Ilmanvaihtolaitteet raikastavat sisäilman turvallisesti

Mitsubishi Electric Lossnay -huonekohtaiset mini-ilmanvaihtolaitteet ja kotimaiset Mobair-korvausilmaventtiilit lisäävät kodin ja mökin ilmanvaihtoa energiatehokkaasti. Ne poistavat tunkkaista ilmaa ja palauttavat jatkuvasti vastaavan määrän raikasta ulkoilmaa. Laitteet voi turvallisesti asentaa kaikkiin rakennuksiin, koska ne eivät vaikuta talon muuhun ilmanvaihtoon.

Sisäilma puhtaaksi Lossnay-mini-ilmanvaihtolaitteella

Tunkkainen sisäilma, hajut, kosteus ja joissain tapauksissa jopa radon ovat merkkejä huonosta sisäilmasta. Katso videosta, miten Lossnay poistaa sisätiloista likaista ilmaa ja ylimääräistä kosteutta ja tuo tilalle raikasta, suodatettua ulkoilmaa.

Ilmanvaihto kuntoon ja lämpö talteen

Voit ottaa lämmön talteen Lossnay-mini-ilmanvaihtolaitteen avulla. Lämmön talteenoton hyötysuhde on parhaimmillaan 85 prosenttia!

Mobair-korvausilmaventtiili poistaa vedontunteen

Mobair poistaa vedontunteen sekoittamalla kylmän tuloilman huoneen katonrajaan kerrostuneeseen lämpöenergiaan. Kun vedontunne poistuu, lämmitystä tarvitaan vähemmän ja myös lattiat lämpenevät.

Katso lisää Mobairin toiminnasta videolta.

Esimerkiksi näin parannat mökin ilmanvaihtoa

Korvausilmaratkaisuksi kannattaa valita kiertoilmalla lämmittävä Mobair 2030S -laite. Mökkiä paremmin eristetyn, ympärivuotiseen oleskeluun tarkoitetun vapaa-ajanasunnon korvausilman tuottoon on puolestaan hyvä valita Mobair 2030S –malli, koska kiertoilmalämmityksen tarvitsemaa lämpöenergiaa on käytössä riittävästi eikä lisälämmitykselle ole tarvetta.

Korvausilman lisäksi painovoimaisella ilmanvaihdolla varustetun vapaa-ajanasunnon perusilmanvaihtoa voidaan tasapainottaa lämmön talteenotolla varustetuin Mitsubishi Electric Lossnay -mini-ilmanvaihtolaittein.

Lue lisää mökin ja vapaa-ajanasunnon ilmanvaihdon tehostamisesta blogitekstistä. Kannattaa katsoa myös artikkeli Pari sanaa painovoimaisesta ilmanvaihdosta.

Lattiapinnat sekä ikkunanvierustat ovat miellyttävämmän lämpöiset ja vedottomat, enää ei ole villasukkapakkoa.
Riitta Kallio Järvenpää

Käännythän laitteen valinnassa ja hankinnassa ammattitaitoisen jälleenmyyjämme puoleen!

Etsi jälleenmyyjä

tai

   Yhteydenottopyyntö   Mobair-korvausilmaventtiilit suodattavat siite­pölyn ja lämmittävät tuloilman lämmityskaudella, jolloin vedon tunnetta ei pääse syntymään.
   Ulla-Riitta Korpilahti

   Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin!

   Valikko
   Valikko