Ilma-vesilämpöpumppu säästää energiaa ja lisää asumismukavuutta

Ilmavesilämpöpumppu sopii erinomaisesti nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai koko järjestelmän kattavaksi lämmitysjärjestelmäksi. Se on kannattava investointi, koska säästät sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna jopa puolet talosi lämmityskustannuksista. Lisäksi voit saada valtiolta 4000 euroa avustusta, kun vaihdat talosi lämmitysjärjestelmän ilma-vesilämpöpumppuun.

Miksi valita Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumppu?

 • Kustannustehokkaat, ympäristöystävälliset ja energiaa säästävät laitteet
 • Suuri lämpöteho myös pakkasilla
 • Mukavan tasainen sisälämpötila
 • Helppo ja nopea asennus Avaimet käteen -periaatteella
 • Voidaan asentaa olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle
 • Pitkä tuotekehitys ja korkea laatu
 • Huippuluokan tekniikka
 • Varaosat ja huoltopalvelut saatavilla laitteesi koko elinkaaren ajan
 • Valmistettu Mitsubishi Electricin omilla tehtailla Skotlannissa ja Japanissa.

4000 euroa avustusta öljylämmityksen korvaamisesta ilmavesilämpöpumpulla

Valtio tukee öljylämmityksestä luopumista. Avustusta myönnetään pientalon öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen sekä öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen toisella lämmitysjärjestelmällä, kuten ilma-vesilämpöpumpulla.

Vaihtaessasi talosi lämmitysjärjestelmän ilma-vesilämpöpumppuun, voit saada 4000 euroa avustusta.

Lue lisää ja katso tarkemmat ohjeet avustuksen hakemiseksi.

Säästä jopa yli puolet energialaskustasi

Öljyllä ja sähköllä lämmittäminen on kallista ja rasittaa ympäristöä, varsinkin kylminä pakkaspäivinä. Voit säästää talosi lämmityskustannuksissa jopa yli 50 prosenttia luontoa kunnioittaen.

Omakotitalojen asukkaat tyytyväisiä

Omakotitalojen asukkaat ovat olleet tyytyväisiä kustannustehokkaisiin ja helppokäyttöisiin Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumppuihinsa. Lue lisää referensseistämme.

Apua ilma-vesilämpöpumpun hankintaan?

Pienennä reilusti hiilijalanjälkeäsi

Valitsemalla uuden, energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen Ilma-vesilämpöpumpun pienennät myös hiilijalanjälkeäsi. Uudet energiapihit Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumppumme käyttävät uutta, entistä ympäristöystävällisempää R32-kylmäainetta. Uudet mallit ovat hiilijalanjäljeltään kuusi kertaa pienempiä kuin edelliset mallit.

Ilma-vesilämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia. Jälleenmyyjämme auttavat sinua mielellään valitsemaan omaan taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

MELCloud applikaatio Wi-Fille Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppuun

Etäohjaimet ja lisävarusteet lisäävät käyttömukavuutta

Modernin teknologian ansiosta voit nauttia miellyttävän tasaisesta lämmöstä ilman ylimääräisiä kustannuksia. MELCloud on Mitsubishi Electricin kehittämä palvelu, joka mahdollistaa lämpöpumpun etäohjauksen helposti älypuhelimen, tabletin ja tietokoneen avulla. Palvelun käyttämiseksi tarvitaan Wi-Fi-sovitin, joka kytketään sisäyksikön piirikortin liitäntään.

Näytä kaikki tuotteet Pieniin kiinteistöihin Isoihin kiinteistöihin
Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilma-vesilämpöpumppu

Suosittu

Mitsubishi Electric Ecodan -ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Portaaton invertteritekniikka. ...

Energiansäästäjä – nykyisen lämmönlähteen rinnalle

Energiansäästäjä – nykyisen lämmönlähteen rinnalle

Mitsubishi Electric on kehittänyt energiansäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Se vähentää vuotuiset lä...

Mitsubishi Electric Hydrobox -ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Hydrobox -ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Hydrobox mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen pieniin ja keskisuuriin kiinte...

Scanoffice Energypac

Scanoffice Energypac

Energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloihin, saneeraus- ja uudiskohteisiin. Scanoffice-Energypac lämmitysjärjestelmä on saata...

