Scanoffice Oy:n toimitilat Espoon Juvanmalmella

Scanoffice Group muodostuu teknistä tukkukauppaa harjoittavista maahantuonti/tukkuliikkeistä. Päätuotteitamme ovat lämpöpumput ja aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloista suuriin kiinteistöihin. Toimimme Suomen lisäksi myös Ruotsin markkinoilla omalla tytäryhtiöllämme.

Liikevaihtomme ylitti viime vuonna 89 miljoonaa euroa, ja meitä on nyt yhtiöryhmän palveluksessa noin 80 alan ammattilaista. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Juvanmalmilla Kehä III:n varrella.

Yhtiömme voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme nyt Sinua

OSTOPÄÄLLIKKÖ

Tehtäväsi on vastata kokonaisvaltaisesti Scanoffice Group -yhtiöryhmän ostoista ja ostologistiikasta. Osallistut myös itse ostojen tekemiseen ja toimit esimiehenä muille ostajillemme.

Yhdessä tiimisi kanssa ylläpidät tuotenimikkeistöä ja tuotteiden saatavuusaikatauluja sekä hoidat päivittäistä yhteydenpitoa päämiehiimme ja huolitsijoihimme. Tavarantoimittajamme sijaitsevat pääasiallisesti Aasiassa, Euroopassa ja kotimaassa.

Olet luonteeltasi vastuun ottaja ja sinulla on kokemusta kansainvälisistä ostoista ja logistiikasta. Toimit luontevasti esihenkilönä ja olet tiimipelaaja. Odotamme, että sinulla on työtehtävien edellyttämä kaupallinen tai tekninen koulutus, ja että pärjäät suomen kielen lisäksi englannilla. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden toimia ja kehittyä alan johtavassa, vakavaraisessa perheyrityksessä. Tukenasi on arvostetun yrityksen vahvat resurssit ja perusteellinen koulutus.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä kannustavan työyhteisön tuen.

Yhtiöömme ja tuotteisiimme voi tutustua: www.scanoffice.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilainen puh. 0503059217. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2022 osoitteessa www.hrsadvisors.fi

Toimintamme voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme nyt Sinua

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Tehtävänäsi on Scanoffice Solar Oy:n aurinkoenergiatuotteiden sekä sähköauton latauslaitteiden ja tarvikkeiden B to B -myynti ja uusasiakashankinta Kaakkois-Suomen alueella. Voit toimia kotitoimistolta käsin myyntialueellasi. Jakelu kuluttajille tapahtuu kattavan jälleenmyyjäverkostomme kautta.

Odotamme Sinulta muutaman vuoden kokemusta myyntityöstä jälleenmyyjille tai yrityksille sekä mieluusti tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja toiveet sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Luonteeltasi olet uuden luoja, joka ei pelkää haasteita. Työ edellyttää matkustamista myyntialueellasi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän energiansäästöalan johtavassa yrityksessä. Tueksesi saat arvostetun yrityksemme vahvat resurssit ja muiden myyntiosastojemme tuen sekä satoja jälleenmyyjiä käsittävän jakeluverkostomme potentiaalin. Sinusta tulee tärkeä tekijä ammattitaitoisessa tiimissämme. Odotamme Sinulta paljon, mutta tarjoamme Sinulle vastaavasti kilpailukykyiset edut.

Yhtiöömme ja tuotteisiimme voi tutustua: www.scanoffice.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilainen puh. 0503059217. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2022 osoitteessa www.hrsadvisors.fi

Valikko