KIDE-kylmähuoneet ja -koneet

KIDE – Kaikki kylmätiloihin saman katon alta

Saat kaiken kylmätiloihin tarvitsemasi samasta paikasta: kylmä- ja pakkashuoneet sekä koneet ja hyllystöt.

Kylmätilat ja hyllystöt muuntautuvat joustavasti tarpeesi mukaan. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Tutustu nyt uusiin tuotteisiimme ja pyydä tarjous!

KIDE-koneet

KIDE:n laajasta valikoimasta löytyy sopiva kylmä- tai pakkaskojeikko aina 17 kW:n tehoon asti. Voit tilata kojeikon, kylmä- tai pakkashuoneen sekä hyllystön kaikki samalla kertaa!

Kestäviä ja helposti ohjattavia

KIDE:n kojeikko on suojattu kiinteällä kuorella. Näin se kestää kovaakin käyttöä vahingoittumatta.

KIDE-kojeikkojen ohjausjärjestelmä on kehitetty 35 vuoden vahvalla kokemuksella. Tämän ansiosta kylmä- ja pakkaskojeikkoja on helppo ohjata.

Supercop säästää jopa 35 % energiaa

KIDE:n kylmä- ja pakkaskoneissa on suuri höyrystin. Lisäksi höyrystimissä on automaattinen ja tehokas kuumakaasusulatus. Yhdessä energiatehokkaan kompressorin ja puhaltimien kanssa nämä muodostavat SUPERCOP-järjestelmän, joka säästää jopa 35 % energiaa.

KIDE-kylmähuoneet ja -pakkastilat

KIDE-kylmähuoneet ja -pakkastilat

Uutuus

Uudet, modulaariset KIDE-kylmähuoneet ja -pakkastilat on helppo asentaa ja purkaa. Räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

KIDE EMR-sarjan monoblock-kattokojeet

KIDE EMR-sarjan monoblock-kattokojeet

Uutuus

Kylmä- tai pakkashuoneen katolle asennettavat EMR-sarjan kojeikot ovat hermeettisesti suljettuja. Nopea ja varma asennus, ko...

KIDE EMB-sarjan monoblock-seinäasennusmallit

KIDE EMB-sarjan monoblock-seinäasennusmallit

Uutuus

KIDE:n EMB-sarjan kojeikot asennetaan suoraan seinään tehtyyn aukkoon – kylmäaineputkien liitoksia ei tarvita. Helppoa ja nopeaa!

KIDE ESC-sarjan split-mallit

KIDE ESC-sarjan split-mallit

Uutuus

KIDE:n ESC-sarjan kojeikoissa on erillinen höyrystin ja lauhdutin. Höyrystin asennetaan huonetilan kattoon, jolloin kylmätila voidaan hyödyn...

KIDE-hyllystöt

KIDE-hyllystöt

Uutuus

KIDE-kylmähuoneiden ja -pakkastilojen hyllytasot ovat kestävää ja helppohoitoista materiaalia. Ne on helppo irrottaa ja pestä astianpesukone...

Valikko
Valikko