Scanoffice puskurivaraaja 50

Scanoffice puskurivaraaja 50

Varaaja soveltuu pienen kokonsa puolesta erinomaisesti erilaisiin omakotitalo kokoluokan lämpöpumppuratkaisuihin.

Etsi jälleenmyyjä

tai

  Yhteydenottopyyntö


  Ilma-vesilämpöpumppu, ilmavesilämpöpumppu tai vesi-ilmalämpöpumppu

  Ilma-vesilämpöpumpulla (ILVP) on monia nimityksiä. Kaikki ne kuvaavat laitteistoa, joka siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta rakennuksen vesikiertoiseen lämmönjakoverkkoon.

  Ilma-vesilämpöpumpun etuna maalämpöpumppuun verrattuna on edullisempi hankintahinta sekä helppo asennettavuus. Usein esimerkiksi maaperä tai maalämpökaivoille tarvittava tila hankaloittaa maalämpöpumpun asennusta. Näihin kohteisiin ilma-vesilämpöpumppu on optimaalinen ratkaisu.

  Mitsubishi Electric energiansäästäjä ilma-vesilämpöpumpun havainnekuva

  Miten ilmavesilämpöpumppu toimii?

  Ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa edullisella hyötysuhteella ulkoilmasta talosi lämmitysvesikiertoon tehokkaasti myös pakkaskeleillä. Samalla se lämmittää myös perheesi tarvitseman käyttöveden jopa +60°C:een asti.

  Ulkoilma sisältää valtavasti lämpöenergiaa, jonka ulkoyksiköt osaavat ottaa talteen parhaalla mahdollisella tavalla. Ulkoyksikössä on puhallin, joka kierrättää ulkoilmaa höyrystimen läpi. Höyrystimessä nesteestä höyryksi muuttuva kylmäaine sitoo valtavasti lämpöenergiaa ulkoilmasta itseensä.

  Ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikössä oleva kompressori puristaa kaasuksi muuttuneen kylmäaineen korkeampaan paineeseen, joka kuumentaa kaasua entisestään. Kuuma kaasu lauhdutetaan sisäyksikössä takaisin nesteeksi, jolloin ulkoilmasta saatu valtava energiamäärä voidaan hyödyntää talon vesikiertoisen lämmönjakoverkon ja käyttöveden lämmittämisessä.

  Nykyaikainen, pitkälle kehittynyt invertteritekniikka optimoi ilmasta saatavan lämpöenergian määrän käyttämällä samanaikaisesti minimaalisen määrän energiaa lämmön talteenottoprosessissa.

  Ilmavesilämpöpumpun lämpökerroin (COP, SCOP)

  Ilma-vesilämpöpumppujen tuottama lämpökerroin (COP) vaihtelee merkittävästi erimerkkisten laitteiden välillä. Vuotuinen lämpökerroin (SCOP) ilmoittaa laitteiston koko vuoden hyötysuhteen.

  Olennaista on tietää, paljonko laite tuottaa lämpötehoa esimerkiksi –7 °C:n ja –15 °C:n ulkolämpötilassa, koska silloin lämmitystehon tarve on suuri ja näin myös suuremmat säästöt ovat mahdollisia.

  Jotkin ilma-vesilämpöpumput voivat tuottaa koko talon tarvitseman lämmön lämpöpumpulla ja toiset tuottavat esimerkiksi 50 prosenttia lämpötehosta sähkövastuksella, jolloin säästöt jäävät luonnollisesti pienemmiksi.

  Luonnollisesti on tärkeää tietää myös laitteen tuottama lämpökerroin kovemmilla pakkasilla. Mitä parempi lämpökerroin (COP) on pakkasilla, sitä suurempi säästö – silloin kun laitteen lämmitys tapahtuu ilma-vesilämpöpumpun kompressorilla eikä sähkövastuksella.

  Hankintaturvatuote logo

  Virallisen maahantuojan Scanoffice Oy:n merkki laadusta

  Mitsubishi Electricin merkittävät toimitusmäärät perustuvat tinkimättömään laatuun aina tuotteen valmistuksesta sen asennuksen luovutukseen asiakkaalle.

  Tämä tarra tuotteen pakkauksessa ja laitteiston ulkoyksikössä kertoo tuotteen olevan Scanofficen ja sen koulutetun jälleenmyyjäverkoston kautta hankittu laadukas laitteisto. Olet näin myös varmistanut turvallisen jälkimarkkinoinnin koko investointisi elinkaaren ajaksi.

  Valikko
  Valikko