Ilmalämpöpumppu-opas

Hyödyllistä tietoa ilmalämpöpumpun hankinnasta, käytöstä ja huollosta. Opas helpottaa ilmalämpöpumppujen vertailua ja havainnollistaa, miten hyödyt ilmalämpöpumpun hankinnasta.

Ilmalämpöpumppu-opas

Tervetuloa tutustumaan ilmalämpöpumppu-oppaaseemme! Julkaisemme ajankohtaisia artikkeleita, joista on sinulle hyötyä ilmalämpöpumpun hankinnassa ja sen käytössä.

Nainen ja mies istuvat sohvalla ja pitävät valkoisia mukeja kädessä. Nainen nojaa keltaisiin tyynyihin, ja mies kippistää omalla mukillaan. Taustalla vaalealla seinällä on rubiininpunainen Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu.

Ilmalämpöpumppu lisälämmönlähteenä on tehokas tapa säästää energiaa. Voit säästää öljy- tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa yli puolet! Varmista, että ilmalämpöpumppusi toimii hyvin myös talvella. Lue lisää ilmalämpöpumpun toiminnasta.

Nainen vaalensinisessä farkkupaidassa ja sen alla olevassa valkoisessa t-paidassa sekä tukka ponnarilla on kaukosäädin kädessään. Hän osoittaa sillä vaalealla seinällä olevaa Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppua, maahantuoja Scanoffice Oy.

Suurimmat säästöt saat, kun valitset oikeanlaisen ilmalämpöpumpun ja käytät sitä oikein. Kun olet hankkimassa ilmalämpöpumppua, vertaile eri laitteita, lue muiden kokemuksia ilmalämpöpumpuista ja kysy neuvoa asiantuntijoilta.

Ilmalämpöpumpun voi asentaa mihin vuodenaikaan tahansa. Lämpöpumpun asennus on luvanvaraista työtä. Lue lisää, minkälainen ilmalämpöpumppu kannattaa hankkia autotalliin, mökille tai kerrostaloon ja miten se kannattaa sijoittaa.

Kun käytät ilmalämpöpumppuasi oikein, sen teho säilyy ja käyttöikä pitenee. Tutustu käytännöllisiin ohjeisiin, joiden avulla puhdistat suodattimen kätevästi itse, ja ilmalämpöpumpun huoltoon.

Ilmastointilaite kotiin, illmalämpöpumppu-opasasumisesta ja etätyöstä mukavampaa, ilmanviilennin, Mitsubishi Electric, maahantuoja Scanoffice Oy

Ilmastointilaite viilentää kodin ja työtilat mukavaksi kesähelteellä. Kaikkein tehokkain sisäilman jäähdyttäjä on ilmalämpöpumppu. Katso, mitä ilmastointilaitteen hankinnassa kannattaa ottaa huomioon.

Ilmanviilennin, lisää asumismukavuutta perheelle Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpuilla. Lue lisää!

Ilmalämpöpumppu on tehokas ilmanviilennin. Katso, milloin kannattaa valita perinteinen ilmalämpöpumppu viilennykseen, ja tutustu Mitsubishi Electric -ilmanviilentäjien käyttäjien kokemuksiin.

Julkaisemme uusia artikkeleita myöhemmin syksyllä. Pysy kanavalla ja seuraa sivujamme!

Valikko