Ilmalämpöpumpun käyttö

Ilmalämpöpumpun etäohjauksella voit tarkkailla mökin lämpötilaa ja säätää sen sopivaksi vaikka mukavasti kotisohvalta. Lue lisää, miten ilmalämpöpumpun etäohjaus säästää aikaa ja energiaa.

Mitä tehdä, jos ilmalämpöpumppu ei lämmitä? Katso artikkelistamme, mitä voit tehdä itse ja milloin kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen.

Tummahiuksinen nainen irrottaa Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpusta suodatinta. Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpumpun on tuonut maahan Scanoffice Oy.

Ilmalämpöpumpun puhdistus pitää laitteen tehokkaana ja käyntiäänen hiljaisena. Katso artikkelistamme, miten puhdistat ilmalämpöpumpun suodattimet helposti itse ja milloin huolto on paikallaan.

Ilmalämpöpumpun huolto takaa, että laitteesi toimii tehokkaasti koko sen eliniän. Ilmalämpöpumppu on hyvä huollattaa ammattilaisella 2–3 vuoden jälkeen laitteen käyttöönotosta, koska likaantuneet kennot heikentävät laitteen hyötysuhdetta ja tehoa.

Ilmalämpöpumpun vaihto uuteen tekee asumisesta mukavaa ja säästää luontoa.

Mietitkö, kannattaisiko vanha ilmalämpöpumppu vaihtaa uuteen? Uudet ilmalämpöpumput ovat vanhoja ekologisempia ja hiljaisempia. Voit myös säästää lämmityskuluissa useita satoja euroja vuodessa. Lue lisää!

Valikko