Ilmalämpöpumppu – Varma tapa säästää rahaa

Ilmalämpöpumput säästävät energiaa ja rahaa

Ilmalämpöpumppu lämmittää asuintilat tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella. Myös tilojen jäähdytys on ilmalämpöpumpulla edullista toteuttaa.

Kaikki Scanoffice Oy:n maahantuomat ilmalämpöpumput ovat tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Ilmalämpöpumppu toimii kaikissa ulkolämpötiloissa ja se on luotettava ja pitkäaikainen lämmönlähde pohjoisen koteihin ja mikä parasta, voit säästää öljy- tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55%

Mitsubishi Electric – MSZ-LN ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric – MSZ-LN ilmalämpöpumppu

Uutuus

Uuden ajan ilmalämpöpumppu. Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Uusi Mitsubis...

Mitsubishi Electric MSZ-AP ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MSZ-AP ilmalämpöpumppu

Uutuus

Uusi Mitsubishi Electric MSZ-AP ilmalämpöpumppu jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. MSZ-AP ilmalämpöpumppu on komp...

Mitsubishi Electric MSZ-FH ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MSZ-FH ilmalämpöpumppu

Suosittu

Mitsubishi Electric FH ilmalämpöpumppu on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Laite toimii kaikissa ulkolämpötiloissa ja se on lu...

Mitsubishi Electric MSZ-EF ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MSZ-EF ilmalämpöpumppu

Zen. Lämpöpumppu. Uusi tuuli muotoilee maailmaa. Mitsubishi Electric EF-mallin ilmalämpöpumput ovat tyylikkäitä design tuotteita, muotoilun ...

Mitsubishi Electric MXZ multi-split ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ multi-split ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ multisplit-ilmalämpöpumpuissa yhteen ulkoyksikköön kytketään kahdesta viiteen sisäyksikköä. Multisplit ilmalämpöpump...

Mitsubishi Electric MSZ-SF ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MSZ-SF ilmalämpöpumppu

Kuiskaavan hiljainen Mitsubishi Electric SF -ilmalämpöpumppu tuottaa miellyttävää lämpöä pienillä energiakustannuksilla. Kun energiaa säästy...

Mitsubishi Electric MFZ-KJ lattiamallin ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MFZ-KJ lattiamallin ilmalämpöpumppu

Energiatehokas ja tyylikäs lattimallin ilmalämpöpumppu MFZ-KJ sopii mitä vaativimpiin tiloihin.

Mitsubishi Electric SLZ-M ilmalämpöpumppu, kattokasetti

Mitsubishi Electric SLZ-M ilmalämpöpumppu, kattokasetti

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti-ilmalämpöpumput jakavat puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton, alaslas...

Etsi jälleenmyyjä

tai

  Yhteydenottopyyntö


  Ilmalämpöpumpulla on monia etuja

  Säästösi lämmityskuluissa alkaa välittömästi kun lämpöpumppusi on otettu käyttöön. Samalla nousee myös asuntosi arvo. Energiahintojen noustessa kasvaa säästösi samassa suhteessa!

  Myös perheesi ja asuntosi voi paremmin kun laite puhdistaa sisäilmaa ja kesäkuumalla se viilentää miellyttävästi. Samalla laite vähentää kosteutta ja asuntosi homehtumisriskiä. Ilmalämpöpumppu on myös ekologisesti hyvä valinta ja pienenevä energiankulutus pienentää energiatuoton kuormitusta luonnolle.

  Ilmalämpöpumpun toimintaperiaate lyhyesti

  Ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta yksiköstä: sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä. Kompressori tuottaa tarvittavan paineen kierrättämällä yksiköiden välillä kiertävää kylmäainetta.

  Ulkoyksikössä kylmäaine höyrystetään ja höyrystyessään kylmäaine sitoo tehokkaasti lämpöenergiaa itseensä. Tämän jälkeen kylmäaine siirretään sisäyksikölle, jossa kylmäaine nesteytetään ja tässä yhteydessä lämpö luovutetaan kylmäaineesta.

  Hyöty saavutetaan siitä, että tämän koko prosessin pyörittämiseen kuluu ulkolämpötilasta riippuen jopa vain noin viidesosa sähköenergiaa verrattuna siihen minkä laite tuottaa takaisin lämpöenergiana!

  Ilmalämpöpumppu (ILP)

  Ilmalämpöpumppu soveltuu kaikkiin taloihin. Se on helppo asentaa ja se ei vaadi monimutkaisia asennusratkaisuja rakenteissa. Usein ilmalämpöpumppua hyödynnetään mm. tukemaan öljy- tai sähkölämmitystä.

  Ilmalämpöpumput voidaan jakaa yleisesti kolmeen pääkategoriaan niiden asennettavan sijainnin mukaisesti. Eri Ilmalämpöpumppumalleja voidaan asentaa seinään, kattoon tai lattialle.

  Seinämalliset ilmalämpöpumput

  Suomen ankarat olosuhteet asettavat haasteita ilmalämpöpumppujen toiminnallisuuteen. Kaikki Scanofficen maahantuomat ilmalämpöpumput ovat suunniteltu toimimaan pohjoismaisissa olosuhteissa. Pitkäikäset ilmalämpöpumppumme toimivat luotettavasti kaikissa ulkolämpötiloissa. Ilmalämpöpumpun avulla voit säästää jopa 55% asuntosi lämmityskuluissa öljy- tai suorasähkölämmitteisissä asunnoissa.

