Ilmalämpöpumpun hankinta

Markkinoilla on useita erilaisia ja eri tarkoituksiin parhaiten sopivia ilmalämpöpumppuja. Paras ilmalämpöpumppu -artikkelissa kerromme tarkemmin, mitä tietoja tarvitset, kun valitset parasta ilmalämpöpumppua.

Ilmalämpöpumppujen vertailu kannattaa. On kuitenkin syytä olla tarkkana, koska kaikki luvut eivät ole suoraan vertailtavissa. Valmistajat voivat testata laitteitaan keskenään hyvin erilaisissa olosuhteissa. Katso, mitkä asiat ilmalämpöpumppujen vertailussa kannattaa tarkistaa.

Oikein mitoitettu ilmalämpöpumppu tuo parhaat säästöt sähkölaskuun. Katso, mitkä kaikki asiat vaikuttavat ilmalämpöpumpun mitoitukseen ja miten se onnistuu parhaiten.

Kuvassa etualalla on rubiininpunainen kaukosäädin kädessä, josta näkyy vain kolme sormea. Taustalla on vaalealla seinällä samanvärinen ilmalämpöpumppu, maahantuoja Scanoffice Oy.

Ilmalämpöpumpun hinta riippuu siitä, miten hyvin se on varusteltu ja minkälaiseen käyttöön se on tarkoitettu. Kerromme artikkelissa, mitä ilmalämpöpumppujen hintoja vertailtaessa on hyvä ottaa huomioon.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä muun muassa laitteiden tehon säilymiseen myös kovilla pakkasilla, miellyttävään ulkonäköön, erityisen hiljaiseen ääneen ja säästöihin lämmityskustannuksissa. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ilmalämpöpumpuista.

Ilmalämpöpumpuissa on lisävarusteita, joita on hyvä harkita tarpeen ja käyttötarkoituksen mukaisesti. Mieti, millaisia toimintoja sinä arvostat ja mistä olisi sinulle eniten hyötyä.

Valikko