAHV-P500 kiinteistölämpöpumppu

Mitsubishi Electric CAHV-P500 kiinteistölämpöpumppu

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu CAHV-P500 on ilma-vesituotesarjan tehoihme. Laite on varustettu ainutlaatuisella invertteri-kompres...

Tutustu referensseihimme

Ilma-vesilämpöpumput sopivat kaikenkokoisiin ratkaisuihin

Ilma-vesilämpöpumppuja on asennettu kaikenlaisiin kohteisiin. Kohteina on usein rivitaloja, kerrostaloja, kouluja, päiväkoteja, teollisuusrakennuksia, varastohalleja, kauppakiinteistöjä ja muita tyypillisiä suuria ja keskisuuria rakennuksia. Ilma-vesilämpöpumput voidaan asentaa nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle ja usein niillä tuotetaan rakennuksen lämmitysenergian tarpeesta 60 – 80 % ja vain huippupakkasilla otetaan vanha lämmitysjärjestelmä tuottamaan lisätehoa rinnalle. Laitteiston asentaminen vanhaan kiinteistöön tapahtuu usein kahdessa päivässä huomaamattomasti ilman häiriöitä kiinteistössä oleville.

Rivitalon tai kerrostalon lämmitys ilma-vesilämpöpumpulla

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu erinomaisesti asunto-osakeyhtiöille, kuten rivitalojen ja kerrostalojen lämmitykseen. Rakennuksen koolla ei ole juurikaan merkitystä, koska ilma-vesilämpöpumpun teho voidaan mitoittaa lähes kuinka suureksi tahansa, jolloin ilma-vesilämpöpumpulla onnistuu esimerkiksi suurenkin kerrostalon lämmitys.

Ilma-vesilämpöpumppu tuo usein paremman säästön kuin monimutkaisen ja työläästi asennettavan poistoilman talteenottojärjestelmän asentaminen. Lisäksi ilma-vesilämpöpumpun investointikustannus on merkittävästi pienempi kuin poistoilman talteenottojärjestelmän hankintakustannus. Mikäli uuteen lämmitysjärjestelmään ei haluta tehdä suurta investointia, on ilma-vesilämpöpumppu erinomainen vaihtoehto myös maalämmölle.

Valikko
Valikko