Kiinteistölämpöpumput suuriin ja keskisuuriin rakennuksiin

Autamme sinua löytämään juuri sinulle oikean kiinteistölämpöpumpun markkinoiden laajimmasta valikoimastamme. Laadukkaat kiinteistölämpöpumppumme sopivat lämmitykseen ja viilennykseen suuriin ja keskisuuriin rakennuksiin, kuten rivitaloon, kerrostaloon, varastorakennukseen, myymälään, kouluun tai vaikka urheiluhalliin.

Kiinteistölämpöpumpulla säästät rahaa ja luontoa

Kiinteistölämpöpumpulla saat merkittävät säästöt, koska kiinteistösi energiankulutus vähenee. Samalla lämmityksestä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt pienenevät.

Tarjoamme sinulle erilaisia energiatehokkaita ratkaisuja nykyisen lämmitysjärjestelmäsi rinnalle, tai kokonaan korvaavan lämmitysratkaisun. Satoja suomalaisia kiinteistöjä lämpiää varmatoimisilla lämpöpumpuillamme.

Huippulaadukkaiden tuotteiden lisäksi tarjoamme teknisen tuen ja varaosapalvelut toimittamiemme kiinteistölämpöpumppujen koko elinkaaren ajaksi.

Suurten tilojen ilma-ilmalämpöpumput

Suuriin avonaisiin tiloihin, kuten teollisuushalleihin, varastotiloihin, parkkihalleihin ja muihin vastaavanlaisiin tiloihin voidaan asentaa ilma-ilmalämpöpumput lämmitykseen ja jäähdytykseen. Vesikiertoista lämmitysjärjestelmää ei tällöin tarvita.

Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin

Ilma-vesilämpöpumput suuriin kiinteistöihin vuosien kokemuksella. Tehot 3-63 kW ja sarjakytkennällä useisiin satoihin kilowatteihin asti.

Maalämpöpumput suuriin kiinteistöihin

Maalämpö on energiatehokkain valinta sekä kerrostaloihin, rivitaloihin, liikekiinteistöihin että teollisuushalleihin tai maatiloihin.

Tuloilmalämpöpumput kiinteistöihin

Mitsubishi Electric tuloilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät. Laitteisto koostuu ulos ilmanvaihtohuoneen läheisyyteen sijoitettavasta ulkoyksiköstä, ilmanvaihtokoneen yhteyteen asennettavasta patterista sekä ohjausyksiköstä.

VRF-järjestelmät

Toimistotilojen, kauppakeskusten, hotellien ja muiden suurempien tilojen viilentämiseen ja lämmittämiseen.

Kiertoilmakojeet

Korkealaatuiset kiertoilmakojeet ovat testattuja ja todistetusti tehokkaita. Ne lämmittävät nopeasti niin suuret kuin pienemmät rakennukset, kuten teollisuushallit, tavaratalot, urheiluhallit, kaupat, näyttelytilat ja huoltoasemat. Miellyttävän hiljainen käyntiääni.

KIDE-kylmähuoneet ja -koneet

Uudet, helposti muunneltavat KIDE-kylmähuoneet ja pakkastilat, -koneet ja hyllystöt – kaikki saman katon alta! Saat meiltä myös suunnittelu- ja mitoituspalvelun.

Etsi jälleenmyyjä

tai

   Yhteydenottopyyntö   Tutustu referensseihimme

   Scanoffice säästöjä icon

   Kiinteistölämpöpumpun hyödyt

   Säästö

   Kiinteistölämpöpumpuilla saavutetaan useimmissa kiinteistöissä merkittävää rahallista säästöä pienentyneen energiankulutuksen johdosta. Kiinteistön energiansäästö maksaa kiinteistölämpöpumppuinvestoinnin takaisin usein jo muutamassa vuodessa. Investoinnin suuruus riippuu ratkaisusta. Jo muutamalla kymmenellä tuhannella eurolla saadaan varsin tehokas ilma-vesilämpöpumppuratkaisu esimerkiksi nykyisen öljylämmityksen rinnalle ja tällaisen hybridilämmitysjärjestelmä investoinnin takaisinmaksuaika on usein vain neljä – viisi vuotta. Rakennus voidaan tarvittaessa kytkeä kokonaan irti esimerkiksi kaukolämpöverkosta ja koko kiinteistön lämmitys voidaan hoitaa itsenäisesti maalämpöpumpulla.

   Ympäristöystävällisyys icon

   Ympäristöystävällisyys

   Samalla kun rakennuksen tarvitsema lämmön tarve tuotetaan huomattavasti pienemmällä energialla, pienenevät myös lämmityksestä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt samassa suhteessa. Lämpöpumppujärjestelmä toimii sähköllä, jonka lämpöpumppulaitteisto moninkertaistaa lämmitystehoksi. Ostettavan sähkön tuotantotavan kiinteistön omistaja voi päättää itse.

   Kiinteistölämpöpumppujen elinkaari icon

   Kiinteistölämpöpumppujen elinkaari

   Laitteiston käyttöikä on tietenkin riippuvainen laitteiston käyttöasteesta ja siitä, minkälainen lämpöpumppuratkaisu kiinteistöön on asennettua. Nyrkkisääntönä voidaan kiinteistölämpöpumpuilla pitää noin 15 vuotta ilma-ilmalämpöpumpuilla ja ilma-vesilämpöpumpuilla sekä maalämpöpumpuilla jopa 25 vuotta. Ajan mittaan laitteita huolletaan ja niihin myös vaihdetaan varaosia osia kuten kaikkiin muihinkin jatkuvassa käytössä oleviin teknisiin laitteisiin.

   Scanoffice kiinteistö icon

   Mihin kohteisiin kiinteistölämpöpumppu sopii?

   Suuret ja keskisuuret rakennukset kuten rivitalot, kerrostalot, varastorakennukset, teollisuushallit, kirkot, huoltoasemat, maatalousrakennukset, myymälät, koulut, päiväkodit ja vaikkapa urheiluhallit ovat tyypillisiä käyttökohteita kiinteistölämpöpumpuille. Erilaiset kiinteistölämpöpumput soveltuvat eri kohteisiin.

   Scanoffice hybridilämmitys icon

   Hybridilämmitys

   Mitä tahansa lämmitysjärjestelmää, jossa on kaksi tai useampi lämmitysmuoto yhdistettynä, kutsutaan hybridilämmitysjärjestelmäksi. Hybridilämmitysjärjestelmä voi muodostua esimerkiksi lämpöpumpun ja öljylämmityksen yhteiskäytöstä tai vaikkapa kaukolämmön rinnalla toimivasta ilma-vesilämpöpumppujärjestelmästä.

   Usein ilma-vesilämpöpumppu tai esim. teollisuushallien ilma-ilmalämpöpumppu asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tällaisissa ratkaisuissa vanha öljylämmitysjärjestelmä tuottaa tarvittavan lisälämmön vain kovimmilla pakkasilla, mutta tällöin lämpöpumppulaitteistoa ei tarvitse mitoittaa kiinteistön huipputehon tarpeen mukaan ja näin investointikustannus on huomattavasti pienempi. Joissain kohteissa voidaan haluttaessa hyödyntää myös aurinkosähköä, joka tuottaa energiaa hybridilämmitysjärjestelmän tarvitsemaa sähkötehoa varten.

   Valikko
   Valikko