Lossnay – Energiatehokkaat huonekohtaiset ilmanvaihtolaitteet

Mitsubishi Electric Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet ovat energiaa säästävä ja edullinen tapa tehostaa ilmanvaihtoa vanhassa rakennuksessa. Nauti puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta ilman vetoa!

Katso videosta, miten Lossnay-mini-ilmanvaihtolaite toimii

Painovoimainen ilmanvaihto on usein puutteellista

Vanhassa talossa on usein huono ilmanvaihto. Sen tunnistaa esimerkiksi ikkunoiden sisäpuolelle kondensoituvasta kosteudesta. Tiiviissä, huonosti tuulettuvassa rakennuksessa myös hajut ja ilman epäpuhtaudet aiheuttavat epäviihtyvyyttä ja pahimmillaan terveysriskin esimerkiksi radonkaasun myötä.

Lisäksi lämmityskaudella hallitsemattomasti virtaava pakkasilma jäähdyttää lattioita ja aiheuttaa vedon tunnetta.

Lossnay lisää ilmanvaihtoa turvallisesti

Mitsubishi Electric Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmön talteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät jäteilmaa huoneesta ulos.

Huonekohtainen ilmanvaihtolaite Lossnay ei muuta tilan painesuhdetta eikä häiritse muun ilmanvaihdon toimintaa, joten se on turvallinen myös rakennukselle. Lisäksi laitteen lämmön talteenottokenno palauttaa parhaimmillaan jopa 85 % poistoilman lämpöenergiasta takaisin huoneeseen.

Lossnay-ilmanvaihtolaite sopii kaikkiin rakennuksiin

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaite soveltuu kotiin, toimistoon, autotalliin, kellaritiloihin ja työmaaparakkeihin – sinne missä raikasta ilmaa tarvitaan.

Makuuhuoneen ilmanvaihtoa tehostamaan suunniteltu Lossnay VL-50 on markkinoiden hiljaisimpia ilmanvaihtolaitteita. Suuremmille ilmamäärille suunniteltu VL-100 soveltuu mainiosti esimerkiksi olohuoneeseen.

Mini-ilmanvaihtolaitteet tuovat ilman raikkautta sinnne missä sitä tarvitaan

Tutustu korkealaatuisiin tuotteisiimme!

Mitsubishi Electric -mini-ilmanvaihtolaitteet Lossnay VL-50 ja VL-100

Mitsubishi Electric -mini-ilmanvaihtolaitteet Lossnay VL-50 ja VL-100

Suosittu

Mitsubishi Electric Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmön talteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita. Ne tuovat ...

Käännythän laitteen valinnassa ja hankinnassa ammattitaitoisen jälleenmyyjämme puoleen!

Etsi jälleenmyyjä

tai

   Yhteydenottopyyntö   Mikä laite on oikea juuri minulle?

   Mitsubishi Electric Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteita on asennettu esimerkiksi seuraaviin kohteisiin:

   • Lossnay VL-100U5-E olohuoneeseen
   • Rintamamiestalo = yläkerran makuuhuoneisiin Lossnay VL-50S2-E
   • Autotalli = Lossnay VL-100U5-E
   • Vapaa-ajan asunto = tupaan Lossnay VL-100U5-E.

   Yllä olevat esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen kokoonpanoon vaikuttaa muun muassa huoneiston pistepoistojen (tulipesät, liesituuletin yms.) määrä.

   Yksinkertainen asennus

   Asennus on hyvin yksinkertainen, vain 1–2 läpivientiä seinään. Usein Lossnay (VL-50) voidaan asentaa tilassa olevan korvausilmaventtiilin läpivientiä hyödyntäen. Lossnay on varustettu pistotulpalla (ei VL-50SR2-E), joten erillistä sähkökytkentää ei tarvita. Selvää säästöä jo asennusvaiheessa!

   Tyylikäs ja huomaamaton

   Mini-ilmanvaihtolaitteiden ajattoman ja hillityn muotoilun ansiosta laitteet on helppo integroida muuhun sisustukseen. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös laitteen käyntiäänen laatuun. Mitsubishi Electric -mini-ilmanvaihtolaitteet ovat mahdollisimman huomaamaton osa nykyaikaista talotekniikkaa.

   Mitsubishi Electric Lossnay V-50 ja VL-100 mini-ilmanvaihtolaitteet

   Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin!

   Valikko
   Valikko