Ilmalämpöpumpun asennuskohteet

Ilmalämpöpumpun asennukseen tarvitaan kylmäaineluvat. Scanofficen jälleenmyyjien asentajat ovat Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin hyväksymiä ammattilaisia.

Ilmalämpöpumpun voi asentaa vain ammattilainen, jolla on työhön tarvittavat kylmäaineluvat. Voit vähentää osan ilmalämpöpumpun asennuksen hinnasta henkilökohtaisessa verotuksessasi. Lue lisää ilmalämpöpumpun asennuksesta!

Ilmalämpöppujen asentajiksi koulutettavien näyttökokeeseen kuuluvat kaikki ilmalämpöpumpun asennukseen liittyvät työvaiheet. Scanoffice järjestää koulutusta yhteistyössä Careerian kanssa.

Sinustako ilmalämpöpumppuasentaja? Käytännönläheinen koulutus varmistaa, että asiakas saa lämpöpumpun, joka palvelee häntä parhaiten ja säästää sekä luontoa että kukkaroa. Lue lisää kylmäasentajan koulutuksesta ja Road Show -tuotekoulutuksesta.

Mietitkö, kannattaisiko hankkia ilmalämpöpumppu autotalliin? Katso artikkelistamme, miksi ja minkälaisia ilmalämpöpumppuja asiantuntijamme suosittelevat autotallikäytöön.

Ilmalämpöpumpun ansiosta mökillä viihtyy koko perhe, maahantuoja Scanoffice Oy.

Ilmalämpöpumppu tekee mökkeilystä mukavaa: kesäkuumalla sisätilat voi viilentää miellyttäviksi, ja talvella sisällä voi pitää tasaista lämpöä. Lue lisää, miksi ilmalämpöpumppu kannattaa hankkia mökille ja miten se on hyvä sijoittaa.

Ilmalämpöpumppu kerrostaloon, koti ja etätyötilat viileiksi, Mitsubishi Electric, maahantuoja Scanoffice Oy

Paahtaako aurinko kerrostaloasuntosi läkähdyttävän kuumaksi? Katso, minkälaiset ilmalämpöpumput sopivat kerrostaloon ja milloin tarvitset taloyhtiön luvan.

Valikko