Ilmalämpöpumppu – varma tapa
säästää rahaa

Ilmalämpöpumput säästävät energiaa ja rahaa

Ilmalämpöpumppu on erinomainen lämmönlähde kodin olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Sen avulla säästät lämmityskuluissa jopa yli 50 prosenttia. Ilmalämpöpumpulla myös viilennät edullisesti ja lisäät asumismukavuutta.

Ilmalämpöpumppu on järkevä investointi niin omakotitaloon, kerrostalo- tai rivitaloasuntoon, kesämökille kuin autotalliin.

Kolme hyvää syytä hankkia ilmalämpöpumppu

Huomattavat säästöt
Ilmalämpöpumpulla lämmität kotisi edullisesti. Laite hyödyntää ulkoilmassa olevaa energiaa jopa kylmillä pakkasilla ja kerryttää näin säästöjä suuren osan lämmityskaudesta. Öljy- tai suorasähkölämmitteisen asunnon lämmityskustannukset vähenevät jopa yli 50 prosenttia.

Aina sopiva lämpö
Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää huoneilman tasaisesti ja miellyttävästi ilman vedontunnetta. Pakkasista tai helteistä riippumatta kodissasi on aina sopiva lämpötila!

Ekologinen lämmitysmuoto
Ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilmassa olevaa, luonnon omaa lämpöenergiaa. Sen avulla lämmität kotisi vähemmällä energiankulutuksella ja vähennät ympäristön kuormitustasi.

Tuumitko miten edetä? Lämpöpumppu-bottimme auttaa

Mitsubishi Electric MSZ-LN – Suomen myydyin ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MSZ-LN – Suomen myydyin ilmalämpöpumppu

Suosittu

Ennennäkemätön ilmalämpöpumppu sinulle, joka arvostat korkeaa laatua. Suomen myydyin, yksityiskohtia myöten viimeistelty Mitsubishi Electric...

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Uutuus

Mitsubishi Electricin odotettu uutuus huipputehokkaaseen lämmöntuottoon ja viilennykseen tarpeesi mukaan. Sisäänrakennetun Wi-Fi-sovittimen ...

Mitsubishi Electric MSZ-HR -ilmanjäähdytin – Miellyttävä viileys kotiin ja toimistoon!

Mitsubishi Electric MSZ-HR -ilmanjäähdytin – Miellyttävä viileys kotiin ja toimistoon!

HR COOL on jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Se on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi ja soveltuu erityisest...

Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu

Suosittu

Uusi Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu on kompaktin kokoinen, miellyttävän hiljainen ja levittää lämpöä tasaisesti. Tyylikkään muo...

Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ-F -sarjan multisplit-ilmalämpöpumput soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippue...

Mitsubishi Electric MFZ-KW lattiamallin ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MFZ-KW lattiamallin ilmalämpöpumppu

Energiatehokas ja tyylikäs lattimallin ilmalämpöpumppu MFZ-KW sopii hyvin vaativiin tiloihin, kuten huoneistoihin, joissa on suuret ikkunapi...

Mitsubishi Electric SLZ-M -ilmalämpöpumppu, kattokasetti

Mitsubishi Electric SLZ-M -ilmalämpöpumppu, kattokasetti

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti-ilmalämpöpumput jakavat puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton, alas la...

RW Hyper Heating – Juuri sellainen ilmalämpöpumppu kuin haluat

RW Hyper Heating – Juuri sellainen ilmalämpöpumppu kuin haluat

Skandinaavinen uutuustuote Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu lämmittää ennennäkemättömän tehokkaasti ja hyvällä hyötysuh...

Tärkeä tiedote Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun ostajalle

Tärkeä tiedote Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun ostajalle

Suomen markkinoille rinnakkaismaahantuodaan Etelä-Euroopan markkinoille suunniteltuja Mitsubishi Electric malleja, joiden toimintaa ei tehda...

Etsi jälleenmyyjä

tai

   Yhteydenottopyyntö   Referenssejämme

   Selätä sähkösyöppö

   Sähkön hintojen jatkuva nousu ja kodin korkeat energiakulut aiheuttavat arkeen ylimääräistä murhetta ja epävarmuutta tulevasta. Epäreilu tilanne pakottaa miettimään edullisempia ratkaisuja lämmitykseen ja viilennykseen.

