Mikä on ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppu-sanastosta_löydät_keskeisimpien termien ja lyhenteiden selitykset_ilmalämpöpumppu-opas_scanoffice_oy.

Mitä tarkoittavat lyhenteet COP ja SEER? Mikä on i-See Sensor? Mitä paisuntaventtiili tekee? Entä mitä tapahtuu kuumakaasusulatuksessa? Katso nämä ja muut keskeisimmät ilmalämpöpumppu-lyhenteet ja -termit.

Nainen istuu harmaalla sohvalla, jossa on koristetyynyjä. Naisella on vaalean turkoosi t-paita ja khakin väriset housut. Hän osoittaa kaukosäätimellä taustalla seinällä olevaa valkoista Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppua, maahantuoja Scanoffice Oy.

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilmassa olevaa energiaa jopa kylmillä pakkasilla. Se siirtää kompressorin avulla lämpöenergiaa ulkoa sisälle. Lue lisää ilmalämpöpumpun toiminnasta ja siitä, miten kylmäaine kiertää ulkoyksiköstä sisäyksikköön ja takaisin muuttaen välillä olomuotoaan.

Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus, Ilmalämpöpumppu-opas. Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpulla jopa 50 prosenttia säästöä lämmityskuluihin, maahantuoja Scanoffice Oy

Ilmalämpöpumppu lämmittää asunnon ja toimiston tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella. Myös tilojen jäähdytys ilmalämpöpumpulla on edullista. Katso, paljonko ilmalämpöpumpulla voi säästää lämmityskuluissa.

Mitsubishi Electric FT-mallin ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö lumikinoksen päällä, maahantuoja Scanoffice Oy, takana lumisia kuusia.

Talvella parhaiten toimii ilmalämpöpumppu, jonka hyötysuhde säilyy hyvänä myös kovilla pakkasilla. Katso, miten voit varmistaa, että ilmalämpöpumppusi toimii tehokkaasti myös talvella.

Valikko