Haluatko jälleenmyyjäksi?

Hyvä jälleenmyyjäverkosto on tärkeä osa Scanofficen toimintaa. Edellytämme kaikilta jälleenmyyjiltämme asianmukaisia pätevyysvaatimuksia (sähköpätevyys sekä kylmäaineluvat), tinkimätöntä alan asiantuntemusta sekä luonnollisesti panostusta hyvään asiakaspalveluun.

Tarjoamme laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, painottaen myös tuotteiden ja varaosien hyvää ja nopeaa saatavuutta. Jälleenmyyjämme saavat meiltä erittäin hyvän teknisen tuen sekä valmiit myynti- ja markkinointimateriaalit kaikkien edustamiensa tuotteiden osalta.

Jos olet kiinnostunut ryhtymään jälleenmyyjäksemme, lähetä sähköpostia Terho Jousimiehelle alla olevan painikkeen avulla.

Tekninen tuki ja koulutus jälleenmyyjän apuna

Oululainen kylmäliike KylmäCenter Oy on toimittanut Scanofficen tuotteita aivan toimintansa alusta saakka. Scanofficen palveluvaste on nopea ja kaikki uudet, valikoimaan lisättävät tuotteet testattuja.

KylmäCenterin päätuotteita ovat lämpöpumput. Kylmäliikkeen asiakkaita ovat niin yksityiset henkilöt kuin yritykset Oulun alueella.

– Teemme asiakkaille ilmalämpö-, maalämpö- sekä ilma-vesilämpöpumppujen asennuksia sekä huoltoja, KylmäCenterin yrittäjä Kimmo Pisilä summaa.

Voin suositella yhteistyötä Scanofficen kanssa erittäin lämpimästi
Kimmo PisiläYrittäjä

Osaavaa ja luotettavaa toimintaa

KylmäCenter toimii Scanofficen jälleenmyyjänä. Scanofficen tuotevalikoima on Pisilän mukaan erittäin laaja. Sen ansiosta KylmäCenter pystyy toimittamaan omille asiakkailleen hyvin monenlaisia tuotteita.

– Scanoffice testaa uusia tuotteita aina ennen kuin ne tulevat myyntiin. Voimme siis olla varmoja, että uusi tuote on varmasti mietitty sekä testattu. Tiedämme myös, että sille löytyy tulevaisuudessa tuki sekä varaosat, Pisilä avaa.

– Scanofficen toiminta on mielestäni osaavaa, luotettavaa ja nopeaa, hän kiteyttää.

Nopea palveluvaste

Scanoffice saa Pisilältä kiitosta myös nopeasta palveluvasteestaan. Oikea henkilö saadaan aina langan päähän, ja teknisiin kysymyksiin löytyvät hyvät sekä perustellut vastaukset. Erilaisia ohjeita, oppaita, asennusmateriaaleja sekä manuaaleja on saatavilla runsaasti.

– Scanoffice järjestää aktiivisesti myös tuotekoulutusta, jotta osaamme myydä, asentaa sekä huoltaa heidän tuotteitaan, Pisilä kertoo.

– Oman kokemukseni pohjalta voin suositella yhteistyötä Scanofficen kanssa erittäin lämpimästi. Uskon, että he pystyvät tarjoamaan hyvin paljon sellaista, mitä moni muu ei pysty, Pisilä päättää.

Kiinnostuitko?

Jos olet kiinnostunut ryhtymään jälleenmyyjäksemme, lähetä sähköpostia Terho Jousimiehelle.

Valikko