   Hankkimalla ilmalämpöpumpun et jää kallistuvien energian hintojen armoille, vaan rahasi säästyvät sinulle mieluisiin asioihin. Säästösi alkavat välittömästi ja kasvavat samassa suhteessa kuin energian hinnat nousevat. Odottamalla vain häviät.

   Tartu siis toimeen, olemme apunasi!

   Ilmalämpöpumpun toimintaperiaate lyhyesti

   Ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta yksiköstä: sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä. Kompressori tuottaa tarvittavan paineen kierrättämällä yksiköiden välillä kylmäainetta.

   Ulkoyksikössä kylmäaine höyrystetään. Höyrystyessään kylmäaine sitoo tehokkaasti lämpöenergiaa itseensä. Tämän jälkeen kylmäaine siirretään sisäyksikölle, jossa kylmäaine nesteytetään. Tässä yhteydessä lämpö luovutetaan kylmäaineesta.

   Koko prosessin pyörittämiseen kuluu ulkolämpötilasta riippuen jopa vain noin viidesosa sähköenergiaa verrattuna siihen, minkä laite tuottaa takaisin lämpöenergiana!

   Lue lisää ilmalämpöpumpun toiminnasta.

   Ilmalämpöpumpulla on monia etuja

   Säästösi lämmityskuluissa alkaa välittömästi, kun lämpöpumppusi on otettu käyttöön. Samalla nousee myös asuntosi arvo. Säästösi kasvaa samassa suhteessa kuin energian hinnat nousevat!

   Myös perheesi ja asuntosi voi paremmin, kun laite puhdistaa sisäilmaa. Kesäkuumalla se viilentää miellyttävästi. Samalla laite vähentää asuntosi kosteutta ja homehtumisriskiä. Ilmalämpöpumppu on myös ekologisesti hyvä valinta: pienenevä energiankulutus kuormittaa vähemmän luontoa.

   Jos harkitset ilmalämpöpumpun hankintaa, suosittelemme tutustumaan kattavaan ilmalämpöpumppu-oppaaseemme. Oppaasta saat hyödyllistä ja havainnollistavaa tietoa ilmalämpöpumpun käytöstä ja sen eduista.

   Ilmalämpöpumppu (ILP)

   Ilmalämpöpumppu soveltuu kaikkiin taloihin. Se on helppo asentaa, eikä se vaadi monimutkaisia asennusratkaisuja rakenteissa. Usein ilmalämpöpumppua hyödynnetään muun muassa tukemaan öljy- tai sähkölämmitystä.

   Ilmalämpöpumput voidaan jakaa yleisesti kolmeen pääkategoriaan niiden asennettavan sijainnin mukaisesti. Eri Ilmalämpöpumppumalleja voidaan asentaa seinään, kattoon tai lattialle.

   Seinämalliset ilmalämpöpumput

   Suomen ankarat olosuhteet asettavat haasteita ilmalämpöpumppujen toiminnallisuuteen. Kaikki Scanofficen maahantuomat ilmalämpöpumput on suunniteltu toimimaan pohjoismaisissa olosuhteissa. Pitkäikäiset ilmalämpöpumppumme toimivat luotettavasti kaikissa ulkolämpötiloissa. Ilmalämpöpumpun avulla voit säästää jopa yli 50 prosenttia asuntosi lämmityskuluissa öljy- tai suorasähkölämmitteisissä asunnoissa.

   Kattokasettimalliset ilmalämpöpumput

   Ilmalämpöpumppujen kattokasettimallit ovat sisäkattoon upotettavia ilmalämpöpumppuja. Tyylikkäät ja huomaamattomat kattokasettimallit puhaltavat ilman tasaisesti ja hiljaisesti neljälle sivulle.

   Kattokasetit sopivat hyvin koteihin sekä suuriin tiloihin toimistoissa ja myymälöissä. Perinteiseen seinämalliin verrattuna kattokasetin asentaminen on työläämpää, mutta lopputulos on sitäkin parempi: kattokasettia tuskin huomaa.

   Lattiamallit

   Energiatehokas ja tyylikäs lattiamallinen ilmalämpöpumppu sopii myös vaativampiin asennuskohteisiin. Lattiamallin ilmalämpöpumppu asennetaan seinän alaosaan lähelle lattiaa perinteisen lämpöpatterin tapaan. Se soveltuu erinomaisesti tiloihin, joihin on haastavaa asentaa seinälle katon rajaan lämpöpumppu, kuten esimerkiksi rintamamiestaloihin.

