Puhdasta energiaa suoraan
luonnosta

Me

Kunnioitamme luontoa ja käytämme Scanofficessa luonnon omaa, uusiutuvaa energiaa. Kierrätämme pakkausjätteemme sekä toimittamamme tuotteet. Teemme kaikkemme, että myös jälkipolvillamme olisi puhdas planeetta elää ja asua.

Alla on esitetty konkreettisia toimiamme luonnon hyväksi.

Tuulivoima talteen

Lämmitämme toimitilamme 90 kW:iin asti ilma–vesi-lämpöpumpuilla, jotka saavat tarvitsemansa sähkön puhtaasta tuulivoimasta.

Sähköä suoraan taivaalta

Tällä hetkellä tuotamme 10 000 kWh vuotuisesta sähköntarpeestamme koeaurinkovoimalallamme, joka on sijoitettu toimitilojemme katolle.

Energiaa pakkausjätteestä

Kierrätämme kaikki pakkausjätteet, kuten pahvit, muovit, metallit, piirikortit sekä puun. Se osuus, jota ei kierrätetä, poltetaan energiaksi.

Tuotteet kiertoon

Olemme ELKER-kierrätysyhteisön jäsen sekä RINKI Oy (aik. PYR) -yhteisöön rekisteröitynyt jäsen. Tämän ansiosta sinäkin voit kierrättää tuotteemme veloituksetta.

Puhtaampaa autoilua

Pysäköintipaikoillemme on asennettu kaikille saatavilla olevia latauspisteitä. Näin edistämme helpompaa siirtymistä puhtaampaan autoiluun.

Matkustus minimiin

Pidämme lähes kaikki yhtiön sisäiset kokoukset etänä hyödyntäen nykytekniikkaa. Henkilökuntamme on vähentänyt lentomatkustamisen minimiin, ja matkat ovat sallittuja vain johtoryhmän erillisellä suostumuksella.

Tuotteemme

Tuomme maahan energiatehokkaita lämpöpumppuja sekä aurinkovoimaloita, jotka vähentävät hiilidioksidipäästöjä merkittävästi.

Parasta laatua Pohjolaan

Valitsemme edustamamme tuotteet huolella ja testaamme kaikki myyntiin tulevat tuotteet omassa testilaboratoriossamme. Takaamme tuotteidemme jälkimarkkinoinnin, kuten varaosien saannin ja teknisen tuen, koko tuotteen elinkaaren ajaksi. Näin tuotteiden käyttöikä saadaan täysin hyödynnettyä, ja tästä syystä syntyy myös vähemmän kierrätysjätettä.

1,4 TWh puhdasta energiaa vuodessa

Toimittamamme lämpöpumput ja aurinkopaneelit tuottavat puhdasta energiaa vuodessa 1 400 000 000 kWh (1,4 TWh/vuosi). Tällä energiamäärällä lämmitetään noin 100 000 omakotitaloa Suomen ilmastossa.

Hiilineutraalia sähköä

Toimittamamme aurinkosähköjärjestelmät tuottavat uusiutuvaa auringon energiaa. Voit tuottaa suuren osan asuntosi käyttämästä sähköstä hiilineutraalisti. Pitkät takuuajat järjestelmillemme sekä voimalan koko elinkaaren aikainen jälkimarkkinointipalvelumme takaavat hiilineutraalin ja kannattavan investoinnin.

Hyvä hyötysuhde pienentää päästöjä

Toimittamamme lämpöpumput tuottavat rakennusten lämmitysenergian tehokkaalla hyötysuhteella ja pienentävät näin merkittävästi lämmityksestä aiheutuvia päästöjä.

Valikko