Energiatehokkuutta, mukavuutta ja huomattavia säästöjä

Scanoffice kotimaisiin kohteisiin icon

Kotimaisiin kohteisiin

Suomen olosuhteita varten valmistetut ja testatut lämpöpumput pieniin ja suuriin kiinteistöihin.

Scanoffice säästöjä icon

Säästöjä

Meiltä löydät lämmitys-, ja viilennysratkaisut kaikkiin tiloihin. Huomaat säästön lämmityskustannuksissa välittömästi.

Ilmalämpöpumput

Tutustu kattavaan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuvalikoimaan täältä. Kesäajan viilennykseen ja kylmien pakkaspäivien lämmönlähteeksi.

Ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumpulla säästät jopa yli 50 prosenttia lämmityskustannuksissa. Myös luonto kiittää.

Maalämpöpumput

Maalämpöpumpulla lämmität mahdollisimman halvalla ja ympäristöä säästäen. Se sopii niin uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin.

Aurinkosähköjärjestelmät

Todistetusti Suomen oloissa kestävät aurinkosähköjärjestelmät kaikenkokoisiin ratkaisuihin. Järjestelmän asentamisesta vastaavat kokeneet alan ammattilaiset, Scanoffice Aurinkopartnerit. Tutustu korkealaatuisiin järjestelmiimme!

Kiinteistötuotteet

Markkinoiden laajin lämpöpumppuvalikoima kiinteistöihin. Ratkaisuja nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai kokonaan korvaava lämmitysratkaisu. Kiinteistölämpöpumput myös viilennykseen.

Jäähdytys

Ilmanjäähdytin (ilmastointilaite) pitää sisäilman raikkaana ja viileänä kuumallakin kesäpäivällä. Täältä löydät Scanofficen maahantuomat siirrettävät, seinämalliset ja kattomalliset ilmanjäähdyttimet kotiin tai työpaikalle.

Ilmanvaihtolaitteet

Mitsubishi Electric Lossnay-mini-ilmanvaihtolaitteet ja kotimaiset Mobair-korvausilmaventtiilit tekevät työ- tai asuintiloista raikkaat ja parantavat sisäilman laatua.

Asennustarvikkeet ja muut tuotteet

Täältä löydät kattavan valikoiman lisävarusteita ja muita tuotteita kuten etäohjaimet, ilmankostuttimet ja kosteudenpoistimet, käsikuivaimet, sulatusvedenohjaimet, asennuskotelot, sisäyksikköjen suodattimet ja kennonpesunesteet.

Tietoa tuotteen valintaan

Tuotteen valinta alkaa aina tarpeesta. Tulevatko lämpöpumput lämmitystä varten vai viilennykseen tai molempiin käyttötarkoituksiin? Halutaanko rakennuksen sisäilmaa lämmittää lisälämmöllä ja energian säästämiseksi vai tuleeko rakennukseen vesikiertoinen vesi-ilmalämmöllä lämmitettävä lämmitysverkosto, jolloin myös lämmin käyttövesi tehtäisiin samalla ilma-vesilämpöpumpulla.

Valikko