Scanoffice Oy:n toimitilat Espoon Juvanmalmella

Scanoffice Group muodostuu vuonna 1984 perustetun Pohjoismaiden suurimman lämpö­pumppujen ja aurinkosähkötuotteiden maahantuontiliikkeen Scanoffice Oy:n ympärille. Scanoffice Oy sekä Scanvarm Oy Ab ovat alan johtavia maahantuontiliikkeitä Suomen markkinoilla. ScanMont AB palvelee lämpöpumppualan urakoitsijoita Ruotsin markkinoilla. Scanoffice Group on suomalainen perheyhtiö, jonka liikevaihto ylittää 55 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 60 henkilöä. Maaliskuussa 2017 muutimme viihtyisään juuri valmistuneeseen toimitaloomme Espoon Juvanmalmille. Meillä toiminta on mutkatonta ja mukavaa!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme

 ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

 Tehtävänäsi on Aurinkosähkö-osaston tuotteiden projektimyynti ja uusasiakashankinta. Jakelu kuluttajille tapahtuu kattavan jälleenmyyjäverkostomme kautta, mutta olet mukana myös suuremmissa b2b-kohteissa.

Odotamme Sinulta muutaman vuoden kokemusta myyntityöstä yrityksille tai jälleenmyyjille sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja toiveet sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Luonteeltasi olet pioneerihenkinen uuden luoja, joka ei pelkää haasteita. Työ edellyttää matkustamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän energiansäästöalan johtavassa yrityksessä. Tueksesi saat arvostetun yrityksemme vahvat resurssit ja muiden myyntiosastojemme tuen sekä satoja jälleenmyyjiä käsittävän jakeluverkostomme potentiaalin. Sinusta tulee tärkeä pelaaja ammattitaitoisessa tiimissämme. Odotamme Sinulta paljon, mutta tarjoamme Sinulle vastaavasti kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Atte Kallio puh. 050 346 4118 ja myyntipäällikkö Mikko Jokinen puh. 0400 632626. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä sähköpostiosoitteeseen atte.kallio@scanoffice.fi. Käsittelemme hakemukset heti niiden saavuttua.

Valikko