   Lattiamallinen ilmalämpöpumppu puhaltaa lämmintä ilmaa suoraan oleskelutiloihin. Lämmin ilma nousee aina ylöspäin. Kun lattiamallisella lämpöpumpulla lämmitetään asuntoa, ei sen tarvitse puhaltaa ilmamassaa alaspäin, kuten perinteisen seinämallisen lämpöpumpun. Tämä lisää mukavuutta asuintiloissa.

   Laite on myös helppo puhdistaa ja suodattimien vaihto sekä kennonpesu onnistuu mukavasti korkeudelta, jossa ei tarvita tikkaita ja kurottelua katon rajaan.

   Multi-split -ilmalämpöpumput

   Mitsubishi Electric MXZ -sarjan multi-split-ulkoyksiköt tarjoavat runsaasti eri mahdollisuuksia. Ulkoyksiköitä on saatavilla neljässä eri teholuokassa, ja niihin on liitettävissä kahdesta viiteen sisäyksikköä (mallista riippuen). Sisäyksiköitä voidaan yhdistellä eri teholuokista ja mallisarjoista.

   Ilmalämpöpumppu lämmityslaitteena

   Lämmityslaitteena ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa höyrystyneestä kylmäaineesta. Ulkoyksikössä sijaitseva kompressori siirtää runsaasti lämpöenergiaa sisältävän kylmäaineen sisäyksikköön. Ilmalämpöpumpun sisäyksikössä kaasumuodossa oleva kylmäaine tiivistetään nesteeksi, jolloin lämpöenergia saadaan siirrettyä puhaltimen avulla sisätiloihin.

   Lämpöpumpun tehokkuus perustuu siihen, että lämpöenergiaa ulkoilmasta sisäilmaan saadaan siirrettyä huomattavasti edullisemmin kuin lämpöä voidaan tuottaa sähkövastuksella sähkölämmitystalossa tai öljykattilalla öljylämmitystalossa.

   Ilmalämpöpumppu jäähdytyslaitteena

   Ilmalämpöpumppu toimii jäähdytyslaitteena päinvastoin kuin lämmityslaite. Sisäyksikön kennossa höyrystyvä kylmäaine sitoo lämpöenergiaa huoneilmasta. Sisäyksikön puhallin kierrättää jäähtyneen kennon lävitse sisäilmaa, joka tuottaa sisätiloihin viileää puhallusilmaa. Sisäyksikön höyrystyneeseen kylmäaineeseen sitoutunut lämpöenergia siirtyy ulkoyksikköön, jossa kylmäaine tiivistetään nesteeksi. Nesteen lämpöenergia luovutetaan ulkoyksikön puhaltimen avulla ulkoilmaan.

   Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu

   Scanoffice Oy toimii Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen virallisena maahantuojana. Lämpöpumput on suunniteltu toimimaan Suomen olosuhteissa, ja Mitsubishi Electric -lämpöpumppuja myydään Suomessa eniten. Ilmalämpöpumppuja on asennettu niin saaristoihin, kaupunkeihin kuin pohjoisempaankin Suomeen. Olemme niin varmoja tuotteistamme, että myönnämme niille lisätakuun maahantuojana.

   Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu on sopiva valinta niin jäähdytykseen kuin lämmitykseen. Myynnissä olevat mallit on valittu silmällä pitäen Suomen karuja olosuhteita ja käyttäjien mieltymyksiä.

   Hankintaturvatuote – paras mahdollinen vastine investoinnillesi

   Kun valitset Hankintaturvatuotteen, saat hyväksi testatun laadukkaan merkkituotteen, joka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa. Jokainen Hankintaturvatuote on testattu ennen ottamista myyntiohjelmaan – näin on varmistuttu tuotteen laadusta sekä sopivuudesta Suomen oloihin.

   Hankintaturvatuote sisältää aina selkeät suomenkieliset käyttöohjeet, ammattitaitoisen asennuksen, toimivan huoltopalveluturvan, nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa sekä turvallisen ja toimivan takuupalvelun vuosiksi eteenpäin.

   Tunnet Hankintaturvatuotteen aina tästä merkistä:

   Hankintaturvatuote logo
   Valikko
   Valikko