Uudet KIDE-kylmätilat helpottavat riistan säilytystä ja käsittelyä

KIDE-kylmä- ja pakkastilat ovat ihanteellinen ratkaisu metsästysseurojen kylmätilaongelmiin sekä riistalihan ja elintarvikkeiden säilytykseen: ne ovat helposti muunneltavissa ja kestävät kovaakin käyttöä. Saatte kauttamme koko kylmätilan tarvittavine koneineen, tai kylmälaitteiston olemassa olevaan kylmätilaan.

Liian vähän kylmätilaa riistalle?

Riistalihojen säilytystila loppuu nopeasti kesken erityisesti sesonkiaikoina, kun peuroja, kauriita, hirviä ja muuta riistaa tulee paljon. Jahtimajassa ei ole riittävästi kylmätilaa, eikä metsästäjien omiin kylmiöihin mahdu isoja lihamääriä.

KIDE-kylmätila helpottaa riistan käsittelyä:

  • Lihoille on runsaasti säilytystilaa.
  • Lihat säilyvät kylmässä pitempään.
  • Lihojen käsittely sujuu nopeammin, kun lihat voi paloitella valmiiksi ja laittaa kylmään.

Testatut ja taatusti toimivat kylmä- ja pakkastilat

KIDE-tuotteet ovat syntyneet yli 30 vuotta jatkuneen tuotekehityksen tuloksena.

Kylmähuoneen paneelit on muotoiltu niin, että niitä on kätevä yhdistellä keskenään. Kylmähuonetta voi tarvittaessa helposti laajentaa kumpaankin suuntaan.

Kestävät ja pestävät KIDE-hyllystöt

Hyllystöjen rungot on valmistettu anodisoidusta alumiinista, joka kestää hyvin kulutusta ja pakkasta ja on helppo pitää puhtaana.

Energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset koneet

KIDE-kylmäkoneet käyttävät ympäristöystävällistä kylmäainetta. Energiatehokas Supercop-järjestelmä säästää jopa 35 prosenttia energiaa.

Kaikki kylmätiloihin luotettavalta maahantuojalta

Saat kaiken kylmätilassa tarvittavan nyt vaivattomasti Scanofficelta. Säästät aikaa ja kustannuksia, kun sama toimittaja voi asentaa teille sekä kylmähuoneen että siellä tarvittavat koneet ja hyllystöt.

Olemme KIDE-merkin ainut maahantuoja Suomessa. Laajan jälleenmyyjäverkostomme ansiosta asennus hoituu sujuvasti mille paikkakunnalle tahansa.

Suunnitellaan metsästysseurallenne paras kokonaisuus!

Scanofficen asiantuntijat auttavat oikeiden tuotteiden valinnassa ja niiden mitoituksessa. Laitteiden asennus onnistuu verkostomme kautta nopeasti ja helposti.

Kylmälaitteiston ja hyllyjä voi tilata myös erikseen tarpeen mukaan.

Soita tai täytä alla oleva lomake:

    Valikko