  Kattokasettimalliset ilmalämpöpumput

  Ilmalämpöpumppujen kattokasettimallit ovat katon sisään upotettavia ilmalämpöpumppuja. Tyylikkäät ja huomaamattomat kattokasettimallit puhaltavat ilman tasaisesti ja hiljaisesti neljälle sivulle.

  Kattokasetit sopivat hyvin koteihin sekä suuriin tiloihin toimistoissa ja myymälöissä. Asennustyö perinteiseen seinäsennukseen verrattuna on suurempi, mutta lopputulos on sitäkin parempi, kun kattokasetti istuu katossa huomaamattomasti.

  Lattiamallit

  Energiatehokas ja tyylikäs lattiamallinen ilmalämpöpumppu sopii myös vaativampiin asennuskohteisiin. Lattiamallin ilmalämpöpumppu asennetaan seinän alaosaan lähelle lattiaa perinteisen lämpöpatterin tapaan. Soveltuu erinomaisesti tiloihin, joihin on haastavaa asentaa seinälle katon rajaan lämpöpumppu, kuten esimerkiksi rintamamiestaloihin.

  Lattiamallinen ilmalämpöpumppu puhaltaa lämmintä ilmaa suoraan oleskelutiloihin. Lämmin ilma nousee aina ylöspäin. Kun lattiamallisella lämpöpumpulla lämmitetään asuntoa, ei sen tarvitse puhaltaa ilmamassaa alaspäin kuten perinteisen seinämallisen lämpöpumpun. Tämä lisää mukavuutta asuintiloissa.

  Laite on myös helppo puhdistaa ja suodattimien vaihto sekä kennonpesu onnistuu mukavasti korkeudelta, jossa ei tarvita tikkaita ja kurottelua katon rajaan.

  Multi-split – ilmalämpöpumput

  Mitsubishi Electric MXZ-sarjan multi-split ulkoyksiköt tarjoavat runsaasti eri mahdollisuuksia. Ulkoyksikköjä on saatavilla neljässä eri teholuokassa, ja niihin on liitettävissä kahdesta viiteen sisäyksikköä (mallista riippuen). Sisäyksiköitä voidaan yhdistellä vapaasti eri teholuokista (2,5/3,5/5kW) ja mallisarjoista (SF-, FH-, EF-, KA-mallisarjat).

  Ilmalämpöpumppu lämmityslaitteena

  Lämmityslaitteena ilmalämpöpumppu hyödyntää lämpöenergiaa höyrystyneestä kylmäaineesta. Ulkoyksikön puhallin siirtää lämpöenergiaa sisältävän kylmäaineen sisäyksikköön. Ilmalämpöpumpun sisäyksikössä olevan lauhduttimessa höyrystynyt kylmäaine tiivistetään nesteeksi, jolloin lämpö saadaan siirrettyä puhaltimen avulla sisätiloihin.

  Lämpöpumpun tehokkuus perustuu juuri siihen, että lämpöenergia ulkoilmasta sisäilmaan saadaan tuotettua huomattavasti edullisemmin kuin sähkövastuksella toimivaan sähkölämmityksellä tai öljylämmityksellä.

  Ilmalämpöpumppu jäähdytyslaitteena

  Ilmalämpöpumpun toiminta jäähdytyslaitteena on päinvastainen lämmityslaitteen toimintaperiaatteeseen. Sisäyksikön kennossa höyrystyvä kylmäaine sitoo lämpöenergiaa huoneilmasta. Sisäyksikön puhallin kierrättää jäähtyneen kennon lävitse sisäilmaa, joka tuottaa sisätiloihin viileää puhallusilmaa. Sisäyksikön höyrystyneeseen kylmäaineeseen sitoutunut lämpöenergia siirtyy ulkoyksikköön, jossa kylmäaine tiivistetään nesteeksi. Nesteen lämpöenergia luovutetaan ulkoyksikön puhaltimen avulla ulkoilmaan.

  Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

  Scanoffice Oy toimii Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppujen virallisena maahantuojana. Lämpöpumput ovat suunniteltu toimimaan Suomen olosuhteissa, ja Mitsubishi Electric on Suomen myydyin lämpöpumppuvalmistaja. Ilmalämpöpumppuja löytyy asennettuna niin saaristoista, kaupungeista kuin Suomen pohjoisimmistakin sijanneista, ja olemme niin varmoja tuotteistamme, että myönnämme niille lisätakuun maahantuojana.

  Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu on sopiva valinta niin jäähdytykseen kuin lämmitykseen. Tällä hetkellä myynnissä olevat mallimme ovat Mitsubishi Electric MSZ-LN, MSZ-AP, MSZ-FH, MSZ-EF, MFZ-KJ ja SLZ-M ilmalämpöpumput.

  Hankintaturvatuote -merkki kertoo tuotteesta, joka tarjoaa kaiken sen mitä tarvitset saadaksesi investoinnillesi parhaan mahdollisen vastineen.

  Kun valitset Hankintaturvatuotteen, saat hyväksi testatun laadukkaan merkkituotteen, joka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa. Jokainen Hankintaturvatuote on testattu ennen ottamista myyntiohjelmaan – näin on varmistuttu tuotteen laadusta sekä sopivuudesta Suomen oloihin.

  Hankintaturvatuote sisältää aina selkeät suomenkieliset käyttöohjeet, ammattitaitoisen asennuksen, toimivan huoltopalveluturvan, nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa sekä turvallisen ja toimivan takuupalvelun vuosiksi eteenpäin.

  Tunnet Hankintaturvatuotteen aina tästä merkistä:

  Hankintaturvatuote logo
  Valikko
  Valikko